Kast is erg mooi geworden. Laklaag had ons inziens wat beter gekund, echter je ziet het nauwelijks maar je kunt het voelen. Gezien de prijs kwaliteitsverhouding zijn 4 sterren gerechtvaardigd
Se, hvad kunderne siger
Slecht afgewerkte kast, achterkant goedkope triplex plaat. Slecht geverfd. Sommige delen zijn niet geverfd, hoek ve deurtje beschadigd, primitief en goedkoop druksysteem om de kast te openen. Slecht g... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben ontzettend blij met mijn op maat gemaakte vakkenkast! Vanaf het eerste contactmoment werd alles duidelijk en vriendelijk besproken. Ze dachten echt met me mee, luisterden naar mijn wensen en... Se mere
Virksomheden har svaret
Het was heel fijn om in de showroom de kasten te kunnen bekijken en voelen hoe de deurtjes open gingen. Hierdoor zagen we meteen de kwaliteit van de kasten. De medewerkers waren aller vriendelijkst. D... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om 123kast.nl
Skrevet af virksomheden
123kast is er voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle kwaliteitskast voor een scherpe prijs. En heel belangrijk: klantvriendelijkheid staat bij 123kast bovenaan. Wij vinden klantenservice dan ook erg belangrijk. Hierbij houden wij ervan om onze klanten te verrassen, want het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Zo inspireren wij je graag en helpen we je met het vinden van de perfecte kast. Niets moet, alles mag.
Bij 123kast hanteren wij een transparante werkwijze. Zo weet je bij 123kast altijd waar je aan toe bent; hoe je kast of meubelstuk gemaakt wordt, welke kwaliteit hij heeft en hoe je hem in drie stappen in huis hebt. Door onze betrokkenheid bij de productie, kunnen wij er namelijk extra goed op toezien dat alle kasten en meubels worden gemaakt volgens onze hoge kwaliteitseisen én dat ze correct worden geleverd. Bij 123kast kan iedereen eenvoudig een kwaliteitskast zelf uitzoeken en bestellen. Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt. Van productie tot in huis, wij zijn er elke stap bij! Alle kasten van 123kast worden gemaakt in onze eigen fabriek in Roemenië. Doordat we een directe lijn met de fabriek hebben kunnen wij de prijzen laag houden. Zo heb je toch een kwaliteitskast, maar dan een stuk goedkoper dan bij de meeste kastenwinkels. Het hoofdkantoor van 123kast is gevestigd in Mijdrecht. Hier hebben wij ook onze fysieke winkel, waar je de kasten in het echt kan bekijken en vaak meteen
uit voorraad kunt meenemen!
Kontaktoplysninger
Rendementsweg 12 F, 3641SK, Mijdrecht, Holland
- 0297228800
- info@123kast.nl
- 123kast.nl
Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Erg tevreden!
Alles is zeer goed verlopen, ik kan geen minpunten verzinnen!
Wij zijn heel erg blij met onze kast…
Wij zijn heel erg blij met onze kast die afgelopen week geleverd is. Prachtige kwaliteit en super service.
Prettige communicatie en samenwerking
De afgelopen week veel contact gehad met 123kast. De communicatie met 123kast is vlot, vriendelijk en professioneel.
Kortom: een fijn bedrijf om mee samen te werken!
Maatwerk kast besteld
Maatwerk kast besteld, alles was naar wens en ook nog snel geleverd.
Alles top!
De kast is prachtig
De kast is prachtig! Alleen 6 tot 8 weken levertijd werd 3 maanden....
Onze ervaring als transporteur...
Al enige tijd werken wij samen met 123kast en dragen wij zorg voor het afleveren en monteren van de producten.
In communicatie strak en helder, in probleemsituaties heel accuraat en netjes.
Ze weten bij 123kast echt waar ze mee bezig zijn en hoe ze klant en transporteur zo goed mogelijk kunnen helpen en begeleiden.
Mocht er iets voorvallen, wat helaas in de branche weleens voor komt, pakken zij dit erg serieus en proffesioneel op. Ook zijn ze goed te bereiken, wat bij veel bedrijven nog weleens te wensen over laat.
Ze zoeken gelijk naar een oplossing op locatie òf er wordt specifiek iemand nagestuurd om het in orde te maken.
In elk bedrijf zijn er wel wat aandachtspunten uiteraard, maar die wegen in dit geval niet zwaar ten opzichte van de service, het contact en het uiteindelijke resultaat.
Wij hopen nog lange tijd samen te mogen werken met 123kast :)
we hebben hier een kast gekocht en was zwaar beschadigd
we hebben hier een kast uitgezocht en gekocht
bij aflevering bleek hij aan de voorzijde en de zijkant zwaar beschadigt ., voor aflevering werd al gebeld dat hij eerst volledig betaald moest zijn voordat hij geplaatst werd .. nooit doen bij dit bedrijf!
het is nog steeds niet hersteld na 2 maanden !

Besvarelse fra 123kast.nl
Kwaliteit kast is uitstekend
Kwaliteit kast is uitstekend! Een ster minder vanwege alles omtrent transport.
Goede ervaring met 123kast
Goede ervaring met 123kast. Mooie kast in mijn kamer voor mijn boeken. Erg blij mee!
Wij zijn zeer tevreden over 123kast
Wij zijn zeer tevreden over de klant vriendelijke service bij 123kast. Je krijgt via de mail snel een reactie, zelfs op zondag . De kast stond met 6 weken bij ons thuis en werd door spontane bezorgers afgeleverd. Kast Miami is erg mooi afgewerkt. Heel erg bedankt team van 123kast

Besvarelse fra 123kast.nl
Top kast en geweldig geholpen !!
Uitermate tevreden en blij!
Ben enorm tevreden over de aankoop van mijn nieuwe kast! Wow! De boekenkast die ik heb aangeschaft straalt werkelijk echte schoonheid uit. Sta dagelijks met plezier op en kijk ik even vlug naar de plek waar de kast staat voor ik de deur uit ga. De service is daarnaast subliem waar ieder bedrijf een voorbeeld aan mag nemen. Bedankt!
Topwinkel en goed geholpen
Hoge kwaliteit kast(en)!
Geweldige service en prachtig aanbod
Geweldige service en prachtig aanbod! Er is veel keuze en je wordt ontzettend goed geadviseerd. Heel blij met mijn nieuwe kasten!!
SUPER service en SUPER kwaliteit
Onlangs een kast aangeschaft, super service en super kwaliteit. Echt heel erg blij mee. Kan niks anders zeggen dan, TOP! Dankjewel 123 kast :-)
Ik ben erg te spreken over de prijs…
Ik ben erg te spreken over de prijs kwaliteit verhouding van 123kast.
Vitrinekast Miami beach ziet er super uit en ook nog eens een top service dat ze de kast door vriendelijke bezorgers gratis komen brengen. Toch altijd spannend als je iets via internet besteld.
Læs mere om andre typer anmeldelser.