123kast.nl Anmeldelser 203

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was heel fijn om in de showroom de kasten te kunnen bekijken en voelen hoe de deurtjes open gingen. Hierdoor zagen we meteen de kwaliteit van de kasten. De medewerkers waren aller vriendelijkst. D... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige kast op maat laten maken, ruime keuze tussen mogelijkheden in indeling en kleur. Het resultaat is geweldig en mooie kwaliteit. De levertijd was lang maar binnen de aangegeven indicatie. We z... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht afgewerkte kast, achterkant goedkope triplex plaat. Slecht geverfd. Sommige delen zijn niet geverfd, hoek ve deurtje beschadigd, primitief en goedkoop druksysteem om de kast te openen. Slecht g... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend blij met mijn op maat gemaakte vakkenkast! Vanaf het eerste contactmoment werd alles duidelijk en vriendelijk besproken. Ze dachten echt met me mee, luisterden naar mijn wensen en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skabsbutik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbelforretning

Om 123kast.nl

Skrevet af virksomheden

123kast is er voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle kwaliteitskast voor een scherpe prijs. En heel belangrijk: klantvriendelijkheid staat bij 123kast bovenaan. Wij vinden klantenservice dan ook erg belangrijk. Hierbij houden wij ervan om onze klanten te verrassen, want het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Zo inspireren wij je graag en helpen we je met het vinden van de perfecte kast. Niets moet, alles mag.
Bij 123kast hanteren wij een transparante werkwijze. Zo weet je bij 123kast altijd waar je aan toe bent; hoe je kast of meubelstuk gemaakt wordt, welke kwaliteit hij heeft en hoe je hem in drie stappen in huis hebt. Door onze betrokkenheid bij de productie, kunnen wij er namelijk extra goed op toezien dat alle kasten en meubels worden gemaakt volgens onze hoge kwaliteitseisen én dat ze correct worden geleverd. Bij 123kast kan iedereen eenvoudig een kwaliteitskast zelf uitzoeken en bestellen. Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt. Van productie tot in huis, wij zijn er elke stap bij! Alle kasten van 123kast worden gemaakt in onze eigen fabriek in Roemenië. Doordat we een directe lijn met de fabriek hebben kunnen wij de prijzen laag houden. Zo heb je toch een kwaliteitskast, maar dan een stuk goedkoper dan bij de meeste kastenwinkels. Het hoofdkantoor van 123kast is gevestigd in Mijdrecht. Hier hebben wij ook onze fysieke winkel, waar je de kasten in het echt kan bekijken en vaak meteen
uit voorraad kunt meenemen!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bijna alles is fout gegaan

In het bestelproces is eigenlijk alles misgegaan wat er fout kon gaan. We hebben de kast besteld en een eerste aanbetaling gedaan. Zouden een tekening krijgen van de kast waarop we akkoord konden geven. Uiteindelijk bleek er geen tekening te kunnen worden gemaakt, hiervoor heb ik herhaaldelijk contact gezocht met 123 Kast. Hiernaast hebben we de onderkast in een hogere versie besteld, 100cm in plaats van 90 cm. Hiervan hebben we een bevestiging gehad. Vervolgens bleek de kast al in productie genomen te zijn en de wijziging kon niet meer worden doorgevoerd. Uiteindelijk alles betaald en ook voor het inhuizen (€150,-!!) en in elkaar zetten van de kast. Deze moest ook aan de muur bevestigd worden. Echter puntje bij het paaltje dat 'hoefde' voor deze specifieke kast niet. Afleveren gebeurde door twee vriendelijke, jonge jongens zonder veel ervaring. Zij kregen de kast niet op de plek en het resultaat was een zwaar beschadigde muur, beschadigde kast en ze zijn vertrokken waarbij de kast in delen in de woonkamer is achtergebleven, echter hiervoor wel 150 euro extra betaald. Uiteindelijk heb ik de kast zelf met een vriend op zijn plek gezet en heb de muur en beschadigde plekken op de kast bijgewerkt. Daarnaast zijn de verkeerde knoppen gemonteerd, andere dan die we hebben besteld en op de bon staan. De kwaliteit van het lakwerk is matig, je voelt bv. dat de kopse kanten van het MDF onvoldoende zijn afgewerkt, waardoor deze nog ruw aanvoelen. Dit vergt wat tijd en aandacht. Daar was weinig tijd voor kennelijk. 123 kast heeft ook geen contact meer met ons opgenomen na de betaling van de kast.

Al met al krijgt 123 kast een matige beoordeling. Kast is matig/redelijk qua kwaliteit en uitvoering. Foutje kan, maar sjongejonge wat een slecht proces.

14. september 2024

Besvarelse fra 123kast.nl

Bedankt voor het plaatsen van uw review. We waarderen uw feedback, al zijn we eerlijk gezegd wel een beetje verrast door uw ervaring. We vinden het vervelend dat u een minder positieve ervaring met ons heeft gehad, en daarom willen we graag een paar zaken verduidelijken.

U heeft bij ons een kast gekocht die in hoogte aangepast moest worden. Vanaf het begin hebben we gecommuniceerd dat de verhoging aan de bovenkant van de kast zou plaatsvinden, en we hebben u een foto gestuurd van hoe de kast er na deze aanpassing uit zou zien. Drie weken voordat de kast af was, gaf u aan dat u toch de onderkast hoger wilde hebben. We hebben toen aangegeven dat we zouden kijken wat we konden doen, maar helaas was de kast al gemaakt en kon dit niet meer worden gewijzigd. Dit is ook met u gecommuniceerd.

Bij de levering bleek het een lastige bezorging te zijn vanwege de beperkte ruimte. De bezorgers hebben aangegeven dat zij het voor u wilden proberen, maar dat er een groot risico was op beschadiging door de beperkte ruimte. U heeft toen aangegeven dat u akkoord ging met het risico van schade aan de kast of de wand, en deze bevestiging hebben wij zwart op wit.

Dat u andere greepjes had gewenst, was niet op de order vermeld en komt voor ons ook als nieuwe informatie. Na de levering hebben wij inderdaad geen contact meer opgenomen, omdat u akkoord was gegaan met het risico van eigen schade door de lastige levering. Dat sommige planken wat ruwer kunnen aanvoelen, klopt; dit is massief hout en hoort bij de natuurlijke structuur van het materiaal.

Als u ons een mailtje had gestuurd met een overzicht van wat er precies beschadigd is, hadden we graag met u meegedacht over een passende oplossing, hetzelfde geldt voor de greepjes. We nodigen u van harte uit om ons alsnog een mail te sturen, zodat we samen kunnen kijken hoe we dit naar tevredenheid kunnen oplossen. Hopelijk kunt u dan alsnog met plezier van uw kast genieten.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

123kast geduld wordt beloond.

Als de wachttijd korter was geweest dan hadden we 5 sterren gegeven,
We hebben exact gekregen wat we wilden en zijn erg tevreden.
Goede ervaringen met de monteur en ook met 123kast opzich.
Zoekt u een op maat gemaakte mooie kast dan is 123kast een aanrader . Wij moesten alleen geduld hebben.

28. august 2024

Vriendelijk en servicegericht

Vriendelijk te woord gestaan in de winkel. Er is geluisterd naar onze wensen en meegedacht om onze ideale kast samen te stellen.
Communicatie via de mail is prima.
Bij aflevering bleek gaten voor verlichting niet voorbereid te zijn door de fabriek. Dit is binnen enkele dagen netjes opgelost door servicemonteur.
Het spuitwerk van de kast zou netter kunnen. Op sommige plaatsten voelt het ruw en bobbelig aan.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Iets minder tevreden dan eerst…

Iets minder tevreden dan eerst bestelling. Kast gaat niet goed dicht. Moet met kracht gedicht doen.

Besvarelse fra 123kast.nl

Zou je ons een mailtje kunnen sturen met het ordernummer? Dan kunnen we kijken hoe we je kunnen helpen, wellicht dat dit een kwestie is van de deurtjes stellen. Gr 123kast

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Wij dachten in eerste instantie dat het…

Wij dachten in eerste instantie dat het een hele stevige kast was. Maar toen mijn man probeerde om de bovendeur te schuiven viel deze er spontaan uit.

Met moeite heeft mijn man de deur weer in elkaar gekregen maar dit kan eigenlijk niet de bedoeling zijn bij een aankoop ook al is het een showmodel

Besvarelse fra 123kast.nl

Bedankt voor uw review. Zou u ons uw ordernummer kunnen doorgeven, zodat we kunnen nagaan om welke kast het gaat? We hebben namelijk geen melding van dit probleem ontvangen.

Als ik het goed begrijp, heeft u ee showmodel gekocht met het oude railsysteem waarbij de schuifdeur nog op een rail loopt. Deze kunt u eenvoudig afstellen, zodat de deur weer stevig zit en soepel loopt. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag de kasten thuisgeleverd…

Vandaag de kasten thuisgeleverd gekregen in het Zeeuws Vlaamse Hulst.Ze zijn werkelijk prachtig,we zijn er erg blij mee.Vakmanschap.Alles zeer goed verlopen en de bezorgers hebben netjes alles zorgvuldig uitgepakt en de kasten geplaatst waar we ze wilden hebben,netjes en accuraat,dikke pluim hiervoor.Zeer tevreden.

5. august 2024
Uopfordret anmeldelse

Na wat gedoe gelukt.

Kast123 heeft meegedacht en ook wel service geleverd. Bij transportbedrijf was niet duidelijk dat het 1 hoog was. Kast naar binnen halen via achteren en slaapkamerraam wilde ze niet. Na contact met 123kast namen zij retour en opnieuw leveren voor hun rekening. Ik de verhuislift die mee zou komen. Bij 2e levering bleek het niet te gaan met verhuislift. Man van de verhuislift vond achterom ook de beste manier en met 3 man is dit goed gelukt. Zou mooi zijn als de transport mensen standaard met 3 man mogen werken bij levering zware grote spullen. Uiteindelijk dus gelukt. Kast staat mooi. Van goede kwaliteit en 0 krasjes. Helemaal gaaf.

2. august 2024

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service dat is onze ervaring met 123 kast. Schitterende
Private library - boekenkast - 300x43x240H cm en Tv dressoir Private - 150x50x50H cm gekocht.
Ook de bezorging is top, zeker de fulltime service was echt super ook als het wat lastiger gaat om de kast binnen te krijgen. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug.

24. juni 2024
Uopfordret anmeldelse

Mooie maatwerkkast

Mooie kast, heel blij mee! De ruime keuze en maatwerkopties vonden we ook fijn. Over een paar beschadigingen, had ik snel contact met de medewerkers en werd meegedacht met een oplossing. Enige wat beter kan vinden wij updates over de levertijd, die was langer dan verwacht en daar hoorden we niet zelf wat over. Verder tevreden!

23. maj 2024

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.