Aeroflot Russian Airlines Anmeldelser 523

1,1

1. Rejser og ferier

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

A Skytrax 4-Star Airline, Official Airline of Manchester United Football Club, flying one of the World’s Youngest and most Modern Aircraft Fleets.

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Det bedste callcenter

Jeg har købt flybillet hos Aeroflot, men rejsen blev aflyst pga Covid-19. Jeg har kontaktet call center per telefon i april 2020, ventetid var max 2 min. Billet blev ændret til slutning af det år. I dag har jeg ringet igen, fordi rejsen kan ikke gennemføres endnu og fik information om voucher. Det var altid meget høflig og behagelig samtale med alle medarbejdere. Vi vil forsætte at flyve med Aeroflot.

30. december 2020

Aeroflot is pleased and thankful to hear of your experiences described above.
Please be advised, Aeroflot responds to customer feedback via the following link; https://www.aeroflot.ru/feedback/
Aeroflot Russian Airlines

Bestilte en billet i marts fra…

Bestilte en billet i marts fra København til Moskva med afgang den 6 maj. Turen blev aflyst pga. Corona og jeg blev lovet pengene retur. Den 20 august har jeg stadig ikke fået mine penge retur. Det er for dårligt!

20. august 2020

Besvarelse fra Aeroflot Russian Airlines

Aeroflot regrets to hear of your described above.
Please make a note of your reference number and kindly mention it in any communication with Aeroflot Customer Relations.

Værste oplevelse med flyselskab

Min veninde og jeg mellemlandede i Moskva på vej til Tokyo, og da vi landede i Japan, fik vi at vide, at Aeroflot havde GLEMT vores bagage i Rusland. Vi fik at vide, at vi ville få 100 dollars for deres fejl, hvilket var det mindste de kunne gøre, eftersom vi hverken havde tøj eller toiletting, men var nødt til at købe nyt. Vi rejste sidste sommer (2019), og først nu i juni 2020 har jeg fået pengene = 116 danske kroner. Det må være en joke. Vil virkelig fraråde at rejse med dem 😡😡

9. juni 2020

Aeroflot Russian Airlines

DÅRLIG behandling vedr. Covid-19. Konfiskering af vores penge.

Vi har før fløjet med Aeroflot, og det har fungeret. Både mad og baggage har vi ikke haft problemer med. MEN vi skulle så rejse med dem i påsken fra CPH - til Dubai, med mellemlanding i Moskva. Vi har forsøgt flere gange at komme i kontakt med dem pga. aflysning og refundering af vores billetter pga. Convid-19. Vi er klar over at der er lang ventetid, men vi har intet hørt trods henvendelser og udfyldelse af blanketter i 7 uger. Ikke en gang et ventesvar, auto-ventesvar! Vi har efterfølgende på deres hjemmeside konstateret, at vi muligvis får en voucher tilbudt. Dette ønsker vi ikke.
Så vælg andet flyselskab. Som har service, som kan kan komme i kontakt med.

17. maj 2020

Har fløjet mange gange med aeroflot

Har fløjet mange gange med aeroflot
Fly til tiden
God mad
Har aldrigt haft en dårlig oplevelse

4. februar 2020

Glad kunde hos aeroflot

24. september 2019

Mellemlanding i Moscow

Jeg havde en mellemlandning i Moscow. Og de ændrede gaten ca. 10-15 min. Før afgang og nåede ikke over til den ændrede i tide. Så gik jeg til informationen og de sagde at jeg ville få en ny billet gratis siden gaten blev ændrede i sidste øjeblik. Men da jeg så skulle have en ny billet skulle jeg betale 6.000 kr. For at kunne komme hjem. Og de behandlede folk virkeligt dårligt og strengt. En flyvebillet på nettet kostede kun 2.000 kr. Og jeg spurgte om jeg ikke kunne købe den der og så sagde de at så ville jeg ikke kunne få min bagage med hjem. Og den måde de snakkede til en på var rigtig led og hård. Der var flere end mig de behandlede på sammen måde og sagde bare vil du hjem med din bagage eller ej. Og så krævede de en masse penge for at man kunne komme med et nyt fly! Simpelthen dårlig service og pengeafpresning.

27. august 2019

Fløj fra Moskva til CPH

Fløj fra Moskva til CPH. For det første var flyet forsinket. Undervejs er der så en ildelugtende væske som drypper ned fra loftet i flyet og det var tilsyneladende ikke bagage. Fik dog tildelt et nyt sæde.
Sidst men ikke mindst glemte de alt vores bagage i Moskva. Her 2 måneder efter har jeg stadig ikke fået det tilbage og Aeroflot vil ikke sende mig den endelige PIR rapport, hvilket betyder at min forsikring ikke vil dække.

29. juni 2019

god flyoplevelse med aeroflot

god flyoplevelse med aeroflot, hyggeligt personale og god mad. Jeg havde en flyvning til samui og tilbage. bagage modtaget til tiden.

13. marts 2019

God oplevelse

Vi fløj fra Hamburg via Moskva til Phuket med Aeroflot. Alt fungerede fint. Fly afgik til tiden, nye fly med god benplads, god service ombord - og I det hele taget en god oplevelse.

20. februar 2019

Aeroflot Russian Airlines

Fremragende tur retur til Thailand via…

Fremragende tur retur til Thailand via mellemlanding i Moskva. Maden var bedre end hvad er vant til fra andre selskaber og Moskva lufthavn er nem at finde rundt i.

10. februar 2019

Aeroflot Russian Airlines

Hold jer væk fra Aeroflot på trods af lave priser!

Jeg plejer ikke at anmelde noget herinde, men denne oplevelse er så dårlig, at jeg deler den med jer:

For en uge side fløj min søster og jeg fra Kastrup til Moskva og så videre til Dubai med Aeroflot. Vores bagage strandede i Moskva lufthavn, så vi fik den et døgn forsinket. Aeroflot gav ingen kompensation. Desuden var den ene kuffert ødelagt (begge hjul).

Selve flyveturene var forfærdelige. Ingen skærm i sædet foran, dårlig mad (decideret ulækker), så lidt benplads at min søster på 1.70 måtte sidde med vidt spredte ben hele turen, og så måtte vi køre i bus i 15 minutter for at komme fra gaten i Moskva til flyet. Da vi endelig landede i Dubai måtte vi vente i 40 minutter i flyet og personalet informerede os ikke om, hvorfor vi ikke kunne komme ud. Her tænker jeg, at Emirates bliver prioriteret først i DBX airport.

Jeg køber aldrig mere rejser hos Aeroflot. De lever ikke op til de priser, de har vundet, og de har utroligt dårlig kundeservice + det koster en formue at ringe til dem fra DK. Intet svar på mail.

5. august 2018

Hold jer væk

Hold jer væk! Godt nok det værste flyselskab jeg nogensinde har fløjet med. Fatter absolut ikke at de har vundet service-priser, men det er jo russisk så mon ikke selskabet er lige så korrupt som nationen. Netop hjemvendt fra ferie med mellemlanding i Moskva hvor min bagage endnu befinder sig. De havde simpelthen ikke mulighed for at få den med selvom der var ventetid på 31 time i lufthavnen plus 20 minutters forsinkelse. Så kan man tro at det er et særtilfælde MEN min ferie begyndte også med mellemlanding i Moskva hvor min bagage sgu også strandede - igen med transfertid på 3 timer. Man kan spørge hvad pokker de har gang i i den lufthavn og damen i Kastrup var heller ikke overrasket for hun sagde også at det typisk er i Moskva de modtager forsinket bagage. Så igen - hold jer langt væk fra det russiske bras.

Og jeg er godt klar over at Aeroflot kommer med et robotsvar om at man skal give dem feedback, men de reagerer jo ikke på den feedback så den eneste måde at få dem til at indse at der er noget galt med dem er ved at udstille dem som det de er. EN Stjerne værd.

25. juli 2018

Virkelig dårlig oplevelse!

I april måned fløj vi med Aeroflot til Thailand med mellemlanding i Moskva.
Turen til thailand var ganske fin. Dog var maden i flyet virkelig dårlig!
Og man skal desværre betalt dyrt for at bruge flyets WIFI.
Hjemturen var derimod virkelig et mareridt! Jeg har derfor sendt følgende mail til Aeroflot i april (Jeg har desværre aldrig modtaget et svar):
Jeg skriver til jer, da vi desværre har haft en rigtig dårlig hjemrejse fra phuket i går.
Vi fløj med aeroflot 275 fra phuket til Moskva.
Vi sad på række 45 sæde g og f. Disse sæder er på ingen måde egnet til passagerer. Man sidder totalt sammenklemt. Vi har svært ved at sidde tre mennesker ved siden af hinanden på disse pladser og vi kan næsten ikke være der med benene og armene. Sæderne kan ikke rykkes tilbage som på de andre pladser og hvis dem foran rykker sæderne tilbage, jamen så kan vi slet ikke være der!
Dernæst er pladserne lige ved siden af toiletterne, som lugter og larmer under hele turen. På disse pladser får man åbenbart også altid mad og drikke til sidst, hvilket resultere i at vi flere gange ikke kunne få den mad vi ønskede, da der ikke var mere tilbage.
Der er tale om en lang flyvetur. Man havde muligvis kunne holde turen ud hvis vi skulle flyve i to timer.
Pladserne til højre for os er er en tomands plads. Denne plads har normal plads som alle andre pladser. Man har dog valgt at disse pladser er til personalet. Man mener altså, at kunderne skal have dårligere pladser end personalet og personalets venner. Som ovenikøbet får en særlig behandling. Her omtaler jeg en episode på flyveren. En ven af personalet fik lov at få denne plads frem for en anden kunde.
Det er bare ikke okay!!
Vi har betalt det samme som alle andre på flyet, men har fået en meget dårligere oplevelse.
Jeg har i denne mail vedhæftet billeder.

Vi flyver ikke med Aeroflot igen. Desværre.

18. juli 2018

Frygtelig oplevelse

Frygtelig oplevelse, ville ønske jeg kunne give dem minus stjerner. Horribel dårlig service, forsinkelser på 16 timer og trods dette nægtede de at giver kompensation. Om jeg så fik penge for det, så vil jeg aldrig flyve med det selskab igen og kan kun advare andre imod det.

12. juli 2018

Aeroflot Russian Airlines

Værste oplevelse på nettet (STADIG IKKE…

Værste oplevelse på nettet (STADIG IKKE SVAR EFTER 5 DAGE!!!!)
Værste oplevelse på nettet! Jeg har forgæves forsøgt at få hjælp i snart en måneden, dette er fuldstændig absurd!
Jeg vil ikke anbefale NOGLE af handle med denne virksomhed!
HOLD JER LANGT VÆK!!

Jeg købte to fly billeter til Dubai for 4700 kr. Hvor efter min farmor bliver alvorligt syg og lever på sidste dage - dette er grunden til jeg to uger efter kontakter Flybillet.dk og beder dem om at aflyse turen. Dette er over 3 måneder før afrejsen!! Så jeg vil mene at jeg er i RIGTIG god tid.

Jeg sidder på hold i over en time, som nummer 1 i køen?
(hvilket i sig selv er af tage R.ø.v.e.n på sine kunder og alt fra acceptabelt )
Her får jeg fat i en svensk pige(Sasha), som slet ikke taler dansk, hun starter med at snakke svensk, hvor jeg så stopper og spørgere hende om vi kan tage den på engelsk. Jeg kan kun få meget få ord ud af hende på engelsk, men forsøger forgæves at forklare hende om mit problem.
Hun fortæller mig så at de kan refundere mine billeter. Herefter sætter hun mig på hold i 10 minutter og vender tilbage og fortæller mig at jeg IKKE kan få refunderet dem. Dette handler om 4700.

Vi afslutter opkaldet og hun henviser mig til at skrive til deres kundeservice, hvilket jeg gør.
Herefter tager det dem over en uge at besvare min henvendelse med et ubrugeligt standart svar.

Jeg besvare deres mail samme dag og venter igen i over en uge på svar - her får jeg igen et standart svar. Her fremgår det dog tydeligt at agenten som har behandlet min sag SLET ikke har sat sig ind i sagen, men derimod igen sender mig et standart svar.

Denne behandling af kunder er SÅ uretfærdig og slet ikke acceptabel i Danmark.

Jeg har nu lavet flere opslag herinde og i besvare dem med de mest latterlige og igen ubrugelige svar - og ingen løsning????

Helt ærligt Guys, kom nu lidt ind i kampen og håndter jeres henvendelser og jeres kunder ordenligt.

28. maj 2018

Aeroflot is sorry to hear of your experiences described above.
Please be advised, Aeroflot replies to customer feedback via the following link; https://www.aeroflot.ru/feedback/questions/opinion/complaint

forsinkelser

Flyet var forsinket pga af vejret og jeg endte med at komme meget senere frem end forventet

21. marts 2018

Aeroflot is sorry to hear of your experiences described above.
Please be advised, Aeroflot will be happy to respond to any customer feedback via the following link; https://www.aeroflot.ru/feedback/questions/opinion/complaint
Aeroflot Russian Airlines

Total smadret min bagagge!

De ødelagde min bagage og ville give urimelig lavt beløb penge for det. Det var et dyrt kuffert. Og han sagde der hvor jeg landet i vietnam at jeg sagtens kunne få en magen til til den 10ende del af prisen. Sygt intet hjælp at hente!

4. januar 2018

Aeroflot Russian Airlines

Værste flyselskab jeg har prøvet

Ubehageligt personale ombord på flyet. Og fik skalddyrs forgiftning på flyvet på vej hjem fra Thailand.
Kunne aldrig finde på at flyve med dem igen selv om der er en skilling at spare

9. januar 2017

Aeroflot Russian Airlines

Vis anmeldelser på alle sprog (523 anmeldelser)