Har brugt Abak flere gange igennem en årrække og er altid tilfreds. Altid god og venlig service både ved opringning til kontor og hos servicefolk (Finn og Nicky) Hurtig udkørsel! De fixer det bare og... Se mere
Havde et problem med mit afløb. Ringer til ABAK, komme igennem med det samme, tilbagemelding var at de kunne klare opgaven, samme dag på trods af at de havde 2 mænd syge, ( tjek ) Blive... Se mere
Desværre gik første uheldigt til, da hele området indendørs blev svinet til af kloakslam. Men Abak var meget meget fair og ordentlige omkring at få alting udbedret. De sørgede for rengøring og... Se mere
Vi udfører alt inden for kloak, til aftalt pris og tid. se mere på vores hjemmeside.
Sengeløsevej 6 , 4000, Roskilde, Danmark
- jim@abak.dk
- abak.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har brugt Abak flere gange igennem en…
Hurtig udkørsel! De fixer det bare og giver god rådgivning til hvordan man undgå problemer fremadrettet.
Meget flot arbejde
Abak greb ind ved en rotteplage jeg havde i min indkørsel. De tog det med ophøjet ro. Jeg var i panik. Nu laver de de service på mit rottespær og efterser min kloak og spuler om nødvendigt. Jeg fik nyt brønddæksel og det sad lige som det skulle. Jeg er meget glad for Abak.
Mangelfuld administration
Har netop opsagt samarbejdet vedr. service med firmaet - de folk, der møder frem og skal lave arbejdet er generelt meget imødekommende og kompetente, men ABAKs administration i forhold til os som kunde, er til gengæld af meget dårlig kvalitet. Konkret bliver mails ikke besvaret - heller ikke efter rykkere og ABAK har svært ved at booke regelmæssige servicebesøg eller finde hoved og hale i hvad, der er aftalt. Derfor kan firmaet ikke anbefales, hvis man ønsker er service, der kører uden alle mulige bump på vejen.
Dårlig retablering efter stophane skift…
Dårlig retablering efter stophane skift . Flere planter gået ud i løbet af sommeren trods vanding. Manglende belægning. Abaks medarbejder var mødt op vedrørende besigtigelse af manglende belægning men dette blev aldrig udbedret....Grundejerforeningen siger at det er mit og ABAKS egen opgave at få det løst.....Betaler nu selv en gartner for beplantning og søsten.

Utæt vandlås....
I forbindelse med fund af rotter konstaterede kommunens rottefænger et hul på kloakken. Vi henvendte os til Abak, som udførte en TV-inspektion af vores spildevandskloak. TV-inspektionen viste, at der var hul i en gammel vandlås under vores badeværelse. Der er elektrisk gulvvarme i badeværelset, så det ville være svært at udskifte vandlåsen ved at hugge gulvet op i badeværelset. Tony fra Abak nåede hurtigt frem til, at problemet kunne løses ved at hugge gulvet op i bryggerset ved siden af badeværelset og udskifte vandlås og afløb fra siden. Vi var en smule nervøse for, hvordan det dog skulle gå og hvordan vores bryggersgulv ville se ud bagefter. Vores frygt var dog helt ubegrundet, for Abak's murer havde helt styr på, hvordan det skulle laves. Bryggersgulvet er lavet helt perfekt så stor ros til både Tony, mureren og Tania, som efterfølgende kontaktede os for at høre, om vi var tilfredse med arbejdet. Vi kan helt sikkert anbefale Abak Kloakservice.

Besvarelse fra Abak
Hold jer langt væk fra disse svindlere.
Hold jer langt væk fra disse svindlere.
Forsikringssag gennem Codan hvor de opkræver 3125 kr for 5 min filmning af regnvandafløbsrør.
Ydermere er de fulde af løgn og påstår det er ved lovkrav at der er monteret en sandfangsbrønd på afløb af regnvand til kloak og tilbyder mig en sandfangsbrønd til intet mindre end 12.500 kr ex moms. Det er en tyk løgn, der er ikke lovkrav om sandfangsbrønd og prisen er også mafia.

Besvarelse fra Abak
Pålidelige og ordentlige - trods en uheldig start
De sørgede for rengøring og maling samt erstatning af de ting der var ødelagt. Meget fin service og venlighed hele vejen igennem.
Så trods besværet med dét, får de altså stadig topkarakterer herfra. Det stoppede køkkenafløb blev i øvrigt også fixet.
Jeg vil bruge dem igen! :)
Super oplevelse
Vi brugte Abak i forbindelse med en forsikringssag. God vejledning og kommunikation hele vejen igennem. Søde og servicemindede håndværkere, som løste opgaven på kort tid. Tidsplan overholdt og meget veludført arbejde.
Kan kun anbefale dem til andre 👍
Perfekt oplevelse
Kenneth kom og rensede min kloak. Han løste opgaven til ug. Efterfølgende gjorde han rent, så man ikke kunne se at der havde været besøg. Tak jeg kan klart anbefale Abak.
Abak lavede Skade på nabos dæksel men ville ikke erstatte det.
Vi har haft årlig kloakservice spul hos Abak. I år da deres mand kom ud kunne deres mand ikke finde den rette kloak. Da han prøvede at finde stikledningen kom han til at ødelægge vores nabos kloakdæksel to steder. Abak ville ikke stå ved deres ansvar og vi samt nabo må nu finde det rette kloakdæksel samt betale udskiftningen. Vi har opsagt vores abonnement og må stærkt fraråde at bruge Abak da man risikerer de forvolder skade uden at påtage sig ansvaret.
Mvh
Rasmus
3520 Farum

super hurtigt respons
super service
flinke medarbejdere
5 med pil opad :-)
Jeg har fået lavet et afløb i kælderen.
Jeg har fået lavet et afløb i kælderen.
Dennis kom og kikkede på det og gav et tilbud.
Martin kom og udførte opgaven til aftalt tid.
Flot arbejde
Super oprydning
Sådan 😊😊😊😊😊

Besvarelse fra Abak
Når man vælger at køre så råddent i…
Når man vælger at køre så råddent i trafikken, har man ikke fortjent at få kunder..
Jeg kører MC og en bil her fra vælger først at prøve at presse mig over i højre vognbane ved at køre tæt på (jeg skal til venstre, sjovt nok er jeg i venstre vognbane også)
Han vælger derefter at foretage en overhaling inden om tæt på for at få frem til det røde lys der er 100m længere fremme.
Jeg kører måske 70 på Frederikssundsvej, hvor man må køre 60 og alligevel vælger vedkommende at køre aggressivt og idiotisk fordi han synes jeg er i vejen og han åbenbart har mere travlt end han går op i andre menneskers sikkerhed.
Med det syn på andre mennesker, tænker jeg heller ikke man gider være kunde hos dem.

Besvarelse fra Abak
Jeg kan ikke genkende de rosende ord
Jeg kan ikke genkende de rosende ord. Tekniker ok men administration og bogholderi, fungerer under ingen omstændigheder.
Kommer aldrig til at bruge Abak igen.
Susi

Besvarelse fra Abak
Jeg har haft fornøjelsen af Abak…
Jeg har haft fornøjelsen af Abak kloakservice flere gange og hver gang er det dygtige og pertentlige håndværkere de sender ud, og efterfølgende følger kontoret op på udførelsen og tilfredsheden. De får mine varmeste anbefalinger!
KÆMPE anbefaling
Vi har brugt Abak i forbindelse med en forsikringsskade på en utæt brønd. Vi havde først Dennis ude og besigtige som fint fortalte om tilstanden i brønden og fandt flere skader, som forsikringsselskabet i første omgang havde overset. Herefter udførte Allan et super stykke arbejde med at skifte brønden og rydede fint op efter sig på trods af dårligt vejr gjorde arbejdet næste umuligt.
Som de selv siger, så håber vi ikke at få brug for dem igen, men hvis vi gør, så tøver jeg ikke med at ringe til Abak og kan kun opfordre andre til at gøre det samme. De følger hurtigt op på henvendelser og er gode til at kommunikere i løbet af processen.
De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra! Efter vi er blevet husejere, har mange håndværkere været forbi. Dog har vi endnu ikke mødt nogle så dygtige og kompetente som folkene hos ABAK! Vi har haft dem forbi et par gange i forbindelse med forsikringssager. De er simpelthen så gode - de er grundige, dygtige, tager sig tid til at undersøge og forklare. Vi har været SÅ trygge hele vejen igennem. TAK!!!

Besvarelse fra Abak
Nu har jeg to gange i træk haft brug…
Nu har jeg to gange i træk haft brug for hurtig hjælp til en stoppet kloak og et stoppet afløb. Abak kommer bare indenfor kort tid og løste begge opgaver til ug med kryds og slange. De får klart min anbefaling

Besvarelse fra Abak
ABAK gav et ordenligt sut
ABAK gav et ordenligt sut, så nu er der igen plads til prut! ;-) Jeps. Ikke lige den mest charmerende beskrivelse, men hold nu op, hvor er de effektive. Kanon flink og hjælpsom kundeservice, hurtig udrykning og mega rar medarbejder, opgaven med at få tømt en septik-tank var klaret inden for 5 timer! Det er godt nok høj klasse!!
Jeg anvender helt sikkert jer igen næste gang - Tak for det!
Kloak på Bulbjergvej 10, Vanløse
Vi havde en kloak, hvor vejen sank rundt om. Jan ordnet alle korrespondancer med Hofor, Københavns kommune, og forsikring. Meget bøvl med diverse, men Jan fik alt til at løbe glat, set fra vores side. Stor tak for indsatsen Jan. Det bliver uden tvivl jer der bliver kontaktet næste gang, noget VVS/kloak arbejde skal laves her på adressen.
Mvh Claus