Super søde og professionelle. Min bedste oplevelse med tandlæge besøg. man kan mærke personalet er inderligt interesseret i at give en god og grundig behandling. Man kan mærke at tandlægerne er hånd... Se mere
Altid søde og venlige, samt særdeles forstående. Fremragende trygge behandlinger, og super god vejledning. Altid perfekt timet når man har tid, man venter meget sjældent mere end max 5 min. Når man tr... Se mere
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Aabybro Tandlægerne Postvænget. Allerede når man træder ind, bliver man mødt af en varm og behagelig atmosfære, hvor man føler sig velkommen med det samm... Se mere
Jeg giver Aabybro Tandlægerne Postvænget fem stjerner. Fra første besøg følte jeg mig tryg og godt behandlet. Personalet er venligt, imødekommende og meget professionelt, og de tager sig tid til... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Aabybro Tandlægerne Postvænget er vores vision tandsundhed i trygge omgivelser, hvor kvalitet og faglighed er i højsædet og patienten er i fokus. For os er det vigtigt med en god atmosfære på klinikken, hvor alle føler sig velkommen.
Danmark
- aabytand.dk
super god service og fornuftige priser
De er så søde og jeg har kun godt at…
De er så søde og jeg har kun godt at sige om Tandlægerne Postvænget. Alle anbefalinger herfra.
Jeg fik i dag fjernet en visdomstand
Jeg fik i dag fjernet en visdomstand, og jeg lider af frygtelig tandlægeskræk. Jeg var derfor meget nervøs og græd som et lille barn. Men Julie tog rigtig godt hånd om mig, og jeg kan sige, at jeg ikke længere er bange for at skulle have fjernet den næste! Vil klart anbefale denne tandlæge!
Tandplejer Anja Jørgensen
Tandplejer Anja Jørgensen. En smilende, omhyggelig og tålmodig person.Kan varmt anbefale hende.
God professionel service
Kanon oplevelse!
Kanon oplevelse, fik trukket en visdomstand ud akut, Julie var utrolig omsorgsfuld og empatisk, og havde stor forståelse for at jeg ikke er vild med nåle, men hvem er det, hun var så dygtig til at stikke at jeg overhovedet ikke mærkede det, og det var vildt at opleve at det kunne lade sig gøre.
Jeg har i dag fået mig en ny og kanon dygtig tandlæge Julie.
Tak for at i ville hjælpe mig med få timers varsel.
Alle var fantastiske på klinikken, følte mig i gode hænder fra første sekund.
Tak for hjælpen, vi ses igen.