Sinds 1 jaar diverse keren besteld via 2cheap. Snelle levering, goed verpakt. Product is conform omschrijving en foto's. Bij 1 levering schade aan aantal fragiele glazen onderdelen: gebeld, ( na vijf... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kruiwagenwiel op vrijdag besteld; 2cheap leverde zaterdags het wiel al. Zeer goed verpakt (alleen door het smijten bij DHL was er een scheur in de verpakking ontstaan waardoor een plastic onderdeel wa... Se mere
“Nieuwe” fietsbanden ontvangen die sterk vervuild waren met roest- en droogtescheuren. Ik heb dit direct gemeld, voorzien van duidelijke foto’s, en een beroep gedaan op non-conformiteit. De verko... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
2Cheap hét online warenhuis in huis & tuin Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het juiste adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen. Kwaliteit tegen een scherpe prijs Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Pex buigveer
Snelle levering en product ziet er goed uit en goede prijs.
Alles perfect en snelle bezorging
Alles perfect en snelle bezorging
Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam bij een foute, door mij gemaakte bestelling.
Het retourneren
Het retourneren. Op de website wordt het netjes uitgelegd, ik moet met mijn pakketje, reeds geadresseerd op het retourformulier, naar een post.nl punt. Daar betaal ik €8,75 voor een pakketje van 130 gram. De verkoopster van post.nl zei nog "daar moet u voor betalen" en dat vond ik logisch, want verzenden is niet gratis.
Toen viel het kwartje, verzenden op post.nl in de app kost €6,35. "Daar moet u voor betalen" sloeg op de afhandeling kosten van het pakketpunt.
Wanneer gaan de supermarkten aan de kassa afhandeling kosten in rekening brengen als je het aan een bemenste kassa doet ipv de zelfscan?
Ik ben er in getuind, de geldwolf van post.nl.
2cheap zou er goed aan doen om een link naar post.nl te plaatsen ipv op het retourformulier een analoog invul dingetje. Bij marktplaats.nl hebben ze dat goed voor elkaar
Het terugsturen was nog net iets "goedkoper" dan het pakketje plus de verzendkosten.
2cheap is in meerdere opzichten te goedkoop...
verkeerde productomschrijving
De productomschrijving van een dop die ik nodig had klopte precies met wat ik nodig had. Ik hoefde ook niet verder te zoeken, stond er. Voorzien van een aantal foto's van die dop. Als je al 4 foto's van die dop hebt gezien, geloof je het wel. Blijkt er dan op het laatst toch nog een plaatje te zijn met de afmetingen.......die dus niet overeen komen met wat er in de omschrijving stond. Daar kom je dan achter als je de doppen binnen hebt. Maar na een telefoontje blijkt dat ze vinden dat ze niet terug hoeven te betalen, want de maten staan op de website. Klopt, maar je moet wel heel goed gaan zoeken en vooral niet eerst de productinformatie lezen. Wat ik vind dat 2 cheap moet doen is op z'n minst zoregn dat de beschrijvingen van de artikelen kloppen met de bijbehorende foto's. En is dat niet: pak dan je verantwoordelijkheid en betaal terug. In mijn geval was het nog geen tientje, dat valt dan mee, maar neemt niet weg dat je je genaaid voelt.
Perfect geregeld en snel geleverd
Perfect geregeld en snel geleverd.
Een aanrader.
Winkel is goed, spullen minder.
Ik vind dit een goede winkel. De levering is vlot en je wordt niet overstelpt met mailtjes.
Ik kocht 2 binnen banden en 2 buiten banden.
Met de binnenbanden was een probleem. De maat was 28inch, maar ik denk dat ze wel 29inch waren. Te lang dus, waardoor je een prop in je band krijgt, die onherroepelijk problemen gaat geven. Dat was jammer, want ik kon ze niet gebruiken en heb andere moeten kopen, die wèl keurig op maat waren.
correcte en snelle levering
Precies wat ik verwacht had
Precies wat ik verwacht had , goed product
Snelle response over de bestelling
Geven snelle update als er onderdelen van andere leveranciers moeten komen
Slechte levering.
Slechte levering.. ruim 4 weken van te voren besteld kreeg in de laatste week van mijn klus de rubberen hamer. Kansloze levertijd. Zal hier nooit meer wat bestellen!
Snelle service en goed product
Op tijd en zoals beschreven
GEKO PVC layflat slang
GEKO PVC layflat slang - 20 m besteld voor afvoeren van vuil water, water spoot er aan alle kanten uit, terwijl de maximale druk bij lange na niet was behaald. Op verzoek van bedrijf een review geschreven, deze is niet geplaatst.
Had 2 jerrycans gekocht
Had 2 jerrycans gekocht. En ik vond het materiaal erg dun, maar goed ik tanken in Duitsland bleek bij het handvat een gat er in te zitten. Drama natuurlijk, en die tuiten zijn zo van dun plastic gemaakt
Alt dat je ze niet eens goed kan aandraaien met lekken in gevolg. Echt heel slecht.
Een boek waar ik al langer naar keek
Een boek waar ik al langer naar keek, hadden zij voor een zeer prettige prijs: De Zilveren Lepel Vis (€2,95). Hij werd snel verzonden, èn is in een goede staat
“Nieuwe” fietsbanden …
De verkoper wees dit af, stelde dat dit normaal zou zijn en verwees uiteindelijk uitsluitend naar het herroepingsrecht en moest ik de retourkosten zelf betalen.
Voor mij geen reden om hier nogmaals te bestellen!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.