Aarsbilleder Anmeldelser 107

4,5

Aarhus / Jylland 📸❤️ Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Martin Guld fra aarsbilleder.dk. Vi har nu fået taget billeder hos ham for anden gang, og han bliver uden tvivl... Se mere

Enormt professionel og effektiv. Jeg skulle have taget forsikringsbillede og Martin forklarede tydeligt hele processen, samt hvor billeder skulle sendes hen osv. Jeg skulle blot dukke op. Derudover er... Se mere

Vi tog familiebilleder med vores to små børn. Det gik overraskende godt! Martin var så dygtig til at guide os og til at engagere børnene. Tobias var så behjælpelig med udvælgelse, og Aureljia med sin... Se mere

Utrolig god oplevelse med god vejledning. Vores lille mus fandt sig hurtigt til rette og Martins teknik gjorde hvad den skulle 🌸vi er ovenud tilfredse. Gode priser alle kan være med på og gode tilbud... Se mere

1. Medier og forlag

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En fotografisk virksomhed i Aarhus der gør sit bedste for at kunden får det rigtige produkt til den rigtige pris.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Absolut anbefalelsesværdigt

Min kæreste, datter og jeg var igår inde for at få taget billeder, både familiebilleder og separate billeder af vores datter.
Vi blev mødt af en meget engageret fotograf, som i den grad forstod sig på børn.
Vi har fået taget nogle skønne billeder, og de print vi har bestilt, vil allerede være klar i dag (dagen efter fotograferingen).
Professionelt, god service, hurtig levering og overkommelige priser.
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer for, at blive fotograferet af Martin! 😊

14. december 2022

Besvarelse fra Aarsbilleder

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse Michelle - Vi håber I får en rigtig glædelig jul.

PROFESSIONELT HELE VEJEN IGENNEM

Super professionel fotograf for både voksne og børn!!

Vi har netop fået taget familiefoto, og resultatet er blevet utrolig godt. Vi er meget tilfredse, og ekspeditionen har været hurtig og grundig.

Det er ikke sidste gang, vi besøger Aarsbilleder. De bedste anbefalinger herfra.

Nina & familie

10. december 2022

Hej Nina

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre at I er blevet glade for billederne.

Rigtig glædelig jul til jer

Det var en rigtig god oplevelse for alle i familien

Det var en rigtig god oplevelse for hele familien, meget børnevenligt! Fotografen koncentrerer sig om at få taget gode billeder, man bliver guidet ind i et andet rum hvor der er sofaer og en kravlegård, her udvælger man sine billeder sammen med en anden, imens fotografen tager imod de næste kunder. Meget professionelt.
Gode billeder. Og mega god service at man får de digitale filer med uden ekstra omkostninger.

25. november 2022

Hej Katrine
Tusind tak for din fine anmeldelser! Vi er glade for at I har haft en god oplevelse nede ved os.

Vi håber på at se jer igen en anden gang.

Super resultat

Nem tidsbestilling.
Selv om jeg kom før tid kom jeg til med det samme.
Høflig betjening og super billede til mit CV.

30. november 2022

Hej Peter
Tusind tak for din rigtige fine anmeldelse - det betyder meget for os!

Mødregruppeudflugt

Vi havde en mødregruppeudflugt. Det var ikke en særlig god oplevelse. Det var meget kaotisk, der blev hundset med os og man skulle ikke tro ham der stod for det havde arbejdet med babyer før. Det levede ikke op til beskrivelsen på hjemmesiden.

29. november 2022

Hej,
Jeg er ked af at læse, at det er den oplevelse du har haft – det er bestemt ikke vores hensigt.

Vi fotograferer mange mødregrupper og får mange positive tilbagemeldinger - og leverer 1000vis af flotte billeder.

En mødregruppe udflugt kræver samarbejde, forståelse og accept af, at der er visse rutiner, der skal arbejdes efter.

Hvis babyerne er trætte, som mange at jeres babyer var - så bliver det sværere at få en smilende baby - men det blev forsøgt!

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en snak om det.
Mit direkte nummer er – 51 92 49 05.

Vi samler på glade og tilfredse kunder – og dem har vi rigtig mange af.

Jeg ønsker dig en dejlig dag med masser af smil.

Mange hilsner Martin Guld

Mødregruppeudflugt - pas på med det.

Vi var til mødregruppefotografering. Oplevelsen var kaotisk og ikke hyggelig overhovedet. Hele mødregruppen kom ud en smule traumatiseret og kommer i hvert fald ikke igen.
Selve fotograferingen var meget hektisk og upersonlig. Vi blev kommanderet rundt af Martin Guld, som vil tage 3 opstillede billeder som han selv synes. I den forbindelse bliver babyerne holdt fast på en måde der mest minder om tvang (imens de får en masse kraftig blitz i øjnene). Martins "metoder" for at få de gode billeder kan vi heller ikke helt forstå (fx at larme med en bold lige over deres hoved, eller at han råber højlydt "Vuf-Vuf!!!" som en stor hund - hvilket er en opskrift på at få en baby til at græde). Det hele virker meget hektisk og stressende. Der var ingen nærvær eller tryghed for barnet, og selve setting med den store hvide flade som de skal ligge på er sågar heller ikke sikker eller betryggende. Især når mor bliver bedt om at gå hen ved siden af fotografen, og ikke kan blive stående ved siden af sit barn.
Jeg mener bestemt at der kunne komme bedre billeder ud af en situation hvor fotografen blot smilede roligt og snakkede til babyerne imens de for eksempel sad trygt hos/i nærheden af deres mor. Og så tog det lidt mere med ro, i vores tempo.
Oplevelsen stemte desuden ikke overens med vores forventninger eller med beskrivelsen på hjemmesiden:
"Kaffe, frugt og kiks på dagen, så I rigtig kan hygge jer" - NOT, der var kun lunkent postevand på kande og nogle mini-muslibarer i en skål.
"Det er helt ligesom en almindelig gang med jeres mødregruppe bortset fra at I får taget de sødeste billeder af de helt små." - NOT, vi var opdelt i to rum. I studiet kørte der hektisk produktionsbond, hvor der blev taget billeder af den ene baby efter den anden. Dem som ikke skulle fotograferes i samme stund var i et andet lille rum med vand som nævnt. Det var ikke spor hyggeligt og der var ikke tid til at snakke sammen.
Det skal siges at de to andre medarbejdere, der var tilstede - en kvindelig fotograf ved navn Linka og en assistent ved navn Daniel - begge var meget søde og behagelige.
Jeg ville have annulleret min ordre hvis ikke jeg var så desperat efter julegaver til familien, som er det billederne skulle bruges til. Og så har jeg det også svært ved ikke at få noget som helst ud af den oplevelse, som i sig selv ikke var rar overhovedet.
Men kan ikke anbefale mødregruppeudflugt.

29. november 2022

Hej,

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en snak om det.
Mit direkte nummer er – 51 92 49 05.

Vi samler på glade og tilfredse kunder – og dem har vi rigtig mange af.

Jeg ønsker dig en dejlig dag med masser af smil.
Mange glade hilsner Martin Guld

Sød og nærværende fotograf med masser…

Sød og nærværende fotograf med masser af gode råd og tålmodighed til en session med mødregruppen ;-) super fine billeder og vi kommer gerne igen en anden gang!

11. november 2022

Besvarelse fra Aarsbilleder

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne!

Vi glæder os til at se jer igen en anden gang :)

Fantastisk oplevelse at komme hos jer…

Fantastisk oplevelse at komme hos jer idag! Jeg glæder mig helt vildt til at modtage resultatet, som jeg jo kunne se, blev mere end jeg havde turde håbe på, med 3 børn foran kameraet.
Det var et næsten umuligt projekt at vælge billeder.
Stor anbefaling herfra!

23. oktober 2022

Hej Ditte
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi håber I bliver rigtig glade for det endelige resultat også.

Tobias Guld - Aarsbilleder.dk

Kæmpe anbefaling herfra

Super dygtig og professionel fotograf som formåede at tage nogle fantastiske billeder. Fangede de helt rigtige udtryk ved mine piger, og var så god i sit samarbejde med både børn og voksne.
Derudover en kæmpe ros til grafiker Aura. Udover at være hammer dygtig til at redigere billeder, så svarer hun hurtigt og venligt på alle ens spørgsmål via mail.
Så kæmpe anbefaling herfra. Ikke sidste gang vi kommer👌🏼

8. oktober 2022

Hej Anna

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse.
Jeg giver din ros videre til Aura og Martin!

Alle tiders foto session

Det var en alle tiders foto session, hvor der var god tid til at få den rigtige stilling og type billede. De er imødekommende og professionelle. Kæmpe anbefaling herfra! 📸

11. oktober 2022

Besvarelse fra Aarsbilleder

Tusind tak for din pæne anmeldelse David!

Vi håber at se jer hernede igen!

Virkelig god og sød fotograf der…

Virkelig god og sød fotograf der forstår at gøre det sjovt og hyggeligt for børn , det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der .

9. oktober 2022

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os!

Vi glæder os til at have jer på besøg igen!

God oplevelse

Vi var så heldige at vinde et gavekort ned til aarsbilleder og det skulle i den anledning bruges på et familiebillede. Vi blev mødt af en glad og professionel fotograf, som gav sig tid til at få de rigtige billeder taget. Vi takker for en god og behagelig oplevelse.

30. september 2022

Hej Signe

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse, den betyder meget for os!

Vi håber på at se jer igen en anden gang!

Super hyggelig mødregruppeaktivitet

Var på mødregruppe-udflugt tidligere i dag, og det var bare sådan en god oplevelse. Både Martin og Sanne er så søde, og billederne blev helt vildt gode.

Eneste lille minus: man kunne godt informere tydeligere på hjemmesiden, at det fællesbillede man får er redigeret ved at klippe billeder af de enkelte babyer sammen. Ikke at det er et problem, men så havde vi nok ikke været så obs på at vi alle skulle være der på samme tid. Det giver en fleksibilitet og frihed at man ikke behøver at stresse, da babyerne får taget billeder enkeltvis.

30. september 2022

Hej Johanne
Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg giver den gode feedback videre til Martin og Sanne.

Vi vil prøve at være lidt mere skarpe i kommunikationen med at det er individuelle billeder der redigeres sammen :)

Håber på at se jer en anden gang!

God oplevelse med aarsbilleder.dk

God oplevelse med aarsbilleder.dk
Vi bruger dem til holdfoto i Skovbakken Håndbold.
De ved hvordan et holdbillede skal opstilles, så det ser bedst ud👍

23. august 2022

Besvarelse fra Aarsbilleder

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for vores samarbejde

Dygtig, rar og professionel

Vi var for anden gang forbi Martin for at få taget billeder af vores yngste barn og igen havde vi en fantastisk oplevelse med en nærværende, professionel og empatisk fotograf. Rigtig god og fair pris for gode billeder af høj kvalitet. Kun godt herfra

11. august 2022

Besvarelse fra Aarsbilleder

Tusind tak for din fine anmeldelse Helene!
Vi er rigtig glade for at høre at I er blevet glade for billederne og havde en god oplevelse.

Håber at se jer igen en anden gang.

Professionelt, god service

Jeg fik taget de fineste studenterbilleder, på kort tid i den fineste kvalitet. Jeg er så tilfreds med resultatet og ikke mindst serviceniveauet inden og efter kameraet.

3. august 2022

Hej Josephine
Tusind tak for din fine anmeldelse, vi håber på at se dig en anden gang.
Tobias

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Engageret fotograf og skønne billeder til gode priser :-).

30. juni 2022

Besvarelse fra Aarsbilleder

Tusind tak for den fine anmeldelse Alexandra! Vi håber på at se jer igen!