vi bestilte 2 fine herstahl lamper til super tilbuds pris søndag aften og kunne allerede hente pakken ved posten tirsdag , det kalder jeg hurtig service , og vil sikkert tænke på jer når der skal ha... Se mere
Jeg får 2kshop's nyhedsbrev hvor der altid er mange gode tilbud - jeg benyttede mig af et af disse og købte 2 sæt sengetøj på 70%! (Jubii!) Jeg fik sengetøjet efter kun et par dage og foruden... Se mere
Jeg har intet ondt at sige om 2kshop.dk - de overgik derimod mine forventninger. Jeg bestilte varen torsdag formiddag og kunne se, at ekspeditionen med det samme gik i gang. Allerede lørdag modtog j... Se mere
En god hjemmeside med kvlitetsvarer
En god side med en masse kvalitetsvarer til billigere penge.
Købte nogle påskeæg fra royal copenhagen og børnestel fra Kaj boy.
fik det i løbet af et par dage og har ikke noget at sætte på dem, tilgengæld vil jeg klart anbefale andre at handle hos dem
Kvalitet og service i Top - når du handler med 2kshop!
Jeg kan ikke få armene ned - bestiller d.12.august min vare, som ekspederes efter 5 min - info. sendes til min mailadr. og 3 timer efter er ordren afsendt med trace nummer og faktura sendt til mig. Det kan man da kalde hurtig service!
Dagen efter fuldender Post Danmark oplevelsen, med ny mail om at pakken kan afhentes i annoncerede postbutik. Ingen kø og superbetjening. Pakken er intakt og også indhold.
Men det slutter ikke her for både Post Danmark og 2kshop har sendt mig opfølgende mails, hvor jeg kan evaluere på hele forløbet ! det bliver uden tøven: 5 STORE STJERNER TIL BÅDE 2kshop og Post Danmark.
Perfekt levering
Hurtig og professionelt. Og varerne svarer altid til forventningerne.
Positiv handel!
Nem bestilling, hurtig levering og perfekte varer!
Ingen problemer
Jeg bestilte nogle keramikvarer, og var lidt bekymret for, om de ville klare en "kærlig behandling" af post danmark. Men der var ingen problemer, varerne kom efter to døgn, og de var pakket virkelig godt ind.
Varerne levede fuldt op til mine forventninger, og jeg vil til enhver tid anbefale andre at handle med 2kshop.
Christine
Alt i orden!
Jeg bestilte Rosendahl salt og peber kværnesæt til en gave. Det var en god pris og jeg har intet at klage over.
Effektivt
Eneste sted jeg kunne købe mine Kähler vaser med rabat - bestilte straks og fik leveringen hurtigt - efter 2 dage havde jeg mine fine vaser i stuen.
Perfekt
Bedre kan det ikke blive: Lynhurtig levering af fine varer. Alt i skønneste orden.
forkert vare!!
Jeg havde købt en mussel malet skål, men fik til sendt en mega mussel! Ret irriterende at man skal kører frem og tilbage til posthus samt pakkeboks.. Synes i det mindste man kunne have givet en eller anden form for kompensation for fejlen.
Upåklagelig og hurtig service
Bestilte tallerkener en formiddag, og dagen efter kunne jeg hente dem på posthuset.
Undervejs modtag jeg flere status-mails, så jeg hele tiden kunne følge min varer.
Perfekt service :)
God pris - hurtig levering!
God og overskuelig webshop. Varerne var pakket godt ind. Jeg vil gerne handle med 2kshop.dk igen. :-)
Stod i skuret...
Sikke en service, for os der ikke altid er hjemme når pakkeposten kommer. Helt fra fra den dag jeg bestilte til pakken stod i skuret, var jeg blevet informeret jævnligt undervejs. Det gav i den grad tryghed. Og den kom til tiden, som lovet..
Mærkevarer til spotpriser
Altid super gode tilbud. Hurtig levering.
Perfekt
Hurtig levering. Forsvarlig indpakning. En virkelig god oplevelse ;-)
Hurtigt og Pålideligt
Billige, hurtige og meget informative.
Kort og godt 5 *
Jeg skal helt sikkert handle der igen.
Excellent betjening og oplevelse!
Bestilte en venindegave på nettet og kom til at tænke på, om det var muligt at få den pakket ind som gave. Greb telefonen og ringede til 2kshop. " No problem ". Jeg fik den dejligste betjening og blev enog spurgt, om det var en dame eller mand, der skulle have gaven. Pakken kom allerede næste dag. Det har været en utrolig positiv oplevelse at handle hos "2kshop". Glæder mig allerede til at gøre det næste gang, jeg får brug for en gave.
Troværdigt site
Goder priser, super udvalg og meget hurtig levering. Kan kun anbefales.
Nemt, enkelt og professionelt
Det er ikke første gang jeg handler på 2kshop, og det bliver heller ikke sidste gang. Ud over at spare penge, hvilket også er dejligt, er det mega nemt at bestille og varerne kommer hurtigt og pakket godt ind. Pengene for varerne bliver først hævet, når varerne afsendes.
Super skarpe priser og hurtig levering
Jeg købte en stegepande og fik den 200,- under andre steder på nettet, leveringen var super hurtig.
Super!!
Jeg købte 2 bageforme, og jeg er rigtig godt tilfreds med min handel. Det var nemt at finde den vare jeg søgte efter, og det gik rigtig hurtigt med forsendelsen. Super! Kan varmt anbefales til andre!