Har haft et meget fin oplevelse med Adwise Media A/S i forbindelse med at min nye hjemmeside. Michelle Hansen har designet den smukkeste side til mig. Samarbejdet med hende og Ane Sørensen har været n... Se mere
Utrolig hjælpsom fyr og brænder for hans fag, kommer selv med rigtig god forslag! Jeg føler mig proff behandlet når jeg snakker med Sebastian Madsen! 5 stjerner herfra! 👍☺️
Da jeg skulle have opdateret min hjemmeside og have hjælp til SEO og adwords ifm. google kampagne søgte jeg hjælp hos ADWISE MEDIA. Her blev jeg sat op med superteamet med bl.a. Kristian Beese J... Se mere
En stor fornøjelse, hele vejen igennem. Det var let at få hjemmesiden til at se ud præcis som jeg forestillede mig den skulle se ud, på trods af et første udkast der var langt fra - fuldt forståel... Se mere
- Marketingvirksomhed
- Online-marketingbureau
- SEO-service
- Social media-bureau
- Webdesigner
- Webhostingvirksomhed
ADWISE MEDIA A/S Marketing der virker! Vi er et team bestående af over 50 specialiseret marketingsprofiler, der dagligt hjælper virksomheder med deres online synlighed Vi laver: - Professionelle WP hjemmesider - Professionelle Videoer - Google Ads - Google Shopping Ads - Bing Ads - SEO - Facebook annoncering - Instagram annoncering - Linkedin Annoncering - Youtube Annoncering Og meget mere! Ønsker du at snakke om en 360 grader løsning på din online profilering, er du velkommen til at kontakte os. MVH Teamet hos ADWISE MEDIA A/S
Roholmsvej 14A, 2. sal, 2620 , Albertslund, Danmark
- 93205020
- mm@adwise.dk
- adwise.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Har haft et godt samarbejde med…
Har haft et godt samarbejde med Michelle Hansen, omkring design og opsætning af hjemmeside.
Samt med Søren og Madi omkring marketing og den samlede strategi for virksomheden.

Super professionelt
Super professionelt, god service og tålmodighed.
Fik hjælp af Asbjørn, som solgte et super produkt og en professionel hjemmeside, som Natascha bikset sammen med mine billeder og erfaring.
Meget tilfreds.

Dygtige og kompetente medarbejdere
Dygtige og kompetente medarbejdere. Nemme at få fat på og gode resultater.
Kan varmt anbefales

Sublim oplevelse!
Sublim oplevelse! Andreas og Michael sørgede sammen for en smertefri overflytning fra andet selskab. Alt blev undersøgt og gennemprøvet, så det færdige produkt var mangelfrit. Alle ønsker blev opfyldt - 5 stjerner uden tøven!

Jonas er en SEO ekspert
VI har igennem længere tid haft Adwise, med har kunne mærke en betydelig forskel efter vi har fået tilknyttet Jonas som Manager. Han har løftet vores visninger markant og har optimeret vores SEO. Jonas er en rigtig god sparringspartner for os.
Tusind tak til Jonas.

Cykelgården I Greve
Vi hos Cykelgården i Greve vil gerne give en klar anbefaling af Adwise Media – og særligt af vores Marketing Manager, Arslan Dudo.
Han har været proaktiv i arbejdet med vores kommende Facebook-kampagne, hvor han har været god til at indhente den nødvendige information fra os.
Derudover greb han hurtigt en opgave, der opstod i forbindelse med nye cykler og en tilhørende builder, som skulle implementeres på hjemmesiden. Her arbejdede han både effektivt og struktureret, så vi kunne komme videre uden forsinkelser.
Generelt har Arslan løftet samarbejdet, siden han tog over fra vores tidligere manager. Han har været dygtig hele vejen igennem, og vi mærker tydeligt, at tingene bliver gjort ordentligt og til tiden.
Vi sætter stor pris på samarbejdet og kan varmt anbefale både Adwise Media og Arslan Dudo.

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Super service der bliver givet og der…
Super service der bliver givet og der er sands for design. Og overordnet bare super behjælpelig

Meget professionel tilgang
Meget professionel tilgang, virkelig god dialog omkring udseende af hjemmesiden. samarbejdet med Michelle har været fantastisk hele vejen igennem og det er blevet et virkelig flot resultat

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Jeg har haft en super godt oplevelse…
Jeg har haft en super godt oplevelse med adwice media, specielt Arslan har har gjort det rigtig godt og gjort hele processen overskuelig, stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Vi har for nyligt startet et samarbejde…
Vi har for nyligt startet et samarbejde med Adwise. De har indledningsvis været tydelige omkring deres forventninger til hvad de kan levere og deres forventninger til dem selv og til os som kunde.
Indtil videre har de levet op til fulde.
Michael som har lavet vores hjemmeside har været nysgerrig og lyttende i den kreative process og det er blevet et super resultat. Jonas som er vores kontakt, har vi haft en rigtig fin dialog med og skabt en tryghed i at ligge vores markedsføring i Adwises hænder.

De kan deres kram
Jeg fik gode råd, og en hjemmeside der virker godt. Jeg kom fra et andet selskab, der påstod de kunne det samme, men de skaffede ikke en eneste kunde til mig på 6 måneder. Allerede kort tid efter lanceringen af hjemmeside hos Adwise Media, begyndte henvendelserne at komme.

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Jeg har Den bedste aftale med adwise..
Jeg har Den bedste aftale med adwise... i starten holdte jeg lidt igen, da man har hørt en masse dårligt om nogle af de andre firmaer, som var snyd og humbug, men så var en ven forbi og fortalte mig, at han havde brugt adwise i en del år og var rigtig godt tilfreds med dem, så jeg tog fat i Brian og vi fik en god aftale på plads, og han lyttede til mig og var klar på det meste, hvilket har resulteret i rigtig godt samarbejde :) jeg kan kun anbefale dem.

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Fantastisk digitalbureau til udvikling af hjemmesider
Fantastisk team, god energi, gåpåmod, godt samarbejde, gode idéer, effektiv eksekvering og man kunne blive ved. Det tog 3 måneder fra vi indledte projektet til vi stod med en færdig hjemmeside, som er lige i skabet. Jeg har ikke før oplevet, at et samarbejde om en hjemmeside kan være så smidigt. Så jeg kan på det varmeste anbefale Adwise til udvikling af ny hjemmeside.

Fantastisk oplevelse.
Helt fra start har Adwise, givet mig et super forløb.
Fra start med Thomas Voss og Brian Keller,
Til møde med Espen og Ane
Til udkastet at hjemmeside designet af Michelle.
Alt har bare spillet 100% lige fra start, og det forventer jeg også vores lange fremtidige samarbejde kommer til.
Adwise, kan anbefales alle, der ønsker der marketing til top klasse.

God webdesigner
Havde æren af både at snakke med Jeppe, Benjamin og Michael fra Adwise.
Som alle gjorde min hjemmeside bedre end den var, eftersom at jeg var blevet dårligt rådgivet af en anden webdesigner. Vil helt klart anbefale dem og stor tak for deres hjælp og at de alle lyttede til mine behov og hvad min vision var/er og hvad retning jeg vil gå i

Arslan er vores Marketing Manager
Arslan er vores Marketing Manager, og vi er tilfredse. Han er altid tilgængelig og er god til at følge op samt holde os opdaterede.
Kæmpe anbefaling herfra!

Opbygning af ny hjemmeside
Vi har haft fornøjelse af at fået bygget en hjemmeside af ADWISE MEDIA A/S. Tusind tak til Michael Hansen for et godt samarbejde

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S
Gode medarbejder der tager dig i hånden…
Gode medarbejder der tager dig i hånden fra start til slut.

Klar anbefaling
Sabrina og Benjamin har virkelig hjulpet mig i gang online!
Alt lige fra en fantastisk flot og gennemarbejdet hjemmeside til månedlige opfølgninger på trafikken på hjemmesiden. (Og rigeligt med henvendelser)
Hvis du skal i gang med online markedsføring og ikke ved hvor eller hvordan du skal starte - ring til Sabrina!

Kæmpe anbefaling af Arslan
Vi arbejder pt. sammen med Arslan som er Marketing Manager, og vi har været meget imponerede. Han er sindssygt dygtig til hans arbejde, og formår at sætte hans kunder først. Kæmpe anbefaling:).