Vi er meget tilfreds! Vi havde bestilt nogle produkter og da det ene var i stykker ved modtagelse skrev jeg til firmaet og de sendte straks nyt til os direkte hjem til! Virkelig stor service og kundep... Se mere
Hej jeg har modtaget min pakke hurtig levering jeg er godt tilfreds ha en god sommer MVH Ivan Aarup Jensen Viborg
Har købt bambus boxershorts hos dem de er super behagelige og ha på samt deres arbejdsstrømper i sort og grå de er mega slidstærke og det er deres ankelstrømper også super hurtig levering og overskuel... Se mere
Har i flere år købt luxus arbejdsstrømper, fordi kvalitet og levering var helt i top! Men deres “nye forbedrede udgave” er godt nok en skuffende oplevelse! Kvaliteten er slet ikke som den tidligere... Se mere
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Marked
- nr. 93 af de 110 bedste virksomheder i Tøjbutik
- nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Arbejdstøjbutik
123marked er en detailvirksomhed med mere end 20 års erfaring med salg af strømper, boxershorts og 10-kroners marked. Vi rejser rundt på markeder og messer i hele Danmark, så der kan du altid finde os!
Viborgvej 63, 8830, Tjele, Danmark
- info@123marked.dk
- 123marked.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
⭐️⭐️⭐️⭐️
Synes ikke de sad godt deres boxer med bambus, de var for løse.
Deres tennissokker føles også løse.
Snyd
De har ikke sendt min ordre. Det er en scam og lad vær med at køb derfra.

Fik de bestilte vare
Fik de bestilte vare , og inden for rimelig tid . Mere kan man vel næppe forlange :

Fine strømper
Fine strømper, dårlig kvalitet af underbukser og desværre uduelig service.
Jeg skrev til 123marked.dk med min oplevelse af underbukser. Har aldrig hørt fra dem.
123marked.dk kan ikke finde mailen! eller? Uanset er den sendt lø 14-12-2024 09:02 og aldrig blevet besvaret!!!

Besvarelse fra 123marked
Umuligt at se noget på hjemmesiden 3…
Umuligt at se noget på hjemmesiden 3 pop op vinduer på 2 min

Besvarelse fra 123marked
Køb dine sokker et andet sted end hos…
Køb dine sokker et andet sted end hos 123marked!!!!!!Jeg bestilte 36 par ankel sokker i str 44-48. De sokker som jeg så modtager står der godt er 44-48 men reelt passer de maks til 40-41. Forsøger så og henvende mig til dem via Mail, men det gider man åbenbart ikke svare på. Så kan blot konstatere at det er et fusker/svindel firma og handler der aldrig igen
Købt på faktura 24321
Ordre nr #24798

Besvarelse fra 123marked
Dejlig og nemt ai handle online
Dejlig og nemt ai handle online, på en hjemme side der bare er overskuelig, og nem at benytte.
Strømperne jeg bestilte er af god kvalitet, og størrelserne passer perfekt.

Besvarelse fra 123marked
Bestilte 42-46 bruger 45 men nej de…
Bestilte 42-46 bruger 45 men nej de passede ik, men okay de var også billige

Besvarelse fra 123marked
Hurtig levering af gode boxershorts som…
Hurtig levering af gode boxershorts som lever op
Til mine forventninger.

Besvarelse fra 123marked
god behandling hurtig levering 100…
god behandling hurtig levering 100 procent tilfreds hilsen poul.

123market har bare et højt service niveau
Hej
Jeg havde købt en pakke fra 123market til levering på privat adresse
Det magtet postnord ikke i første forsøg da de har leveret min pakke til en forkert adresse
Jeg tager kontakt til 123market og sender de forskellige information til dem
De vælger at sende mig en ny pakke uden videre og venter så bare på postnord får fat i den gamle pakke som de så kan tage retur
Det go service !!
Tusinde tak her fra