Super søde og professionelle. Min bedste oplevelse med tandlæge besøg. man kan mærke personalet er inderligt interesseret i at give en god og grundig behandling. Man kan mærke at tandlægerne er hånd... Se mere
Altid søde og venlige, samt særdeles forstående. Fremragende trygge behandlinger, og super god vejledning. Altid perfekt timet når man har tid, man venter meget sjældent mere end max 5 min. Når man tr... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Aabybro Tandlægerne Postvænget er vores vision tandsundhed i trygge omgivelser, hvor kvalitet og faglighed er i højsædet og patienten er i fokus. For os er det vigtigt med en god atmosfære på klinikken, hvor alle føler sig velkommen.
Danmark
- aabytand.dk
Super søde og professionelle
Man kan mærke at tandlægerne er håndplukket, har meget erfaring og brænder for det de laver. 5/5
Jeg har haft en virkelig god oplevelse…
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Aabybro Tandlægerne og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra man træder ind ad døren, bliver man mødt af et venligt, imødekommende og yderst professionelt personale, som gør meget for, at man føler sig tryg og velkommen.
Behandlingen er udført med stor faglighed og grundighed, og der bliver altid forklaret, hvad der skal ske, samt hvilke muligheder man har. De anbefalinger man får, er ærlige, fornuftige og tager udgangspunkt i både sundhed og langsigtede løsninger — ikke i unødvendige behandlinger.
Det betyder meget, at der er fokus på den enkelte patient, og man føler sig ikke bare som “en i rækken”, men som et menneske, der bliver taget alvorligt og behandlet med respekt. Hele vejen igennem er man i meget trygge og kompetente hænder.
Jeg kan på det kraftigste anbefale Aabybro Tandlægerne til alle, der ønsker professionel tandbehandling kombineret med en personlig og omsorgsfuld tilgang.
Giver de varmeste anbefalinger
Rigtig god oplevelse hos Tandlægerne i Aabybro. Dygtige, venlige og meget imødekommende. Behandlingen var både tryg og professionel. Kan klart anbefales!

Besvarelse fra Aabybro Tandlægerne Postvænget
En god og tryg oplevelse
Jeg giver Aabybro Tandlægerne Postvænget fem stjerner. Fra første besøg følte jeg mig tryg og godt behandlet. Personalet er venligt, imødekommende og meget professionelt, og de tager sig tid til at forklare behandlingen på en rolig og forståelig måde.
Behandlingen var grundig og behagelig, og jeg oplevede en høj grad af omsorg gennem hele forløbet. Klinikken fremstår moderne og indbydende, og stemningen gør det let at slappe af, selv hvis man normalt er nervøs for at gå til tandlægen.
Jeg er meget tilfreds og fortsætter gerne som patient hos Aabybro Tandlægerne Postvænget. Jeg kan klart anbefale dem til andre, der søger en tryg og kompetent tandlægeoplevelse.

Besvarelse fra Aabybro Tandlægerne Postvænget
Trygge rammer og høj faglighed
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Aabybro Tandlægerne Postvænget. Allerede når man træder ind, bliver man mødt af en varm og behagelig atmosfære, hvor man føler sig velkommen med det samme. Personalet er imødekommende, rolige og utrolig professionelle.
Behandlingen var grundig og blev forklaret i et sprog, jeg kunne forstå. Det gav en stor tryghed at mærke, at kvalitet og faglighed virkelig bliver prioriteret højt. Jeg følte mig hele tiden i centrum, og der blev taget sig god tid til både spørgsmål og vejledning.
Kan kun anbefale Aabybro Tandlægerne Postvænget til alle, der ønsker en tandlægeoplevelse, hvor man føler sig godt taget hånd om fra start til slut!

Fantastisk oplevelse hos Aabybro Tandlægerne Postvænget
Aabybro Tandlægerne Postvænget leverer en service, der virkelig skiller sig ud. Fra første besøg oplevede jeg en høj grad af professionalisme – alt blev forklaret klart, roligt og uden unødvendigt fagsprog. Jeg følte mig taget seriøst og blev mødt af et team, der tydeligt ved, hvad de laver.
Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er deres ærlighed omkring priserne. Jeg fik en gennemskuelig oversigt over mine muligheder, og der var aldrig nogen form for pres. Priserne er fair, og man mærker, at de går efter at finde den bedste løsning for patienten – ikke den dyreste.
Behandlingen var både effektiv og omhyggelig, og jeg gik derfra med følelsen af at være i meget kompetente hænder.
Kan varmt anbefale Aabybro Tandlægerne Postvænget, især hvis man søger høj professionalisme kombineret med ordentlige og rimelige priser. 🌟🌟🌟🌟🌟

5 Stjerner
5 Stjerner!
Efter kræftforløb er der den bedste service! fra hele teamet! Har fået den sødste tandlæge! God til at forklare og fortælle hvad der bliver gjort! super godt arbejde! Kan kun anbbefale!

Super tandlægeklinik
En fantastisk oplevelse som ny kunde.
Fik en superb modtagelse og en kompetent behandling.
Jeg vil således gerne takke lene og Sidse for den profesionelle behandling jeg modtog.
Stor hilsen Poul Isak
Michelin-stjerne til Aabybro tandlægerne
Rigtig god behandling i gode og trygge omgivelser. Et enormt imødekommende og anerkendende personale. Faglig dygtige og det med at de fortæller hvad de gør og hvorfor, under behandlingen, gør at man føler sig i gode hænder, men man har også chance for at følge med. Rigtig god klinik og priserne er også ganske overkommelige. Hvis man kunne give 6 stjerner, havde de fået dem.
Tandlægebesøg uden smerter
God oplevelse, med venlige og faglig dygtigt personale.
Jeg var i stolen i ca. 2 timer
uden et eneste av.
Tandlægen Lene informerede
forud for hvad hun ville lave,
og resultatet af første del af en broløsning er super flot.
Jeg glæder mig til næste besøg i Oktober.
Mvh
Ole Jensen
En sand fornøjelse at få klaret sine…
En sand fornøjelse at få klaret sine tænder i tandplejer Liselottes kyndige hænder, og med det nærvær på mig som kunde og mine bisser, der bliver udvist.
Ligeledes så godt med med de gode råd og anbefalinger til forbedring af egen vedligeholdelse.
Tak for idag. En femstjernet oplevelse.
Jeg har ikke noget dårligt at sige og…
Jeg har ikke noget dårligt at sige og jeg føler mig altid velkommen :-)
Man får at vide, hvad der skal ske, hvis der er noget der skal laves og der altid en god stemning :-)
Tak til Julie og Marianne for en god behandling :-)
Glemt værktøj i tand, forældet
Har for nylig haft en episode der går 10 år tilbage, ved Tandlægerne Postvænget
Aabybro. Havde døjet med tandpine i en tand. Det viste sig at være rodspidsbetændelse, som skulle opereres af en kirurg i Aalborg. Under operationen finder hun ud af at 10 år tidligere, er der glemt et stykke værktøj i tanden, hvilket havde medført tandpinen. Sagen blev indgivet til tf-tandskade, som spiste mig af med at sagen er forældet. Konklusionen er at
tf-tandskade holder hånden over tandlægen, selv om tandlægen har erkendt fejlen. Så man vil ALDRIG være berettiget til kompensation.

Besvarelse fra Aabybro Tandlægerne Postvænget
Behagelig og motiverende oplevelse.
Tryghed lige fra du træder ind af døren
Super søde allerede du træder ind af døren og til du går. De forklare og fortæller hvad de vil fortag sig, og hvad de gør under behandlingen. Så jeg er tryg hele tiden. Jeg vil helt sikkert anbefaler tandlægerne postvænget.
Altid en supergod oplevelse
Altid en supergod oplevelse, at komme hos Tandlægerne Postvænget, Aabybro - man bliver altid modtaget med imødekommenhed og venlighed i Receptionen, og det gælder også hos de dygtige tandplejere og tandlæger👍Hvor man får en utrolig god og kvalificeret behandling, samt prisoverslag.
Kan varmt anbefales.
Dorte Koefoed
Super dygtig tandlæge med forståelse…
Super dygtig tandlæge med forståelse for den enkelte patient. Alt der skal laves aftales på forhånd. Kan virkelig varmt anbefales!!!
Utrolig dygtig til en som mig med tandlægefrygt😊
God service og der tages hensyn til evt…
God service og der tages hensyn til evt tandlægeskræk ✔️