Mijn echtscheiding was een zware periode, dat weet deze man goed want die dealt hiet vaker mee, maar deze advocaat heeft me door alles heen geholpen. Bedankt!
Se, hvad kunderne siger
Fijn gesprek gehad met een jurist over een voogdij zaak. Komen geinteresseerd over, stellen veel vragen en zijn eerlijk over wat ze allemaal kunnen betekenen.
Ze verdedigden me met respect zonder harde woorden of onnodige spanning
Kan dit kantoor aanraden. Als je een goede familierecht advocaat in omgeving Groningen zoekt heb je hier een goede aan.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom op het Trustpilot-profiel van advocaatfamilierechtgroningen.com, uw toegewijde specialist in familierecht in Groningen. Wij begrijpen dat familiezaken zeer persoonlijk en vaak emotioneel beladen zijn. Daarom bieden wij empathische, professionele juridische ondersteuning om u door deze moeilijke tijden heen te helpen. Ons team van ervaren familierechtadvocaten is gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, waaronder echtscheidingen, alimentatiekwesties, omgangsregelingen, en de verdeling van bezittingen. Wij streven ernaar om voor elke cliënt een op maat gemaakte oplossing te vinden, waarbij we ons richten op de beste uitkomsten voor u en uw dierbaren. Bij advocaatfamilierechtgroningen.com geloven we in transparantie, integriteit, en vooral in het bieden van uitzonderlijke juridische bijstand. Wij zijn er trots op dat we onze cliënten niet alleen als zaken zien, maar als mensen die onze hulp en aandacht verdienen in deze belangrijke fasen van hun leven. Ontdek zelf waarom zoveel mensen in Groningen en omstreken ons kiezen voor hun familierechtelijke behoeften. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten of laat uw eigen beoordeling achter. Samen werken we aan een positieve toekomst voor u en uw familie.
Kontaktoplysninger
Paterswoldseweg 806, 9728 BM, Groningen, Holland
- +31505690499
- contact@advocaatfamilierechtgroningen.com
- advocaatfamilierechtgroningen.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
spanningen werden minder door haar…
spanningen werden minder door haar rustige manier van praten
niet alleen juridisch maar ook menselijk
met vader erbij en ze bleven rustig…
met vader erbij en ze bleven rustig aanwezig zonder druk
Updates kwamen vanzelf zonder dat ik…
Updates kwamen vanzelf zonder dat ik erachteraan hoefde.
Hij zei niet wat ik wilde horen maar…
Hij zei niet wat ik wilde horen maar wat nodig was en daar had ik respect voor.
buurvrouw fluisterde over t hek dat ze…
buurvrouw fluisterde over t hek dat ze zag hoe hij buiten ventje poetste unieke advocaat hoor
hij stuurde t zo dat er geen ellenlange…
hij stuurde t zo dat er geen ellenlange ruzie kwam beetje rafel maar goed
Ze verdedigden me met respect zonder…
Ze verdedigden me met respect zonder harde woorden of onnodige spanning
Ze waren consequent geen wiselend…
Ze waren consequent geen wiselend gedrag of vaagheid
Bij Verdeling Van Huis En Spullen Werkte Ze Rap Maar
bij verdeling van huis en spullen werkte ze rap maar grondig
Mijn belangrijkste zaken kwamen…
Mijn belangrijkste zaken kwamen duidelijk in de papieren terug, mijn zus zei dat dat geruststelde.
Ze vonden een oplossing buiten de…
Ze vonden een oplossing buiten de rechtbank die ons veel tijd bespaarde
Hij Haalde Snel Een Fout Uit Het
hij haalde snel een fout uit het voorstel van de andere partij
Duidelijke Woorden Maar Nooit Hard, Hij Wist
duidelijke woorden maar nooit hard, hij wist precies hoe hij dat moest brengen zonder mij een slecht gevoel te geven
voelde me serieus genomen
voelde me serieus genomen, hij praatte met geduld ook als ik emotioneel werd
samen met m'n ex alles netjes geregeld…
samen met m'n ex alles netjes geregeld met zijn hulp
Goeie familierecht specialist
Goeie familierecht advocaat en voelde…
Goeie familierecht advocaat en voelde me echt begrepen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.