3,8

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Italiensk gourmet og nærværende betjening

Italiensk gourmet og nærværende betjening. Fejrede 1½ årsdag med kæresten her vi et Early Bird tilbud på en stille søndag aften. Super lækker italiensk mad med gode vinanbefalinger fra en tjener, som bidrog med en munter og indlevende betjening. Lidt til den dyre side, men alle pengene værd for os.

9. juli 2023

Diningweek på Accanto på Kultorvet var…

Diningweek på Accanto på Kultorvet var en god oplevelse. Vi fik fantastisk mad. Vi kommer gerne igen. Eneste lille minus var behandlingen af en ny tjener, som fik nogle hårde bemærkninger. Selvom det var på italiensk, burde man tale ordentligt.

20. oktober 2022

PERFEKT oplevelse

Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg gjort det. Fantastisk service, venlige medarbejdere, hyggelig vibe og SKØN, italiensk mad! Jeg kommer igen 😍

1. oktober 2022

Fik 4 retters menu og det var virkeligt…

Fik 4 retters menu og det var virkeligt lækkert, dog savnede vi at tjenerne præsenterede retterne, de stillede bare maden og gik, lidt uprofessionelt, samt var det forskellige tjenere som kom med maden.
Maden er go, men forvendt ikke den store service

10. september 2022

En spontan tur på Accanto.

En spontan tur på Accanto.

Vi var 4 drenge på tur i KBH en fredag aften og ender på Kultorvet, hvor vi lusker lidt rundt og ser de forskellige spisesteder an. Vi ender med at vælge Accanto og sætter os ned.

Hurtigt kommer en tjener hen og adressere os. Vi får menukort og mens vi går det igennem får vi hurtigt lidt vand og noget hjemmebagt brød med hjemmelavet smør.

Vi beslutter os alle 4 for at prøve deres seasonal menu bestående af 4 retter til 449,-.
1. Kammuslinger
2. Hjemmelavet ravioli
3. Oksemørbrad
4. Chokolade Fondant

Dertil valgte vi en flaske vin, dog vores egen fremfor tjenerens anbefaling.

Retterne kom hurtigt i fht når vi var færdige med vores forrige ret. Vand og brød bliver jævnligt fyldt op ved siden af.

Alt i alt kom vi 4 gutter af med 2500 kr for sådan en aften, med mad i top, god betjening og ingen grund til at snuppe en durum efter, fordi der ikke var mad nok.

Helt klar en anbefaling værdigt herfra.

31. august 2022

NEJ TAK.

Hygge middag med en kammerat. Dårlig service, ringe betjening og maden var ikke noget at skrive hjem om. Det gør vi ikke igen.

21. maj 2022

Dejlig mad, men dårlig oplevelse

Dejlig mad, med god smag og resturanten har en fin stemning, men køkkenet sejler, kan slet ikke levere det det skal, ventede 45 minutter mellem retteren, så oplevelsen af en fin og dejlig resturant, blev til en dårlig oplevelsse, selv tjenerne snakkede indbyrdes om hvor vores mad blev af.
Det er sku for ringe

1. maj 2022

Skøn aften på Accanto

Min hustru og jeg havde booket bord via Early Bird - vi ankom 20 minutter tidligere og selvfølgelig var det intet problem. Vi fik et bord med det samme....og der var ellers godt med mennesker.

Vi bestilte vores drikke og mad, og alt var fantastisk lækker. Smukt anrettet tallerkener, fuldt op af masser af velsmag. Meget opmærksom tjener det hele tiden var opmærksom på tomme glas og brødkurv. Kan på det varmeste anbefale Accanto. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi kommer der.

10. november 2021

Spiste med en kollega

Spiste med en kollega en alm. onsdag aften. Både mad (pasta) og vin (Amarone) var virkelig lækkert, indtil jeg fandt et stykke plastik i min mad. Tjeneren mente det stammede fra emballagen fra pastaen og beklagede. Vi blev tilbudt en grappa eller lignende. Da vi havde bedt om regningen blev der skænket et ekstra glas vin, magen til den flaske vi havde købt, men ingen af os kunne drikke den. Den smagte slet ikke som ‘vores’ vin, selv med dekantering osv. taget in mente. Anyway - lækker mad og vin, men havde gerne været plastik i maden foruden.

20. oktober 2021

Kærestemiddag på Accante.

Kærestemiddag på Accante.
Vi ankommer forventningsfulde til en stopfuld restaurant , men bliver hurtigt (langsomt) opmærksomme på at Accante på Kultorvet, ikke er meget andet end et Italiensk cafeteria/turistfælde. De har ellers slået sig op, som en toprestaurant på early bird.
Fire retter, hvoraf tre var under middel (vi gik før desserten), blev serveret eller rettere smidt på bordet af tjenere, som ikke ofrede vores bord nogen opmærksomhed.
Den samlede oplevelse kunne godt have været værre, men prisen taget i betragtning, bliver bedømmelsen til den lavest mulige, en stjerne.
Så, anbefalingen herfra er, bliv væk.

3. oktober 2021

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse!
Jeg havde booket bord til dining week og havde en utrolig dårlig oplevelse. ALT var dårligt!!! Først og fremmest fik vi ikke den mad, som vi havde bestilt. Vi ventede over 1 time på at få maden. Maden var halvkold. Til hovedretten fik vi tre små halve kartofler. Ingen af os blev mætte. Tjenerne var meget fraværrende og uopmærksomme, selvom restauranten ikke en gang var halvt fyldt. Absolut ingen service. Vi kommer ALDRIG igen og vi vil absolut ikke anbefale dette sted til nogen andre.

23. juni 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto