Ik was onder de indruk van de familierecht advocaat in Den Haag. Er werd steeds meegedacht in praktische oplossingen waardoor de situatie een stuk minder stressvol werd. Zeker een aanrader.
Se, hvad kunderne siger
Een hele spannende periode hebben jullie tot een goed einde weten te brengen. Sorry dat ik soms wat lastig overkwam, voelde me soms best wat labiel, ben jullie enorm dankbaar.
Mijn nieuwe echtgenote had problemen met haar ex. Wij zijn echt heel goed geholpen en inmiddels is dit conflict middels mediation opgelost.
Heel fijn dat ik met mijn urgente zaak bij julie direct met een jurist heb kunnen spreken. Heb een positief gevoel over gehouden aan dit eerste gesprek.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom op het Trustpilot-profiel van Advocatenkantoor Familie & Recht Den Haag, uw toegewijde partner in familie- en echtscheidingsrecht. Bij ons staat de cliënt altijd centraal. Wij begrijpen dat familiezaken niet alleen juridisch, maar ook emotioneel complex kunnen zijn. Daarom streven wij ernaar om u een persoonlijke en begrijpelijke benadering te bieden, waarbij uw welzijn en dat van uw gezin voorop staat. Ons team van ervaren advocaten is gespecialiseerd in alle aspecten van het familie- en echtscheidingsrecht, waaronder echtscheidingen, alimentatiekwesties, omgangsregelingen, en de verdeling van huwelijksvermogen. We zijn er trots op dat we onze cliënten door deze moeilijke tijden heen kunnen leiden met zowel juridische expertise als empathie. Bij Advocatenkantoor Familie & Recht Den Haag begrijpen we de waarde van communicatie. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde op de hoogte bent van de voortgang van uw zaak en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Uw vertrouwen en tevredenheid zijn ons hoogste goed. We nodigen u uit om uw ervaringen met ons kantoor te delen op Trustpilot. Uw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons onze dienstverlening continu te verbeteren.
Kontaktoplysninger
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag ,Zuid Holland, Holland
- +31705690894
- contact@advocaatfamilierechtdenhaag.com
- advocaatfamilierechtdenhaag.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik was onder de indruk van de…
realistische aanpak die veel rust gaf
het voelde niet afstandelijk maar wel…
het voelde niet afstandelijk maar wel professioneel wat ik erg waardeerde
Hij presenteerde onze zaak in de…
Hij presenteerde onze zaak in de rechtszaal met een sterke en overtuigende houding.
Hij gaf helder advies over timing en…
Hij gaf helder advies over timing en dat voelde niet gepusht maar wel doordacht
Altijd rustig gebleven ook toen t…
Altijd rustig gebleven ook toen t pittig werd in de zaak ik waardeer dat enorm
ik zag dat ze tempo hadden maar geen…
ik zag dat ze tempo hadden maar geen bochten afsneden
Mijn voorkeuren werden duidelijk…
Mijn voorkeuren werden duidelijk vastgelegd in het papierwerk, mijn broer vond dat professioneel.
hun aanpak hielp me een dure en lange…
hun aanpak hielp me een dure en lange rechtszaak te vermijden
ze wees me op een clausule die nadelig…
ze wees me op een clausule die nadelig had kunnen uitpakken
We Hadden Hem Nodig Voor lets Met
we hadden hem nodig voor iets met de voogdij en hij was kort en krachtig zonder afstandelijk over te komen
duidelijk advies gekregen
duidelijk advies gekregen, hij zorgde voor een eerlijke verdeling
Heel betrokken bij je zaak
Begeleid ons goed
We hebben besloten uit elkaar te gaan willen alles goed doen daarom advocaat genomen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.