ABOUT YOU Latvija Anmeldelser 1.191

4,5

Patika ātra piegāde. Taču lielu vilšanos sagādāja saņemtā prece, kura neatbilda izmēram-tā bija vismaz 3-4 izmērus mazāka. Iespējams, ka tā ir ražotāja kļūda, jo pārbaudīju arī izmēru, kas uzšūts uz p... Se mere

Esmu veicis trīs pasūtījumus, līdz šim, pirmajā pasūtījumā saņēmu lieliskas preces, pietiekoši ātrā laikā. Otrajā pasūtījumā saņēmu preci kura nebija tāda kā biju gaidījis, bet preces ērtā atgriešana... Se mere

Kopš iepērkos ABOUT YOU, varu izvēlēties tēlu, kā vēlos ģērbties, jo atrast izvēlēto apģērba veidu ir daudz vienkāršāk, kā spēlējoties. Nav jāveltī nogurdinošs laiks, lai atrastu noteiktu lietu veikal... Se mere

Seemless and intuitive browsing experience that helped find the needed item. Price was very affordable for a high quality piece of clothing. Delivery was fast and took just 3 days. Lastly,... Se mere

4,5

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Not refunding money

Again and again, this online store has issues with refunding customers. On 17 October 2025, I received a confirmation email stating that the returned item had been received, and since then I still haven’t received my refund, which violates the condition of issuing refunds within 14 days. The customer support centre keeps repeating the same thing over and over, using unforeseen technical problems as an excuse for why they have been unable to process the refund. They have been “working on it” for 3 weeks now. They respond to emails slowly, and it appears they regularly use this practice to appropriate customers’ funds.

17. oktober 2025

Precizitāte

Viss bija jau sagatavots arī atpakaļsūtīšanai, kaut gan šoreiz viss derēja un patika un nevajadzēja izmantot atpakaļ sūtīšanu.

27. september 2025

Haven’t received money back

Returned my order more than a month ago. Still haven’t received money back. Customer service said that they are experiencing some kind of technical issues. No one knows when I’ll receive my money back. My last 2 emails just were ignored. Horrible service.

4. august 2025

Returned my order on June 19

Returned my order on June 19, 2025 (Order No. aolv-5214-330673974), and About You Outlet confirmed they received it. The total refund should be €42.25.

As of August 4th, I still haven’t received my money back. I've contacted support multiple times, and all I get are copy-paste replies: "technical problems," "waiting for a partner reply," etc.

More than 45 days have passed. This is a serious violation of EU consumer rights. I have now submitted a formal complaint to PTAC (Consumer Rights Protection Centre of Latvia).

⚠️ Be very careful with this company. They are not taking refunds seriously.

19. juni 2025

Problēmas ar naudas atmaksu.

Atgriezu divus sūtījumus, bet naudu atmaksāt negrib. Par vienu sūtījumu naudu izspiedu, bet pa otru vēl gadu. Nauda jāvelk ārā ar knīpstangām. Iet ļoti smagi.

9. juli 2025
ABOUT YOU Latvija-logo

Besvarelse fra ABOUT YOU Latvija

Sveiki! Paldies par Jūsu atsauksmi - tā palīdz mums pilnveidoties!

Mēs no sirds atvainojamies par Jūsu negatīvo pieredzi. Mēs vienmēr cenšamies nodrošināt saviem klientiem vislabāko iepirkšanās pieredzi, taču diemžēl dažkārt gadās sarežģījumi. Mēs ceram, ka nākotnē Jums būs iespēja piedzīvot labāku servisu un ka atgriezīsieties pie mums kā klients.

ABOUT YOU komanda

Man patīk

Man patīk, ātra piegāde, viegla un saprotama preču atgriešana, atsaucīgi un izpalīdzīgi darbinieki, kuri spēj atrisināt jautājumus.

20. juni 2025