2,4

Under middel

Fotograf dukkede ikke op

Ingen anbefaling, men stor ADVARSEL!

Jeg skulle have en session med graviditetsfotografering. Dato, tidspunkt og lokation var aftalt med fotografen.
Fotografen dukkede dog aldrig op. Jeg forsøgte at ringe og skrive MANGE gange, men uden held. Jeg blev endda på lokationen og cirkulerede lidt omkring et par timer efterfølgende. Hørte aldrig noget. Ingen forklaring, ingen undskyldning.

30. september 2023

Hvor var det bare skønt og sjovt

Hvor var det bare skønt og sjovt, at have dig med i sommerhuset Lone. Vi var alle letter generte ved tanken om at du skulle komme, men det endte jo med en så sjov oplevelse.

At vi faktisk godt kunne være blevet ved i flere timer.

Du var så god til de små børn og vi var letter blæst bagover, da du gav dig så god tid til at tale og lege i starten, så de blev vænnet til at du var der og lærte dig lidt og kende.

Anton taler stadig om, da han fik lov til at tage et billede af mor med dit fine kamera 😀

Da vi så modtog vores billeder til gennemgang, jamen hold nu op hvor var der bare så mange gode og du gjorde det så svært at vælge noge fra.

De hænger nu på vores vægge og vi har besluttet at den oplevelse skal i hvertfald gentages hvert 2-3 år

Vi har aldrig sådan prøvet at have en fotograf med, når hele vores familie var samlet og vi var meget i tvivl om man ville kunne nå os alle, men du var super tålmodig og lyttede til alt det vi gerne ville, kom med råd og gode kreative ideer.

Vi fik alle de alle de billeder vi gerne ville have og mange, mange flere.

Tusind tak for den skønne oplevelse, vi ses igen 😊

22. juli 2020

Kære Lone

Kære Lone

Tusind tak for de smukke billeder i forbindelse med Augustas første år, for slet ikke og nævne de newborn billeder du tog af hende, da hun bare var 7 dage gammel.

Jamen altså du er jo næsten blevet en del af familien og vi har glædet os til vores timer i dit studio hvergang - Til turene rundt i skovene og stranden ved Børkop.

Du er så god til børn og til at være, møde dem der hvor de er. Det har været en fornøjelse og se hvordan Augusta har knyttet sig til dig og se jer 2 hygge sammen under fotograferingen, er sjovt og skønt.

Du skaber billeder med så meget liv og følelse at det bliver til en leg for Augusta og billederne bliver så skønne og naturlige.

Det er næsten lidt vemodigt at hun nu er 1 år gammel, men i stedet for mdr billeder skifter vi nu til 1 gang om året og vi siger ikke farvel.

Vi siger på gensyn og vi ses om et år ❤️😊

7. juli 2020

Vi brugte Lone til vores bryllup i Maj…

Vi brugte Lone til vores bryllup i Maj måned. Trods Coronaen oplevede vi en fotograf med masser overskud og spændende ideer til både poseringer med os brudeparret men også da vi skulle lave de forskellige gruppefotos af familierne.

Lone var med indtil kl.18 og vi nød hendes professionelle tilvalg til billederne og ikke mindst hendes hyggelige gemyt.

Tak for nogle gode billeder og de varmeste anbefalinger herfra 🌹

1. juli 2020

80 års fødselsdag

Ved en 80 års fødselsdag havde fødselaren hyret fotograf-kolding til at tage billeder af den nærmeste familie sammen med fødselaren. Det skete på et hotel i Fredericia, hvilket var aftalt med fotografen på forhånd. Under hele seancen forekom fotografen stresset og forvirret, og synes ikke at have en klar plan for opgaven eller hvordan personerne skulle opstilles. Der var valgt et alt for lille område til at tage billederne på, der var ikke det fornødne udstyr med til at arbejde med grupper, og den generelle opfattelse af fotografen og dennes engagement var dårligt.
Da billederne blev sendt til fødselaren var kvaliteten som forventet. Urimeligt dårlige farver, skygger på baggrunden og en HELT klodset og amatør-agtig komposition af billederne.
Konklusionen er at fødselaren har misset muligheden for at få foreviget gæsterne til arrangementet da de fremsendte billeder er totalt ubrugelige. Jeg kan på INGEN måde anbefale fotograf-kolding.
Retfærdigvis skal det nævnes at fotograf-kolding, på egen anledning, har valgt ikke at kræve betaling.

2. maj 2020

Stod og skulle bruge nogle nye…

Stod og skulle bruge nogle nye portrætter. Lone er en fantastisk, kreativ og yderst professionel fotograf, der hurtigt fik sig tunet ind på hvad det var vi ønskede, men samtidig var hun rigtig god til at komme med andre ideer og forslag til hvordan vi kunne få nogen fantastiske billeder, Med sin behagelige personlighed gjorde han det til en rigtig hyggelig oplevelse. Desuden var hun god til at arbejde med mig så vi sammen kom frem til det bedste resultat. Hurtig levering af de færdige billeder, og resultatet overgik al min forventning, og min forventning til Fotografen var tårnhøj da jeg havde set en del af hendes billeder før vi tog derud, Vi fik nogen helt igennem fantastiske billeder.

29. oktober 2019