Har haft et meget fin oplevelse med Adwise Media A/S i forbindelse med at min nye hjemmeside. Michelle Hansen har designet den smukkeste side til mig. Samarbejdet med hende og Ane Sørensen har været n... Se mere
Utrolig hjælpsom fyr og brænder for hans fag, kommer selv med rigtig god forslag! Jeg føler mig proff behandlet når jeg snakker med Sebastian Madsen! 5 stjerner herfra! 👍☺️
Da jeg skulle have opdateret min hjemmeside og have hjælp til SEO og adwords ifm. google kampagne søgte jeg hjælp hos ADWISE MEDIA. Her blev jeg sat op med superteamet med bl.a. Kristian Beese J... Se mere
En stor fornøjelse, hele vejen igennem. Det var let at få hjemmesiden til at se ud præcis som jeg forestillede mig den skulle se ud, på trods af et første udkast der var langt fra - fuldt forståel... Se mere
- Marketingvirksomhed
- Online-marketingbureau
- SEO-service
- Social media-bureau
- Webdesigner
- Webhostingvirksomhed
ADWISE MEDIA A/S Marketing der virker! Vi er et team bestående af over 50 specialiseret marketingsprofiler, der dagligt hjælper virksomheder med deres online synlighed Vi laver: - Professionelle WP hjemmesider - Professionelle Videoer - Google Ads - Google Shopping Ads - Bing Ads - SEO - Facebook annoncering - Instagram annoncering - Linkedin Annoncering - Youtube Annoncering Og meget mere! Ønsker du at snakke om en 360 grader løsning på din online profilering, er du velkommen til at kontakte os. MVH Teamet hos ADWISE MEDIA A/S
Roholmsvej 14A, 2. sal, 2620 , Albertslund, Danmark
- 93205020
- mm@adwise.dk
- adwise.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Mega hurtig!!!
Arslan Dudo er min Marketing Manager. Han er meget dygtig, og jeg er supertilfreds med hans arbejde.
Jeg kan 100% anbefale ham!

Stor anbefaling!
Vi har været super glade for vores samarbejde i forbindelse med nyt hjemmeside design. Kæmpe cadeau især til Michael og hans team (Simon og Markus)!

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
5/5 stjernet oplevelse med Arslan & Adwise.
En fornøjelse at arbejde sammen med Arslan - Tak for et godt samarbejde!

Ikke en finger at sætte
Jeg er glad for Maja fra Adwise til min forretning. Der er god kommunikation og hun har god forståelse for min branche. Jeg er meget tilfreds og har været det fra start!

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Vi har et fantastisk samarbejde med…
Vi har et fantastisk samarbejde med Adwise Media, og især vores Marketing Manager Arslan Dudo fortjener stor ros.
Skiftet til Arslan har været en virkelig positiv oplevelse - han er utrolig professionel og grundig i sit arbejde.
Arslan levere ikke blot for at levere. Han sætter sig ind i tingene, tænker strategisk og er altid klar til at teste nye tiltag for at finde det, der virker bedst. Derudover er han hurtig til at reagere, når vi selv kommer med ideer, opgaver eller rettelser - og han får tingene eksekveret effektivt til og præcist.
Det er tydeligt, at Arslan går op i kvalitet og resultater, og vi føler os i trygge hænder med ham som vores Marketing Manager.

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Jeg har haft Adwise media til at sætte min hjemmeside op
Jeg har haft Adwise media til at udfører min hjemmeside. Michael Hansen har som webdesigner stået for opsætning af det hele.
Super samarbejde og sans for detaljer på siden. Jeg havde et par små ændringer iht tekst og billeder på siden, det greb Michael med åbne arme og forståelse og det fik vi fikset i en fart og så var den nye hjemmeside oppe at kører igen.
Jeg kan til hver en tid anbefale et samarbejde med Michael Hansen hvis man ønsker opsætning af en hjemmeside.

Fantastisk og professionelt samarbejde
Fantastisk og professionelt samarbejde
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Adwice. De arbejder professionelt, er ærlige i deres rådgivning og skaber reel værdi. Kommunikation og opfølgning har været i top, og vi har hele vejen følt os i trygge hænder.
Kan klart anbefales til virksomheder, der ønsker kompetent og troværdig sparring.

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Stærkt arbejde med hjemmesideoptimering hos Adwise
Michael fra Adwise har på kort tid optimeret min hjemmeside. Hans kompetencer viser sig både i det flotte resultat og i kontakten, hvor jeg har oplevet, at blive mødt med professionalisme og positiv energi og evnen til at eksekvere hurtigt. Tak for indsatsen og resultatet Michael.
Anne - AKParterapi.dk

5 stjerner til Sabrina og Michael
Har haft Sabrina og Michael fra start og vi har arbejdet sammen i 2 år nu
De overholder alle deres aftaler og er til at få fat på hvis man har spørgsmål
De er gode til at komme med råd og vejledning og følger op på tingene
5 stjerner herfra og er sikker på vi skal arbejde sammen lang ud i fremtiden

Michelle Hansen
Fantastisk oplevelse med Michelle Hansen!
Vi har haft den store fornøjelse af at få vores nye hjemmeside, vikarsj.dk, udviklet af Michelle Hansen – og vi kunne ikke være mere tilfredse! 💻
Fra start til slut har samarbejdet været professionelt, effektivt og super behageligt. Michelle er utrolig dygtig til at omsætte vores idéer til et flot, brugervenligt og moderne design. Hun forstod hurtigt, hvad vi ønskede, kom selv med gode forslag og var altid hurtig til at svare og rette til, når vi havde input.
Resultatet taler for sig selv – hjemmesiden er både stilren, funktionel og hurtig, og vi har allerede fået masser af positiv feedback fra vores kunder.
Vi kan varmt anbefale Michelle Hansen til alle, der har brug for en pålidelig og kompetent webdesigner, der går op i sit arbejde og leverer topkvalitet hver gang.

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Super tilfreds med mit samarbejde med Adwise
Jeg har haft et samarbejde med Michelle fra Adwise omkring oprettelsen af min hjemmeside, og jeg har været meget tilfreds!
Michelle har været utrolig hjælpsom, svaret hurtigt og virkelig lyttet til mine ønsker gennem hele processen.
Kan varmt anbefale hende og Adwise til andre, der ønsker en professionel og tryg oplevelse.

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Jeg har været rigtig glad for Adwice…
Jeg har været rigtig glad for Adwice Medie!
Der har været lidt udskiftning blandt medarbejderne, og denne gang har jeg fået Arslan – og det er jeg virkelig glad for. 🙏
Han gør alt, hvad han kan, for at hjælpe mig med min hjemmeside og vil have, at alt skal være helt i top.
Han opdaterer, retter og sørger for, at alt fungerer perfekt.
Jeg er så taknemmelig – virkelig god service!
Kan helt klart anbefale Arslan 💪
Og så er han ovenikøbet super sød! 😊
Vh Derya
Diamond cut

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Super go og hurtig service
Super go og hurtig service! meget flinke mennesker.
jeg synes de har en markedsføring der kan mærkes på bundlinjen.
alt i alt stort tak til Magnus og Sabrine;)

Super
God, hurtig og skrap. Vi fik på ingen tid opbygget en rigtig god hjemmeside, som bare spiller.

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Er super glad for det stykke arbejde i…
Er super glad for det stykke arbejde i lever og den tryghed jeg har som kunde
I er super effektiv
Godt arbejde, og ser frem til et godt samarbejde med jer

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Jeg har fornøjelsen af at arbejde med…
Jeg har fornøjelsen af at arbejde med Arslan Dudo. Jeg synes han er en dygtig og engageret marketing manager. Han er altid professionel, imødekommende og proaktiv og generelt positiv og glad i sin væremåde. Det gør samarbejdet effektivt og behageligt. Og så er kommunikationen altid nem.
Alt i alt en god oplevelse!

Kørekort Kolding anbefaler på det varmeste Adwise Media
Kørekort Kolding ved Jane Rasmussen anbefaler på det varmeste Adwise Media, gennemgående professionel fra første møde, til nu at have en flot website med fokus på det helt rigtige, og med øje for præcis den rigtige målgruppe. Tusind tak til hele staben som har været indover denne proces.

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Arslan er min kontaktperson.
Arslan er min kontaktperson.
Dygtig , flink og imødekommende
Ved hvad han vil og styr på sit arbejde .

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Camilla Østergaard Jensen er min…
Camilla Østergaard Jensen er min kontakt person, og vi har et rigtig godt samme arbejde, hun er meget venlig at tale med, og har styr på det hun siger og laver.

Et kæmpe tak til Asbjørn og CO
Et kæmpe tak til Asbjørn, Andreas og Michelle for deres fantastiske arbejde. På kort tid har de formået at få sat alt op og de blev færdige før tid med top kvalitet service. Vi ser frem til et langt og godt samarbejde!
Kan varmt, varmt anbefales.