Hold jer væk! Ingen gennemsigtighed, så de kan tjene så meget som muligt selv. Er ved at skifte alt til trackmill, som kan anbefales!

Jeg kan kun være glad og tilfreds med Adservice. De betaler ofte højere kommision end andre bureauer, og derudover syntes jeg de er nemme at komme i kontakt med i forhold til mange andre bureauer!... Se mere

Undertegnede har benyttet Adservice i mange år nu og har, stort set altid, været tilfreds med bureauets forretningsgang og de kampagner som man som publisher bliver tilbudt. Især de sidste 6-8... Se mere

Jeg har i dag fået mine konti lukket hos AdService... Historien er kort fortalt, at jeg valgte en lånekampagne fra AdService, som gav en leadpris på [X] SEK. pr. godkendt ansøgning.... Se mere

1. Partnerprogramtjeneste

Vi forbinder annoncører med salgspartnere. Vi hjælper brands med at tiltrække nye kunder og sælge mere samtidig med, at vi hjælper partnere med at tjene penge på deres indhold og trafik. Vi hjælper annoncører og partnere med at vækste deres forretning. Vi driver en platform, der forbinder virksomheder med hjemmesider, influencers og andre partnere, der promoverer produkter eller tjenester. Virksomheder betaler kun, når vi leverer resultatet.

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Glimerende samarbejde!

Jeg har nu samarbejdet med Adtraction i flere år, og det er altid glimrende service. Teamet er hurtige, professionelle og meget hjælpsomme.
Hvis man skal ind i affiliate marketing, vil jeg absolut anbefale dem.

13. maj 2025

Et godt samarbejde

I min rolle som projektleder hos Lidl Danmark har jeg i gennem en lang periode samarbejdet med Adtraction - et samarbejde som jeg har været glad for at være en del af. Dygtige folk, der altid er klar på at finde fælles løsninger og udvikle på selve samarbejdet med Lidl, men jeg har også kun oplevet stor velvilje til at matche de rigtige partnere med Lidl. Det er nemt at arbejde konstruktivt med Adtraction og dialogen er god.

9. maj 2025

MEGET tilfreds!

Har arbejdet med Adtraction i en længere periode nu og er MEGET tilfreds! Altid meget hurtige og venlige til en hver tid. Kæmpe anbefaling!

8. maj 2025

Utroligt godt samarbejde

Jeg har nu i over et år haft fornøjelsen af at samarbejde med Adtraction - særligt Anne, Danni og Christian - som gør vores arbejde både nemmere og sjovere. De er professionelle, løsningsorienteret og en fornøjelse at arbejde sammen med.
Stor anbefaling herfra!

8. maj 2025

Vi har i Berlingske Media samarbejdet…

Vi har i Berlingske Media samarbejdet med Adtraction i mange år og kun haft gode erfaringer.
Christian, Anne og Danni har været en stor del af det succesfulde samarbejde – deres engagement, professionalisme og altid positive tilgang gør en stor forskel. De sikrer, at vores affiliate marketing fungerer optimalt og skaber solide resultater.

Vi kan varmt anbefale Adtraction som partner og ser frem til mange år med godt samarbejde!

7. maj 2025

Hold jer væk

19. marts 2025

Hej Morten,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Gennemsigtighed er noget, vi vægter meget højt, og vi vil rigtig gerne forstå, hvad der har givet dig det indtryk.

Vi har forsøgt at komme i kontakt med dig via Trustpilot, men uden held. Hvis du har konkrete eksempler eller udfordringer, du har oplevet, så ræk endelig ud til mig – jeg lytter gerne og vil gøre mit bedste for at finde en løsning eller give dig den nødvendige indsigt.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på emma.sellen@adtraction.com.

Bedste hilsner,
Emma Sellén

Tak for rabatkoder

Tusind tak til Christian for at finde en løsning, da 2 af mine rabatkoder ikke kunne bruges. Super fedt koncept også, at blive tilbudt rabatkoder efter man har købt noget online! :)

22. maj 2024

Stærkt affiliate netværk & super højt serviceniveau!

Stærkt affiliate netværk & super højt serviceniveau!

VI har det seneste år haft fornøjelsen af at arbejde sammen Adservice og efter at have afprøvet mange forskellige affiliate netværk gennem årene, har jeg været utrolig tilfreds med Adservice's løsning.

Super brugervenlig interface. Stærkt netværk af kvalitets publishers der leverer gode resultater. & ikke mindst et højt serviceniveau - Tak til Anne og resten af teamet.

Jeg håber dog at de får etableret sig endnu bedre i resten af Europa i de kommende år, da det stadig kan mærkes at de har deres bedste markeder i skandinavien.

16. juni 2023

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Anne og teamet fra Adservice omkring forskellige cases. Jeg ser Adservice som dybt professionelle, og vi i NIssen&Co sætter ekstremt meget pris på samarbejdet.

Især en stor tak til Anne, hvis altid gode humør og gode forberedelse gør oplevelsen fuldendt.

Glimrende netværk

Glimrende netværk!

Vi har været tilkoblet Adservice som publisher i to års tid og er svært tilfredse med platformen, såvel som den opmærksomhed vi får fra vores kontaktpersoner.
De er vakse når det kommer til at få nye kampagner, trackingen og stats er super overskueligt, og de er proaktive ift. ændringer i hhv. payouts, tracking links mm.
Vi vil anbefale Adservice til enhver publisher, og hvis du sidder med god trafik, har Adservice med sikkerhed en lang række af kampagner der vil matche.

🥇Bedste affilliate-netværk i Norden 🥇

Jeg har samarbejdet med Adservice i 10+ år og været på publisher-, advertiser- samt bureau-siden i flere vertikaler (telco, finans og ecommerce).

Jeg er dybt imponeret over fagligheden samt hele teamets proaktivitet for at opnå resultater. Adservice har i høj grad været afgørende for, at affiliates omdømme har gået fra at være betragtet som "click cowboys" til nu at være en brand-safe og yderst værdiskabende kanal. Jeg har samarbejdet med stort set samtlige andre netværk i Norden og Adservice er uden tvivl min favorit.

Ligeledes på tech-siden har Adservice alle dage været firstmover med innovative og profitoptimerende værktøjer til både publishers, advertisers samt agencies.

Adservice får min varmeste anbefaling!

13. juni 2023

Kompromisløs service og komplette…

Kompromisløs service og komplette kompetencer .

I de seneste år har jeg arbejdet med Steffen Nielsen, på tæt hold. Varmeste anbefalinger til ham og kæmpe stor respekt for den dedikerede og professionelle indsats han leverer!

9. september 2019

Sublim service!

Med de mange muligheder valgte vi blandt andet at gå med Adservice. Og det har vi ikke fortrudt! Her får vi ikke blot et lækkert system med gode kampagner - vi oplevede også en fantastisk, vidensformidlende og ikke mindst personlige service af hores kontaktperson Kristian. Det sætter vi stor pris på. Adservice får derfor mine anbefalinger og er absolut værd at tjekke ud!

4. august 2019

Vi kan varmt anbefale Adservice Media

Vi kan varmt anbefale Adservice Media, som vi har samarbejdet med i mere end 8 år. Der er altid styr på tingene, og de er lydhøre, når vi foreslår ændringer eller har brug for hjælp.

En stor tak til vores publisher manager Steffen for altid at være behjælpelig og komme med nyttig feedback.

5. juli 2019

En lidt ærgerlig oplevelse - som blev god.

God håndtering af en dum sag, jeg har fået god service fra Kristian. Som har rettet op på en lidt ærgerlig fejl grundet miskommunikation, men nu er der styr på det. Vi fortsætter dog ikke samarbejdet, men jeg synes at han fortjener 5 stjerner for at have håndteret sagen godt.

1. juli 2019

Kompetente og professionelle

Adservice er det mest kompetente og professionelle affiliate netværk i Skandinavien. Deres medarbejder er venlige, og meget kompetente. De har haft stor indflydelse på vores forretning de seneste par år, og jeg kan kun give dem anbefalinger.

4. februar 2019

Hej Christopher,

Tusind tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi ser frem til mange positive og konstruktive år i samarbejde med jer.

Med Venlig Hilsen,

Adservice A/S

Professionelt netværk.

Rigtig godt netværk, som altid yder en professionel og god service. Min kontaktperson Mads er altid til rådighed og sørger for at jeg føler at min forretning altid er i gode hænder.
Vil anbefale Adservice til alle der har ambitioner inde for affiliate.

28. januar 2019

Hej Kim,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at Adservice lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til et langt og vellykket samarbejde :-)

Med Venlig Hilsen,

Adservice A/S