Al diverse keren hier sieraden gekocht. Altijd perfect geholpen. Tweedehands sieraden zijn net zo mooi als nieuwe. Super! Bovendien nette bezorging per post - op verzoek in charmante cadeauverpakkin... Se mere
Vooraf best spannend of alles goed zou komen (grote bedragen, kleine pakketjes) maar keurig op tijd en super gehandeld door de winkel! De pakketdienst echter vond dat ze het pakketje wel gewoon bij m... Se mere
Men was telefonisch bereikbaar en heel hulpvaardig. Er moest een aanpassing gedaan worden, terwijl de eigen edelsmid met vakantie was. Daar zou dus wat tijd overheen gaan, maar men heeft er alles aang... Se mere
De grootste collectie tweedehands sieraden. Hier vind je hoge kwaliteit voor de beste prijs.
Kerkstraat 58, 1141BJ, Monnickendam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra 2ehandssieraden.nl
Telefonisch contact is prettig en behulpzaam bij vragen. Netjes verpakt en op tijd verzonden

Besvarelse fra 2ehandssieraden.nl
Mooie sieraden met uitgebreide specificaties en foto’s waarbij de sieraden worden gedragen. Oorbellen zijn snel verstuurd en ik heb een fijn contact gehad met de klantenservice

Besvarelse fra 2ehandssieraden.nl
goede begeleiding bij de aankoop van een sierraad.

Besvarelse fra 2ehandssieraden.nl
Duidelijke foto’s, snelle levering. Geheel naar wens. Zeker voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra 2ehandssieraden.nl
Prettig telefonisch contact, snelle verzending, mooie verpakking en de oorbellen waren als nieuw! Een fijne ervaring, voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra 2ehandssieraden.nl
Zeer snelle levering, werd nog gebeld voor een extra check over het adres en goede kwaliteit, precies zoals omschreven!

Besvarelse fra 2ehandssieraden.nl
Mooie collectie tegen aantrekkelijke prijzen, mooie collectie. Vriendelijke uitleg en snelle levering.

Besvarelse fra 2ehandssieraden.nl
Prijs kwaliteit verhouding, betrouwbaar en professioneel. Mooie juwelen, vooral professionaliteit dat is schaars tegenwoordig. Mensen die je beleefd te woord staan en pakketjes versturen ZONDER: QR codes en duizend kleuren met reclame enkel voor zichzelf. Als ik een pakketje ontvang is het tijdloze klasse en is het pakketje echt voor mij. Laats kreeg ik zelfs een cadeautje een armband met pareltjes. Kijk zo behandel je, je klanten ik ben dol op dit bedrijf.

Besvarelse fra 2ehandssieraden.nl
Zonet 2 ropechain kettingen gekocht.
Goede service goede prijzen.
1 van de 2 kettingen werd nog even gratis gepoetst.
Zeker een aanrader!