Bestelling gedaan van €140 . Niets ontvangen en probeer ze te bereiken via e-mail, maar krijg elke keer foutmelding dat e-mailadres niet bestaat, terwijl dat hetzelfde E-mailadres is zoals op hun webs... Se mere
Se, hvad kunderne siger
voeg me maar toe aan de lijst... update: eerlijk is eerlijk, ik kreeg het uiteindelijk toegestuurd, na 9 (negen!) herinneringen. Bleek het (pas veel later) opgestuurd geweest te zijn van amazon (wa... Se mere
Update: Uiteindelijk ben ik opgebeld en hebben ze excuses aangeboden, geld heb ik netjes terug gekregen en uit coulance een screen protector gekregen. De door mij bestelde producten zouden... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij bieden Telefoonhoesjes, Tablethoesjes & Accessoires voor alle smartphones. Onze producten zijn voorzien van duurzame kwaliteit. Ruim assortiment telefoonhoesjes die het best past bij uw levensstijl. Wij vinden dat u ons mag beschouwen als professionals. Daaronder verstaan wij een uitgebreide productkennis, een makkelijk bestelproces, geen verzendkosten, onze beloftes nakomen, en voor 19:00 besteld en betaald is dezelfde dag verzonden.
Kontaktoplysninger
Olympiaweg 4, 3077AL, Rotterdam, Holland
- hallo@247cases.nl
- 247cases.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Oplichters
Oplichters. Bestelling gedaan en betaald, maar nooit geleverd. Reageren ook niet op chats. Bestel hier dus nooit iets!!
Geen printer en geen geld ! NEEM GEEN RISICO EN KOOP HIER NIKS !
Op 24 mei heb ik printer besteld van 179,- en direct betaald.
Ik kreeg per mail mijn orderbevestiging, maar helaas tot daar aan toe.
Er staat op de website vandaag besteld morgen in huis, maar dit klopt absoluut niet want ik wacht NOG STEEDS !
Diverse berichten verstuurd en helaas nog steeds geen reactie !
Via de website alleen de melding dat ze niet bereikbaar zijn.
Aub koop niks van deze webwinkel, neem geen risico !!
Ik raaad jullie aan om hier niet te…
Ik raaad jullie aan om hier niet te bestellen. Ik heb een product twv. 200,- besteld en ik heb het niet binnegekregen. Ik heb gemaild en een app bericht gestuurd en er word niet gereageerd, ik ben uiteindelijk geblokt. 200,- euro is niet niks, mijn geld willen ze niet terug storten en mijn product ook niet.
Hele slechte service , IK WIL MIJN GELD TERUG.
Rasechte oplichters
Simpel magnetisch kabeltje besteld omdat dit 1 van de weinige shops was die hem nog verkocht. Na een week nog niets ontvangen en helaas geen enkele reactie op contactverzoeken. Niet kopen bij dit bedrijf, het zijn rasechte oplichters en ik hoop dat ze zich realiseren dat ze ooit hiervan verantwoording af moeten leggen. Het plezier zal ze dan wel vergaan
Twijfelachtig
Update: na een slechte google review werd er plots contact opgenomen (zaterdag) per mail. Ik heb nogmaals verzocht om het geld terug te storten.
En vandaag (maandag) staat het geld weer op mijn rekening. Ik had aangegeven dat ik de review dan zou aanpassen, dus bij deze. Voor mij: eind goed al goed. Ik hoop voor de rest uiteindelijk ook.
Slechte ervaring via hun eigen website. Artikel plots toch niet voorradig. Alternatief lijkt op niets. Terug betalen binnen 14 werkdagen wordt toegezegd. Maar na 5 weken nog niets gezien. Internet staat vol met dezelfde ervaringen. Koop hier niet!!!!!
Niets bestellen bij dit bedrijf
Niets bestellen bij dit bedrijf, zijn oplichters!!! Bestelling gedaan en betaald, nooit ontvangen, ook geen reactie op emails. Bedrijfsadres is een fake adres. Schrijven zich weer in en uit bij de Kamer van Koophandel zodat ze weer onder ander kvk nummer verder gaan met hun praktijken. Advies aangifte doen bij de Belastingdienst en politie. Daarnaast zijn ze in bezit van privé gegevens van klanten...
KVK 75709333Vestigingsnr. 000041731905Coolsingel 1043011AGRotterdam
75709333 0000 000041731905 247cases
Dit zijn OPLICHTERS
Op 21/3/22 heb ik daar 2 Jabra oortjes besteld. Oortjes waren bij 247Cases significant duurder dan elders maar in voorraad. Ik had ze spoedig nodig dus betaal 130.85 €. Op 7/4/22 doe ik een mail met het verzoek te leveren of me terug te betalen voor 26/4/22. Niets van dat alles.
Dit zijn OPLICHTERS. Koop hier niets, je bent je centen heel zeker kwijt.
ZEKER TE MELDEN AAN MELDPUNT!!!!!
Bedrog...
In het vervolg beter checken alvorens te bestellen.
Doet ook zaken via Bol.com.
Vandaar dat ik dacht dat dit een deftige firma was.
Het hoesje staat op hun site nog als beschikbaar nl. 2 stuks nog in voorraad...(toch zijn er problemen met de levering????)
Mail zou mij gestuurd zijn voor ander voorstel????
Geen reactie van mij: Zou terug betaald zijn???
Niets van dat alles.
Zeer onvriendelijk in mailverkeer...
Besluit: GELD KWIJT - OPLICHTING OP GROTE SCHAAL
UPDATE:
KLACHT INDIENEN BIJ MELDPUNT (via site) HELPT ZEKER EN DAT IN COMBINATIE MET ZEER REGELMATIG AANDRINGEN VOOR "GELD TERUG" EN IN BIJLAGE SCREENSCHOT VAN AANGIFTE BIJVOEGEN HELPT ZEKER !!!!!!!!
In mijn ogen zijn dit gewoon oplichters
In mijn ogen zijn dit gewoon oplichters
Spigen hoes besteld voor een Macbook Pro, krijg ik en ander merk opgestuurd.
de zogenaamde Whatsapp helpdesk komt geen enkele reactie op. Heb het spul terug gestuurd, kost weer 6,25 extra en geen geld retour, geen nieuwe, helemaal niets.
Mailverkeer.. dramatisch.. geen telefonische helpdesk, gewoon oplichters.. jammer dat ze een Kyoh klantevredenheidsonderzoek ding op de site hebben staan en geen TrustPilot.. daar staan allemaal (nep?) positieve revieuws op, maar Tristpilot laat hele andere dingen dien. NIET KOPEN daar!
Wees verwittigd!!!!
Wees verwittigd!!!!
op 1/2/2022 heb ik een hoesje besteld voor mijn nieuwe iPhone.
Toen dit niet leverbaar bleek, werden diverse beloftes gemaakt tot terugbetaling, die week na week niet werden waargemaakt. Vandaag 1/4/2022 is dit nog steeds niet opgelost.
Bestel niet bij 247cases.nl
Bestel niet bij 247 cases; meer dan genoeg andere webwinkels die het wel voor elkaar hebben.
Bedroevend slechte service; op 27-01-2022 bestelling geplaatst en betaald. Spullen bleken niet leverbaar; nog steeds geen geld retour, het is inmiddels april !!!.
Geen reactie op mails/reminders.
Man man man ik wou een hoesje bestellen…
Man man man ik wou een hoesje bestellen voor de oppo findx3 neo.
Op de site staat 3 voorradig, maar toen ik deze bestelde en wou afrekenen.
Stond er bij dit hoesje is niet leverbaar.
Dus ik stuurde een whatsapp, na 8 dagen nog steeds geen antwoord of het product nu wel of niet in voorraad is.
Nee ik zal er nooit iets bestellen.
Tot heden toe nog geen enkele reactie van hun.
Dit bedrijf klopt van geen meter!
Ik zou binnen 24 uur mijn hoesje ontvangen. maar ik ontving maar niets. Daarom heb ik telefonisch contact gezocht, maar het nummer op de site was niet in gebruik.
De mail die ik stuurde kreeg ik terug met heel veel rommel ertussen en ergens de melding dat de kleur niet voorradig was. Aangegeven dat ik een andere kleur wilde, geen reactie ontvangen. De reactie op mijn mail hierover was heel rommelig en had geen antwoord of reactie.
Ondanks de melding dat ik binnen een dag het bestelde hoesje zou ontvangen heb ik hem nog steeds niet binnen. Er wordt niet gecommuniceerd over bestellingen en ik moet maar zien of ik mijn hoesje of mijn geld nog krijg.
Ik wilde een review op de site plaatsen, maar heb dan niet gedaan omdat ik mij afvraag of onderstaande mag. Ik moet om het bericht te plaatsen namelijk mijn gegevens invullen. Ik wordt daardoor gedwongen om gegevens in te voeren en dan onderstaande aan te vinken. Ik doe dat dus niet vrijwillig. Je wordt dus gedwongen. Dit bedrijf is helaas niet te vertrouwen.
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf.
genaaid!
voeg me maar toe aan de lijst...
update: eerlijk is eerlijk, ik kreeg het uiteindelijk toegestuurd, na 9 (negen!) herinneringen. Bleek het (pas veel later) opgestuurd geweest te zijn van amazon (waar het bij nader onderzoek 1/3 goedkoper was). Besluit: bedenkelijke dropshipping in het beste geval, (poging tot) oplichterij in het slechtste...
ik wacht al en paar maanden en nu is…
ik wacht al en paar maanden en nu is mijn account ineens weg. het zijn gewoon en bende oplichters
Paid but no product.
The same as everybody here. Ordered and paid but no product and no reaction to emails.
Ik ben dik tevreden!
Ik had een hoesje besteld. Ik had wel netjes een bestelbevestiging gehad, maar na een week nog geen verzendbevestiging. Daarom heb ik gegoogled op revieuws en toen ben ik behoorlijk geschrokken van alle berichten op Trustpilot. Ik heb gemaild met de klantenservice en ik kreeg meteen een reactie. De verzending was wat vertraagd, maar is diezelfde dag nog geregeld. Zojuist heb ik mijn bestelling ontvangen, netjes verpakt en keurig in orde. Een mooi hoesje van het merk UAG voor een hele nette prijs. Ik ben dik tevreden!
Op 1 Maart een hoesje besteld bij…
Op 1 Maart een hoesje besteld bij 247cases.nl bij mijn bestelde product stond ' Voor 18:00 besteld, vandaag verzonden". Vorige week contact met hun opgenomen waar mijn hoesje blijft, geen response. Wat dagen erna via hun contact @whatsapp tot op heden nog steeds niets van hun vernomen. vermijd dit louche bedrijf!! oplichters zijn het ze kunnen hun voor 18:00 besteld, vandaag verzonden beter aanpassen naar voor 18:00 besteld, word NOOIT verzonden.
Helaas een scam; 30 euro in de prullenbak.
Helaas een scam, ook ik ben er in getrapt. Ik had een mooi hoesje uitgezocht voor mijn Samsung Galaxy S10, het zou de volgende werkdag geleverd moeten worden maar is nooit door 247cases verzonden. Toen ik een mail stuurde met de vraag of er misschien iets was mis gegaan omdat mijn bestelling al meer dan een halve week vertraging had, kreeg ik een standaard mailtje terug, vol spelfouten, met de boodschap dat mijn bestelling vertraging zou hebben en een week later geleverd zou worden. Uiteraard heb ik ook een week later niks ontvangen. Op latere mails kreeg ik geen antwoord meer, dus ik vrees dat ik het geld gewoon kwijt ben. Het was een harde maar wijze les voor mij; voortaan eerst reviews van webshops opzoeken voordat ik iets bestel, aangezien er nu eenmaal veel oplichters actief zijn die graag op een manier zoals deze hun geld 'verdienen'.
KOOP HIER NIETS!!
KOOP HIER NIETS!!
DON´T BUY ANYTHING HERE!!
In januari heb ik hier een bestelling geplaatst. Er bleek 1 item (gsmhoesje) niet bij te zijn. Enkel keren WhatsApp geprobeerd maar hierop wordt niet gereageerd. Dan een mail gestuurd waarop het antwoord was dat het asap geleverd zou worden. 2weken later nog geen hoesje. Opnieuw een mail gestuurd en opnieuw de belofte dat het asap geleverd zou worden. 2 weken verder nog steeds geen hoesje. Dan maar gevraagd of ze het bedrag gewoon zouden terugbetalen. Hier wordt momenteel helemaal niet meer op gereageerd. Ze hebben mijn reknr. maar het lijkt wel dood aan de andere kant. Helemaal geen reactie meer en dus nog steeds geen hoesje of terugbetaling.
Dit is je reinste oplichting en ik ga dan ook melding doen van internetfraude.
Er zijn blijkbaar heel wat mensen die hier het slachtoffer van zijn terwijl bij hen de kassa rinkelt.
Absoluut onaanvaardbaar!
Dus KOOP HIER NIETS!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.