Addanmark Anmeldelser 16

1,9

1,9

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårlig service, dele passer aldrig.. ingen tlf tilgængelighed

Hold kæft hvor kører det bare ikke godt. I skal ikke reklamerer med i kan alt det au2parts og ftz kan. Delene passer aldrig, de er ikke lagt rigtigt ind under bilerne, og så tager det I HVERT FALD 10 min I tlf kø hver evig eneste gang man ringer til supporten..samlignet med au2parts og ftz.. jeg bruger sgu bare au2parts. Det lidt dyrere, men MEGET nemmere

20. april 2026

Bestilte en ac kompressor ved dem og…

Bestilte en ac kompressor ved dem og hente den og monteret den da jeg starter bilen støjer kompressoren og jeg må afmonter den igen . Jeg udfylder en reklamationformular på nettet og køre ned for at aflevere den og går udfra at får en anden ny med hjem .
Men nej de siger at jeg kan købe en ny også krediter beløbet når der er kommet en afgørelse på hvad kompressoren fejler . Det virker forkert i min verden da kompressor støjet efter jeg have skiften

25. juni 2025

Ordre sendt via hjemmside

Ordre sendt via hjemmside, og kører over for at hente varer ved udleveringsporten, men varer var ikke lagt klar, så måtte gå ind i butikken og stå i kø.... Det er uprofessionelt, godt der findes andre leverandører af autoreservedele.

27. september 2024

Utilstrækkelig og uprofessionel

Den serviceoplevelse, jeg havde, var uden tvivl den værste, jeg nogensinde har oplevet. Der var ingen struktur eller overblik fra deres side, og det hele virkede kaotisk. Da jeg bestilte reservedele, modtog jeg de forkerte produkter, hvilket naturligvis var ekstremt frustrerende. For at gøre det hele værre, var kundeservicen helt utilstrækkelig og uprofessionel. Det er klart, at der mangler både kompetence og engagement i at sikre kundetilfredshed. Jeg vil stærkt fraråde at benytte denne virksomhed og vil bestemt aldrig selv handle der igen.

14. august 2024

Rigtigt dårlig service

Rigtigt dårlig service, har send ansøgning til at bliver medlem, så hører jeg ikke fra dem selv om de skriver de kontakter mig. Jeg har ringet til dem flere gang og fik samme svar at de kan få en der skal ringer til mig men der sker ikke noget. Hvis de vil ikke have mig som kunder det er i orden bare de kan svare.

28. juni 2022

Både salg og aftersales er håbløst..

....ringere service skal man, som slutkunde lede længe efter....jeg kan kun anbefale at autoværksteder og mekanikere holde sig langt væk!

De evner simpelthen ikke at løse en udfordring, som de ovenikøbet selv har skabt, og efterlader derfor både slutkunde og værkstedet i en ret så uheldig situation...de kender ikke ordet service....

Pointen?....check op med dit værksted og deres leverandører af reservedele....kommer de fra AD Danmark, så bed værkstedet bruge en anden leverandør!

16. maj 2022
Vis anmeldelser på alle sprog (16 anmeldelser)