Drømmeland A/S Anmeldelser 4.890

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 684 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Nogle kunder oplevede også problemer med lange leveringstider, manglende information om produktvedligeholdelse og fejl ved montering af senge. Enkelte anmeldere var desuden utilfredse med produktkvaliteten, herunder benenes udseende og en madras, der blev for blød efter kort tids brug.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet. Kunder roser medarbejdernes professionalisme, venlighed og... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange fremhæver professionel rådgivning og venlig betjening fra... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet. Mange kunder udtrykker stor tilfredshed med deres nye... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig. Mange roser hurtig levering, præcise leveringstidspunkter og... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydige meninger om kvaliteten. Mange forbrugere er tilfredse og beskriver varerne som fine,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg kom ind i drømmeland på Frederiksberg, og fik simpelt hen den bedste service man kan tænke sig. For over 10 år siden købte jeg en Elevationsseng og så virkede batteriet ikke længere på betjenin... Se mere

Vi har bestilt en sovesofa hos Drømmeland online. Det var nemt. Leveringstiden var desværre ret lang, hvilket trækker lidt ned. Til gengæld var fragtmændene meget hjælpsomme og professionelle ved lev... Se mere

Super god. Først professionel rådgivning og vejledning i køb af seng hos Allan i Kolding. Derefter de 2 guttere der var og installere og fjerne den gamle. Super dygtige. 100% anbefaling herfra... Se mere

Nogen gange er det første også det bedste. Jeg besøgte butikken i Gentofte med et håb om at erhverve en pude som kunne lindre, eller allerbedst fjerne, de mange spændinger jeg hver morgen stod op til... Se mere

1. nr. 17 af de 25 bedste virksomheder i Sengeforretning
  2. nr. 27 af de 28 bedste virksomheder i Sengetøjsbutik
  3. nr. 20 af de 30 bedste virksomheder i Soveværelsesmøbelbutik
  4. nr. 18 af de 18 bedste virksomheder i Sengetøjsforrretning
  5. nr. 8 af de 10 bedste virksomheder i Madrasbutik

Drømmeland er Danmarks største sengespecialist. I vores butikker har vi uddannede sengerådgivere og Danmarks største udvalg af de bedste sengemærker på markedet. Du sover 1/3 af dit liv, lad Drømmelands sengeeksperter hjælpe dig med at sove godt. Vores vision er at få Danmark til at sove bedre. Vi kan tilbyde soveløsninger skræddersyet efter din krop og dine behov. Kom ind til os og få god rådgivning - det er dit første skridt mod en god nats søvn.

Drømmeland A/S

Rente og gebyrfri finansiering
I Drømmeland kan du finansiere din seng uden renter og gebryer. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil betale om måneden. Når du har lagt dig fast på et månedsbeløb, kan du opgradere din seng med en gavl eller en ny dyne – eller måske endda vælge en endnu dyrere seng. Alt sammen til samme månedlige udgift! Så længe dit lånebeløb holder sig inden for rammen af din valgte månedspris På den måde kan du købe for mere og betale det samme Det betyder, at du hos os kan få din drømmeseng - der passer til netop dit budget
Vi leverer altid gratis til kantsten
Mange af vores produkter er ikke just små - vi har derfor gjort det nemt for dig at få den leveringsløsning du har brug for. Til kantsten er gratis, men du kan altid vælge at tilkøbe følgende services: Indbæring i et valgfrit rum Indbæring og samling af sengen Indbæring, samling og bortskaffelse af den gamle seng.

4,4

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Venlig og kompetent betjening

Venlig og kompetent betjening

7. maj 2026

Hej Edith

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet venlig og kompetent betjening hos Drømmeland 😊

Det virker bare

Fin behandling og dygtig personale

7. maj 2026

Hej Jan

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet fin behandling og dygtigt personale hos Drømmeland 😊

Super god

Super god.
Først professionel rådgivning og vejledning i køb af seng hos Allan i Kolding.
Derefter de 2 guttere der var og installere og fjerne den gamle. Super dygtige.
100% anbefaling herfra

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling 😊

Det glæder os meget at høre, at du fik professionel rådgivning og vejledning af Allan i Drømmeland Kolding, og at leveringen og installationen også levede op til forventningerne 😊

Tak for dit køb!

Team Drømmeland

Dejlig oplevelse at handle her og få…

Dejlig oplevelse at handle her og få leveret fra denne forretning.

Hej Poul

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en dejlig oplevelse med både at handle hos os og få leveret fra forretningen 😊

Team Drømmeland

Utrolig venlig og vidste hvad han ville…

Utrolig venlig og vidste hvad han ville tilbude ud fra min beskrivelse.
Kan varmt anbefale dem

Hej Brian

Tusind tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en venlig og kompetent rådgivning, hvor der blev lyttet til dine behov 😊

Som altid god service.

Som altid god service.
Varen kom før tiden til afhent i butik, hvor der var hjælp til udbæring.

4. maj 2026

Hej Tommy

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du som altid oplever god service hos os, og at varen kom før tid til afhentning i butikken 😊

Team Drømmeland

Hele forløbet fra køb til levering var…

Hele forløbet fra køb til levering var ok

26. april 2026

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at hele forløbet fra køb til levering har været i orden 😊

Foreløbig god oplevelse

Foreløbig god oplevelse. Leveringen ok. Nu skal vi jo lige se de første 100 dage, før vi kan se hvordan vores oplevelse er. 🌞👍🏼

26. april 2026

Hej Norma

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at I foreløbig har haft en god oplevelse, og at leveringen var i orden 😊

Vi håber, at sengen kommer til at leve op til jeres forventninger de næste mange nætter.

Team Drømmeland

Gode senge, kompetent og hjælpsom personale

Personalet i butikken var meget søde og hjælpsomme. Der var god information om hvornår sengene kom, SMS at nu kommer sengene om lidt, søde chauffører der leverede, så alt var i fineste orden.

23. april 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet sødt og hjælpsomt personale i butikken, god information undervejs og en god levering med venlige chauffører 😊

Dejligt at høre, at alt var i fineste orden.

Hej Jan

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at sælgeren forstod jeres behov og kunne hjælpe jer godt videre 😊

VIBORG

VIBORG: 100% 5 stjerner!
Sødeste piger og dygtige Martin fra Randers! Fik det som jeg drømte om og mere til.. Kompetente, dygtige, friske og gennemført ansatte 😊

6. maj 2026

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse i Drømmeland Viborg, og at både pigerne i butikken og Martin fra Randers har hjulpet dig godt 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du fik det, du drømte om og mere til 😊

Team Drømmeland

Fin handel og god aflevering med…

Fin handel og god aflevering med opsætning

24. april 2026

Hej Bente

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en fin handel og en god levering med opsætning 😊

Team Drømmeland

Servicen er bare en drøm

For over 10 år siden købte jeg en Elevationsseng og så virkede batteriet ikke længere på betjeningen.
Jeg kom ind og fik simpelt hen verdens bedste service af Ole. Han skilte betjeningen og forklarede hvordan batteriet skulle sidde. Jeg hentede et nyt batteri og han tog sig tid til at sætte det nye i og forklarede også, hvad jeg skulle gøre, hvis det ikke virkede.
Det er ikke mange steder man møder den service - TUSIND TAK

4. maj 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord om Drømmeland på Frederiksberg.

Det glæder os meget at høre, at Ole kunne hjælpe med betjeningen og give dig en god og grundig service 😊

Vi sender de rosende ord videre til Ole og butikken, det vil de helt sikkert blive rigtig glade for at høre.

Hej Faranak

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med afleveringen. Det er selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve leveringen hos Drømmeland.

Super fint

Super fint, vejledning og installation

Hej Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både god vejledning og en fin installation 😊

Team Drømmeland

Super proffesionel og behagelig…

Super proffesionel og behagelig betjening af Ole i Drømmeland Finsensvej. Vi fik den helt rigtige seng og er super glad for den.

Hej Jonas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord om Ole i Drømmeland på Finsensvej.

Det glæder os meget at høre, at I fik en professionel og behagelig betjening og ikke mindst, at I har fundet den helt rigtige seng 😊

Vi sender de rosende ord videre til Ole og butikken.

Tak for jeres køb.

Glæder mig til at samle sengene

Glæder mig til at samle sengene
De er perfekt leveret og båret ind af to kompetente ansatte fra Drømmeland

Hej Lars

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at sengene er blevet leveret perfekt og båret ind af vores kompetente medarbejdere 😊

Vi håber, du bliver rigtig glad for sengene!

Hej Inge

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super service hos Drømmeland 😊

Hej Tommy

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både god service og en god pris hos Drømmeland 😊