123marked Anmeldelser 288

4,1

Vi er meget tilfreds! Vi havde bestilt nogle produkter og da det ene var i stykker ved modtagelse skrev jeg til firmaet og de sendte straks nyt til os direkte hjem til! Virkelig stor service og kundep... Se mere

Hej jeg har modtaget min pakke hurtig levering jeg er godt tilfreds ha en god sommer MVH Ivan Aarup Jensen Viborg

Har købt bambus boxershorts hos dem de er super behagelige og ha på samt deres arbejdsstrømper i sort og grå de er mega slidstærke og det er deres ankelstrømper også super hurtig levering og overskuel... Se mere

Har i flere år købt luxus arbejdsstrømper, fordi kvalitet og levering var helt i top! Men deres “nye forbedrede udgave” er godt nok en skuffende oplevelse! Kvaliteten er slet ikke som den tidligere... Se mere

1. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Marked
  2. nr. 93 af de 110 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Arbejdstøjbutik

123marked er en detailvirksomhed med mere end 20 års erfaring med salg af strømper, boxershorts og 10-kroners marked. Vi rejser rundt på markeder og messer i hele Danmark, så der kan du altid finde os!

4,1

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Forfærdeligt arbejdsmiljø

Jeg arbejdede kort tid hos 123marked. Når jeg skriver kort tid er det fordi jeg heldigvis hurtigt kom væk derfra igen. Hold da op nogle dårlige arbejdsforhold.
På min første dag får jeg at vide, at man ikke er syg på den her arbejdsplads, min chef er på arbejde med feber fordi "man aldrig er syg der", og derudover bliver der holdt øje med, hvor meget vi går på toilettet?!
Næst får jeg skæld ud for ikke at have kunnet tage en vagt, der ikke var på min vagtplan, jeg får at vide, at jeg ikke må bruge chefens frakkekrog, fordi hendes tøj er "dyrt" - selv når HUN kommer for sent, og jeg i virkeligheden bare skal af med mit overtøj for at kunne ekspedere kunder (den anden krog er ovenpå på lageret, ikke lige til at komme til med det samme).
Det vildeste er dog, da jeg blev kaldt direkte dum FORAN kunderne i butikken, fordi chefen og jeg havde misforstået hinanden i en besked.
Kommentarer som disse fik jeg, da jeg kun havde arbejdet der i et par dage (stadig var i oplæring):
"Ja, nu har du så lavet din første fejl i dag” & "Ja, og den næste opgave må virkelig ikke tage så lang tid som den sidste [...]".
Afslutningsvis fik jeg aldrig nogen kontrakt, jeg efterspurgte den hver dag, men den var liiige inde og vende ved advokaten ...
Får senere på året en besked fra borgerservice (eller kommunen, i hvert fald noget højere oppe i systemet) om, at chefen lige har glemt at indbetale feriepenge, og at jeg skal gøre dem opmærksom på det, ellers skal de sagsøges. Feriepengene kom så godt nok lidt tid efter, men det er simpelthen for dårligt.
Jeg vil ikke anbefale nogen at få job der, det var nok de værste arbejdsforhold jeg nogensinde har arbejdet under. Ingen søde kommentarer om noget, ikke nogen oplæring, kun negative kommentarer og sure miner.

1. august 2023

På kræmmermarked købte min søn en gel…

På kræmmermarked købte min søn en gel blaster i en af jeres stande. Der var god service i standen, men da vi kom hjem gik pistolen i stykker efter en dag. Der lå en sony adapter i kassen, så måske har han fået en varer, der er, reklameret på i forvejen. Svineri!
Jeg har rettet henvendelse til jeres kundeservice, men der er ikke blevet responderet.

29. juli 2024

Ikke som forventet

Behagelige sokker og hurtigt forsendelse men de er næsten ikke til at holde ud af have på efter arbejde fordi de fanger lugten af sure tær og holder det i sokken har købt den pakke med 12 par luksus sokker og har kun brugt det ene par of kan umiddelbart ikke finde nogen måde at lave en reklamation på det

2. juli 2024

Fremrange service

Fremrange service,
Rigtig gode produkter!
Især jeres luksus strømper! Ej de er lækrere!
Aldrig fnullermænd Når man tager et par svedige strømper af. :D

15. maj 2024

En glad mand.🧦😉

Hej.
Jeg har modtaget 2 x12 par forskellige sokker.
Jeg er meget overrasket over den gode kvalitet.
Jeg er virkelig tilfreds..😋
Endelig har jeg fundet nogle behagelige dokker der sidder som de skal og er virkeligt behagelige at have på..👍🏻😊
Så nu skal jeg også have bestilt nogle underhyler for at tjekke kvaliteten..😉🧦

Hilsen fra en glad Svendborggenser.
😉😊🧦🧦🧦

29. februar 2024