Professionelt værksted
Som altid,professionelt,hurtig,fyrene kan deres job🔧,jeg kan helt sikkert anbefale dette sted🤞🤞
Hos 2Mauto finder du ingen fine udstillingslokaler. Til gengæld bliver du mødt af erfarne medarbejdere og en garanti for at arbejde udføres i en høj kvalitet til stærkt konkurrencedygtige priser. Vi sælger biler og leverer alle reparationer og servi...
Industriparken 15, 2750, Ballerup, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Skulle have skiftet kobling. Martin havde ikke tid, men fok rykket andre aftaler, så jeg kom hurtigere til. Og bilen kører fremragende. Dygtig mekaniker, fair pris og god service. Jeg kan varmt anbefale 2Mauto.
Troværdig, godt arbejde, rigtig god kommunikation
Fik udskiftet dæk, og lavet service. Martin ringede angående alle ting han mente, der skulle laves og gjorde intet uden aftale. Rigtig god service.
Jeg skriver lige anmeldelse af 2M AUTO, udelukkende på vegne af mit førstehånds indtryk, af 2 utrolige flinke og service minded personer (det er ikke mit sædvanlige værksted MEN DET BLIVER DET FREMOVER) udelukkende pga Martin og Mads...
Tak for et godt førstehånds indtryk
Jeg bliver altid mødt med smil og godt humør. Servicen er også i top.
Det er en yderst troværdig, super billig og mega dygtig mekaniker med serviceniveauet helt i top!
Vi kører med glæde fra Hasselager hver gang bilen skal ordnes eller tjekkes!
Service du drømmen om men sjældent får
Jeg har flere gange gjort brug af virksomheden, både til service og andet. De to ejere er sindssygt rare, troværdige og oprigtige. Jeg er meget tilfreds og vil komme igen og igen…
Super god service og godt arbejde. Martin er venlig og god mekaniker. Prisen er rigtig god og bedre end de store mekaniker firmaer i området.
Jeg er super glad for 2M-Auto. De er meget venlige og effektive med deroes opgaver og de ved altid hvad de skal lave ved bilen.
Fantastisk god service
Meget dygtige mekaniker og meget fornuftige priser
Kommer helt sikker igen når bilen skal laves