Jeg får 2kshop's nyhedsbrev hvor der altid er mange gode tilbud - jeg benyttede mig af et af disse og købte 2 sæt sengetøj på 70%! (Jubii!) Jeg fik sengetøjet efter kun et par dage og foruden... Se mere
Jeg har intet ondt at sige om 2kshop.dk - de overgik derimod mine forventninger. Jeg bestilte varen torsdag formiddag og kunne se, at ekspeditionen med det samme gik i gang. Allerede lørdag modtog j... Se mere
Jeg bestilte nogle keramikvarer, og var lidt bekymret for, om de ville klare en "kærlig behandling" af post danmark. Men der var ingen problemer, varerne kom efter to døgn, og de var pakket virkel... Se mere
Bedste pris
Bedste pris og hurtig levering. Super god førstegangsoplevelse.
Hurtig og top service
vi bestilte 2 fine herstahl lamper til super tilbuds pris søndag aften og kunne allerede hente pakken ved posten tirsdag , det kalder jeg hurtig service , og vil sikkert tænke på jer når der skal handles julegaver .
Tak for top og hurtig service
venlig hilsen laila bindzus
Altid fin service !
Jeg har nu handlet i 2kshop i flere år og har altid fået en super fin betjening. De svarer altid når man ringer og er søde og venlige - og pakker gerne ind,, hvis det er en gave.
Jeg kan varmt anbefale 2kshop.
Mvh Gitte
Så tilfeds 😄😄😄
Så tilfreds med min handel, havde bestilt to lamper som var udsolgt, men super sød personale skaffer den hjem og efter sender den til mig, kan kun anbefalede at handle her.
Perfekt
Har handlet her nogle gange og handlen forløb perfekt, som alle de andre gange.
Nem bestilling og hurtig levering, så kan man ikke forlange mere.
Er tilfreds med slutresultatet
Er meget tilfreds med den service jeg fik, da den vare jeg havde bestilt var udgået. Efter en super hurtig reaktion fra kundeservice fik jeg tilsendt en anden vare til samme pris. Ikke sidste gang jeg køber varer her.
Hurtig og god service
Dejlig med hurtig service og at man kan vælge at afhente på lageret.
Jeg bestilte varerne d 2/6 og var klar til afhentning på posthuset d 6/6.
Fantastisk
Super hurtig levering.. Pakken pakket forsvarligt, billigere end de fleste butikker.. Nemt webshop at overskue.. Helt igennem fantastisk.. Shop bare der :)
Top service.
Fik lyn hurtig min vare, men desværre var den gået i stykker, men uden problemer og igen lyn hurtig levering uden omkostninger fik jeg en ny vare som er helt perfekt.
Så kan kun sætte fuld hus af stjerner for 2 kshop, og ikke mit sidste besøg der, de har de lækreste sager.
Jeg modtog en pakke med 2 vaser, den ene var smadret, indpakningen var ikke ok..
Jeg modtog 2 vaser, den ene var smadret, dårlig indpakning.. Jeg fik at vide jeg skulle sende billede af vase og indpakning , og at de ville sende en ny med det samme. 2 dage efter modtog jeg den nye vase i perfekt indpakning 👍🏽💜
Anette
Fin kundeoplevelse
Vare bestilt den 17. april 2016. Fin service og god information om hvor min vare befandt sig. Og varen nåede sin destination før forventet og i tiptop emballage.
Perfekt !
Nem og overskuelig hjemmeside, go' pris, hurtig levering - handler gerne her igen :-)
Positiv oplevelse
Vi faldt over nogle virkelig gode tilbud på deres side, og efter et par dage modtog vi det bestilte i vores nærmeste pakkeboks.
Desværre var der en fejl i den ene skål vi havde bestilt, men det blev løst med det samme, og allerede dagen efter havde vi en ny skål, uden fejl.
Alt i alt, en rigtig god og positiv oplevelse med at handle her - De skal hvert fald havde 5 stjerner for deres høje serviceniveau og hurtige håndtering af reklamationen.
køb af royal copenhagen
jeg har købt flere varer hos kopK og kan kun varm anbefale det. Hurtig og nemt og super service
God kundeservice.
Jeg købte to Eva Trio termokander for 22 måneder siden. For nylig kunne den ene ikke længere holde kaffen varm - til gengæld blev kanden varm. Jeg skrev en mail til 2kshop, fik en returlabel og returnerede kanden. Et par dage efter kom en pakke med en ny kande.
Hurtig og god betjening.