247cases Anmeldelser 182

TrustScore 1.5 ud af 5

1,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling gedaan van €140 . Niets ontvangen en probeer ze te bereiken via e-mail, maar krijg elke keer foutmelding dat e-mailadres niet bestaat, terwijl dat hetzelfde E-mailadres is zoals op hun webs... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

voeg me maar toe aan de lijst... update: eerlijk is eerlijk, ik kreeg het uiteindelijk toegestuurd, na 9 (negen!) herinneringen. Bleek het (pas veel later) opgestuurd geweest te zijn van amazon (wa... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Update: Uiteindelijk ben ik opgebeld en hebben ze excuses aangeboden, geld heb ik netjes terug gekregen en uit coulance een screen protector gekregen. De door mij bestelde producten zouden... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niets bestellen bij dit bedrijf, zijn oplichters!!! Bestelling gedaan en betaald, nooit ontvangen, ook geen reactie op emails. Bedrijfsadres is een fake adres. Schrijven zich weer in en uit bij de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med mobiltilbehør

Skrevet af virksomheden

Wij bieden Telefoonhoesjes, Tablethoesjes & Accessoires voor alle smartphones. Onze producten zijn voorzien van duurzame kwaliteit. Ruim assortiment telefoonhoesjes die het best past bij uw levensstijl. Wij vinden dat u ons mag beschouwen als professionals. Daaronder verstaan wij een uitgebreide productkennis, een makkelijk bestelproces, geen verzendkosten, onze beloftes nakomen, en voor 19:00 besteld en betaald is dezelfde dag verzonden.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Heel slechte ervaring

Zoals vele andere ook heel slechte ervaring met dit bedrijf, artikel besteld dat de volgende dag geleverd zou worden, na een paar dagen via WhatsApp bericht gestuurd waarop ook geen reactie kwam. Een week later weer bericht gestuurd met de melding dat als er niet binnen 24 uur gereageerd zou worden er aangifte zou worden gedaan. Volgende dag online aangifte gedaan van internet oplichting, binnen het uur belde iemand van 247cases met de toezegging dat het product geleverd zou worden maar dat het wat langer zou duren en de vraag om de aangifte in te trekken, dan mocht ik ook een extra cadeautje uitzoeken.
Niet ingegaan op deze aanbieding en gezegd dat de aangifte pas ingetrokken zou worden als het product geleverd was. Gisteren ruim 2.5 week later dan op de site wordt vermeld product alsnog binnen gekregen dus aangifte doen helpt. Zal hier zeker nooit meer wat bestellen

3. februar 2022

Uiteindelijk goed opgelost

Update:

De door mij bestelde producten zouden op voorraad zijn, echter was dit niet het geval.
Ze boden me een alternatief aan, echter heb ik dit geweigerd en zou ik mijn geld terugkrijgen.

Echter nu bijna 2 weken verder nog steeds geen geld terug ontvangen! Op mails en WhatsApp berichten word ineens niet meer gereageerd.

Nu maar een case via PayPal geopend, wees slim en bestel hier niet!

1. februar 2022

Ik ben er ingetrapt

Ik ben er ingetrapt, ik had iets bestelt en een uur later kreeg ik een mailtje dat m'n order gecanceld was en dat ik mijn geld terug zou krijgen maar na een week heb ik het nog steeds niet terug. En ze reageren ook niet op m'n mailtjes. Dus NIET bestellen bij 247cases.nl het zijn gewoon oplichters.

25. januar 2022

247cases.nl NIET BIJ BESTELLEN

247cases.nl is een slecht bedrijf - geld wordt niet teruggestort. Meerdere keren getracht contact op te nemen, maar er wordt helemaal niet gereageerd. Ik ga vandaag aangifte doen van Online oplichting.
Bespottelijk dat ik nu al meer dan 6 weken wacht op een terugbetaling van een bedrag. Ik zou bij dit NOOIT wat bestellen. Het zijn gewoon oplichters!

20. januar 2022

aangifte doen helpt!

na weken van proberen contact te leggen (er werd nergens op gereageerd) besloten om aangifte te doen van online oplichting. en opeens....binnen een paar uur....een mailtje van ze dat ik mijn geld terug krijg en of ik alsjeblieft de aangifte in wil trekken. als je nog iets van ze krijgt: doe dus aangifte!!! (kan online en is heel makkelijk) mijn geld heb ik inmiddels terug, maar zou niemand aanraden om hier te bestellen!

28. december 2021

Oplichters

Telefoonhoes besteld voor een Samsung Fold 3 op 17 december 2021.
10 dgn verder niks van ze gehoord. Gemaild gebeld ze reageren niet. Dag 55 euro.

27. december 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ook in november draadloze oortjes…

Ook in november draadloze oortjes besteld, die later niet leverbaar bleken te zijn. In 1e instantie werd nog netjes gereageerd op mijn mails. Na akkoord voor teruggave van het reeds betaalde bedrag hoor ik echter niets meer en reageren zij op geen enkele mail meer. Het geld heb ik tot op heden nog niet terug. Ik ga hier mijn rechtsbijstandshulp voor opschakelen

25. december 2021
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Top service!

Mijn hoesje liet even op zich wachten door de drukte bij de bezorgdienst. Ik werd continue op de hoogte gebracht door het bedrijf zelf en ze deden er alles aan zodat ik mijn hoesje nog voor de feestdagen binnen kon krijgen en het is gelukt. Het hoesje is naar verwachting echt mooi! Ik ben er blij mee! Volgende keer ga ik zeker weer hier bestellen.

23. december 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte communicatie, geen geld terug

Half november Bluetooth oortjes besteld bij dit bedrijf. Kon niet geleverd worden dus heb ik de bestelling geannuleerd. Na meerdere mails en apps heb ik nu meer dan een maand later nog altijd mijn geld niet terug. Dit riekt naar oplichterij. Bestel hier niet!

23. december 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

247cases.nl zwijgt als het graf en levert niet!! PAS OP DUS!!

Begin december een goede printer die op voorraad was en de volgende dag bezorgd zou kunnen worden. Dit nam ik al met een korrel zout ivm de decembermaand dus eerst een week wachten. Hierna gemaild en geappt wat de enige mogelijkheden zijn bij 247cases.nl hier op beide geen gehoor na meer dan een week. Printer natuurlijk ook niet mogen ontvangen. LIJKT NU WEL ERG OP OPLICHTING!! Ik hou jullie op de hoogte!

20. december 2021

Oplichters

Besteld en nooit aangekomen. Geld kwijt dus. Bestel hier nooit, het zijn oplichters!

Update: na een aangifte van online oplichting kreeg ik mijn geld terug gestort.

17. december 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb iets besteld en dit was op…

Ik heb iets besteld en dit was op voorraad op de site. Later bleek het niet op voorraad te zijn en kreeg ik een alternatief. Ik zocht juist die andere dus ik vroeg of ik de order kon annuleren.
Sinds ik het wil annuleren vervalt het contact met het bedrijf.
Als het gaat om iets te verkopen of alternatief aanbieden zijn ze snel erbij maar nu wil ik annuleren en reageren ze nietmeer waardeloos bedrijf in mijn ogen als je zo met je klanten omgaat en zo je geld moet verdienen

16. december 2021

247cases.nl

Update 4 dec: ze hebben woord gehouden. Ik heb inmiddels via de post het hoesje ontvangen.
Tip aan anderen: blijven volhouden met mailen en whatsapp berichten sturen.
Update: ik ben blijven mailen en berichtjes sturen via whatsapp. Uiteindelijk contact gekregen en het probleem besproken. Ik krijg nu een ander iets duurder hoesje zonder bij te betalen. Inmiddels heb ik de track en trace code via de mail gekregen. Dus nu afwachten tot het bezorgd is. Ik houd een ieder op de hoogte.
Ik moet zeggen dat ik nu netjes te woor ben gestaan en dat t probleem netjes is opgelost. Daarom nu drie sterren. Uiteraard in afwachting tot het hoesje binnen is.

Beste 247cases.nl, ik heb afgelopen maandag een hoesje besteld en betaald... geen reactie. Ik heb gisteren via jullie whatsappservice gereageerd en via de mail. Ik krijg een alternatief aangeboden, die ik niet wil. Ik wil dus mijn geld terug. Dat heb ik gisteren en vandaag via de mail en whatsapp doorgegeven, maar jullie reageren op geen enkele manier meer. Kan ik mijn geld terugkrijgen? Wellicht helpt een negatieve review en ik hoop dat anderen drie keer nadenken en uitzoeken hoe betrouwbaar jullie bereikbaarheid en service is.

Het is nog veel erger. Er staat een link op hun website naar een geschillencommissie. Als je daar op doorklikt, blijkt de procedure geld te kosten. Alvorens dat te doen, kun je controleren of de webhop is aangesloten: NIET dus. Dit is echt schandalig!!!!

3. december 2021

Oplichters

Oplichters. Besteld, nooit geleverd, volledig onbereikbaar daarna. Niet vantevoren gechecked, dat was dom. Maar dus nooit bestellen bij 247cases.

29. november 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Flee this shop, it's a SCAM !

Purchase of a laptop shell in September for 40 euros. To date, nothing has been received and no way to contact 247cases. No reply to the emails
It's about THEFT. Purely and simply.
I am not the only one in the case. Flee this shop, it's a SCAM, its creators will soon be SUED.

25. november 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aan te raden

Onlangs nog meerdere nieuwe hoesjes aangeschaft. Mooi op tijd gekregen en goede kwalitiet. Vaker besteld en elke keer geen problemen 🤗
Zeer tevreden met het brede assortiment!

19. november 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.