Affaldssystemet Anmeldelser 281

3,3

Når først man er kommet ind i systemet, virker det logisk og nemt. Appen Perfekt Walter er i stor hjælp til at sortere affaldet, hvis man er i tvivl. Kunne godt tænke mig at affaldet til Plast og M... Se mere

Jeg bestilte hos dem af 2 omgange, og den ene ordre annullerede jeg flere dage inden det blev afsendt. De sendte så alligevel varerne. Jeg sendte den ene ordre retur, og de lovede mig 75 kr tilbagefør... Se mere

Bestilte 2 Ninka sæt. Da de ankom var en af skraldespandende beskidte og indeholdte et ildelugtende, brugt og beskidt håndklæde. Skraldespandene fejler intet og efter en grundig vask var den beskidt... Se mere

Ventede i 14 dage på levering. Først da vi kontaktede firmaet fandt de ud af, at vores ordre var sat i venteposition, grundet en fejl i deres lagerbeholdning. Betalingen var trukket for længst. Det k... Se mere

1. Butik

Webshop med Speciale i affaldsløsninger til hjemmet, erhverv og boligforeninger

3,3

Middel

Upåklageligt.

Da vi alle skal til at vænne os til at sortere vores affald endnu bedre, var affaldsspande udsolgt flere steder i byen. Men vi fandt Affaldssystemet, og de havde gode priser, og rigtig hurtig levering. Kan varmt anbefale Affaldssystemet👍.

8. maj 2022

Useriøst!

Bestilt varer 4 februar 2022
Er stadig ikke ankommet !
Skrev på deres chat for to uger siden hvor “Emma” ville finde ud af det og vende tilbage - INGEN respons what so ever!
Nu har jeg bestilt varen et andet sted i onsdags og den er her to en halv dag efter, allerede ankommet!
HOLD JER VÆK!

29. april 2022

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Bestilte skraldespande og låg d. 9/2 og modtog spandene d. 11/2, men der manglede et låg. Jeg har nu sendt 3 mails, været på chat med en medarbejder, samt ringet (tlf nr fik jeg oplyst på chat). Får ikke svar på mine mails, ham på chat kunne ikke hjælpe og tlf. går direkte på tlf svaren! Selve skraldespandene er jeg glad for, men hvorfor får jeg ingen reaktion på mine henvendelser?

2. marts 2022

Virkelig dårlig kundeservice.

Virkelig dårlig kundeservice.

Vi bestilte 2 systemer, men har kun modtaget 1 system. Men har selvfølgelig betalt for 2.
Jeg har chattet med dem 3 gange, og sendt mail til dem 3 gange, og gjort dem opmærksom på det. Og samtidig bedt om en retur adresse, da systemet blev for lille for os. Men jeg har intet hørt fra dem.
Så ingen anbefalinger, og 1 stjerne herfra!

6. februar 2022

Ingen varer. Ingen svar. Ingenting

Jeg lavede en ordre 23 oktober 21.
Fik en mail mandag den 8 november 21 om at der havde været forsinkelser men at de ville sende slut på ugen.
Dette skete ikke, så ugen efter forsøgte jeg at ringe til dem, hvor man kommer direkte til telefonsvare, så lagde en besked der.
Jeg skrev en mail til dem.
Jeg har chatted med dem på deres hjemmeside, hvor de siger at de ikke kan hjælpe med ordre.
Det er nu den 30/11'21 og har ikke hørt noget fra dem.

Det er noget af det mest amatøragtige jeg har været ude for.
Den betjening, eller mangel på samme, de har givet mig bør være ulovlig!

30. november 2021