123afstandsbediening Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb op 12-07-2026 een airco afstandsbediening besteld van het merk tristar . Tot mijn verbazing kreeg ik een universele afstand bediening binnen die niet reageerde op de airco. 15 -07 mail gestuurd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat alles goed is gegaan , het duurde even alvorens we echt contact hadden . Daarom zonder advies besteld , gelukkig bleek het latere advies , mijn keuze. De bestelling kwam vlot binnen en werkt ge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Binnen 24 uur waren de beide garagedeur afstandsbedieningen geleverd. 2x Marantec met vieren knoppen. Batterijen zaten er zelfs al aan, waar zie je dat nog? Daarnaast is de uitleg zeer duidelijk... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De afstandsbedieningen die wij besteld hadden werkten prima (soms zelfs té, want reageren snel). Jammer genoeg was er eentje die het al binnen een half jaar opgaf. Een mailtje naar 123afstandsbedienin... Se mere

Virksomheden har svaret

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

61 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Defecte afstandsbediening gratis vervangen

De afstandsbediening deed het na 2 weken niet meer. Na veel proberen kwam ik erachter dat hij niet geen signaal meer zond. Na 4 maanden kreeg ik gewoon een nieuwe opgestuurd. Deze doet het.

20. juli 2024

Beste Pim,

Wij willen u hartelijk dank voor uw review! Fijn dat het probleem op deze manier opgelost kon worden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na bestellen van afstandsbediening en…

Na bestellen van afstandsbediening en het niet ontvangen binnen de aangegeven tijd heb ik via mail dit aangegeven. Vrij snel reactie, geld teruggestort gekregen.

Ontvang nu,4 juli, na een aantal weken alsnog de afstandsbediening die ik nu door het bedrijf vergoed heb gekregen. Vreselijk aardig.

19. juni 2024

Beste Margriet,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met de door ons verleende service!
Mocht u vragen hebben, dan horen wij dat graag!

Slechte services

Slechte services. Slecht in contact. Levert kapotte afstandsbedieningen. Twee aparte bestellingen, twee keer verzendkosten betaald en dan beide artikelen geleverd in een envelop. Teveel betaalde verzendkosten, weigeren ze toe te geven. Defecte artikelen, doet het bedrijf alsof dit niet kapot verstuurd is. Foto’s van kapotte artikelen gemaakt, ben blij het via Paypal gekocht te hebben, hierdoor nog claim kunnen leggen. Anders ben je sowieso je geld bij dit bedrijf kwijt.

1. juli 2024

Beste heer Remco van Dongen,

Bedankt voor uw feedback. We willen graag enkele punten rechtzetten:

U heeft ervoor gekozen om twee afzonderlijke bestellingen te plaatsen, elk met een eigen ordernummer en betaling. Daarom heeft u tweemaal verzendkosten betaald. Dit is een standaardprocedure die automatisch door ons systeem wordt gehanteerd.

Hoewel beide artikelen in één envelop zijn verzonden, worden de verzendkosten per bestelling berekend zoals hierboven uitgelegd. Dit was duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces.

De afstandsbedieningen zijn in goede staat verzonden. De schade die u meldt, is waarschijnlijk tijdens het transport ontstaan. Wij hebben meerdere pogingen ondernomen om dit via e-mail aan u uit te leggen. De foto's die u heeft gestuurd, tonen schade die niet van ons magazijn afkomstig kan zijn.

Wij betreuren de ontstane situatie, maar willen benadrukken dat wij ons aan de procedures hebben gehouden en geprobeerd hebben om u zo goed mogelijk te helpen. Wij moedigen u aan om verdere vragen of zorgen direct met ons te bespreken via info@123afstandsbediening.nl

Afstandsbediening

Afstandsbediening werkte niet goed.
Na eerste e-mail geen reactie, maar na nogmaals gemaild te hebben, ontving ik vlot een nieuwe.

5. juni 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met geboden oplossing.
Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd mailen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een nieuwe afstandsbediening voor mijn oude AKAI

Mijn AKAI televisie op de slaapkamer behoort al tot de oudjes. De afstandsbediening functioneerde voor geen meter meer. Ik kwam bij 123afstandsbediening terecht. Stap voor stap begeleiding naar de juiste vervangende afstandsbediening. Bestellen (tegen een zeer gunstige prijs) verliep vlot en de levering van de nieuwe afstandsbedieing was binnen 24 uur.
Hij deed direct wat hij moest doen: de tv aansturen. Had ik eerder van 123afstandsbediening gehoord dan was mij een hoop ergenis bespaard gebleven.

7. juni 2024

Beste Kees,

Hartelijk dan voor uw review en fijn te lezen dat u uw oude televisie toch weer kunt gebruiken!

Voor vragen kunt u ons altijd mailen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Besteld voor 15:00 uur en ontvangen de…

Besteld voor 15:00 uur en ontvangen de volgende dag voor 15:00 uur, wat een service. Batterij erin en we hebben weer een goede werkende afstandsbediening. Dit was de 2 die we hadden besteld, de service is 100% perfect. Ga zo door 123 ;-)

15. maj 2024

Beste Eugene,

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat uw ervaring positief is!

Voor vragen kunt u ons uiteraard altijd mailen!

123afstandsbediening.nl

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

het bedrijf reageert tijdig en correct

123afstandsbediening doet zijn werk correct en goed, de zwakste schakel blijkt toch weer PostNL te zijn die nog wel eens in de fout gaan.
Ben blij met mijn afstandsbediening top 123!!!

15. maj 2024

Beste James,

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat de zending alsnog is aangekomen. In ieder geval onze excuses (tevens namens PostNL) dat de zending iets later is aangekomen dan gewenst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons mailen naar info@123afstandsbediening.nl

123afstandsbediening.nl

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede ervaring met enkele verbeterpunten

Product geleverd zonder problemen. Werkt zonder problemen. Klantenservice reageert snel op emails. 5 sterren als er niet zoveel berichten over de bestelling worden gestuurd, een eenvoudige retour procedure, anders dan product zelf terugsturen naar adres en gebruik van 2 bedrijfsnamen is verwarrend.

14. maj 2024

Beste Stefan,

Hartelijk dank voor uw feedback en vervelend dat u de bevestigingen als vervelend ervoer. Uiteraard zullen wij er naar kijken wat wij hieraan kunnen doen!

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd mailen naar info@123afstandsbediening.nl

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering en scherpe prijs. Op mijn vraag over de levering werd direct antwoord gegeven. Zeer tevreden!

3. maj 2024

Beste Hans,

Wij willen u hartelijk danken voor uw review!
Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunt u ons altijd mailen naar info@123afstandsbediening.nl

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht verschillende keren via…

Nee heb idd geen reactie ontvangen meerdere malen vraag gesteld voor oplossing.
Toen ik een beetje pissig mailtje stuurde reactie eerdere niet ontvangen zegt u?
Ik heb echt meerdere malen netjes vraag gesteld en geen reactie ontvangen anders zou ik dit niet aangeven heel simpel ben er niet op uit om u zwart te maken maar dit ergert mij.

1. maj 2024

Beste heer Altena,

Bedankt voor uw review.

We begrijpen dat het frustrerend is dat de afstandsbedieningen niet naar behoren lijken te werken. U geeft aan dat u geen reactie op uw mails heeft ontvangen, maar wij hebben u meerdere keren te woord gestaan.

Zoals aangeven in onze mails naar u is het voor ons lastig van afstand vast te stellen waar het probleem met de afstandsbedieningen aan ligt. We hebben u meerdere keren per e-mail aangegeven dat het niet plausibel is dat beide afstandsbedieningen defect zijn en dat het eerder lijkt te gaan om een mogelijk verkeerd gebruik van de afstandsbediening.

Tevens hebben wij u een label gestuurd waarmee u de producten kosteloos kunt retourneren waarna wij het aankoopbedrag zullen crediteren.

Gewoon goed en snel

Snel verzonden en ontvangen. Tussentijdse communicatie was goed en zoals het hoort.

29. april 2024

Beste Stijn,

Hartelijk dank voor uw review en tevens danken wij u voor het delen van uw ervaring bij ons op TrustPilot!

Zeer fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf. De bestelling wordt snel verzonden en toen de afstandsbediening niet goed werkte werd er meteen kosteloos een nieuwe opgestuurd. Deze werkt gelukkig helemaal naar behoren. Heel tevreden!

15. april 2024

Beste Daniël,

Fijn dat u tevreden bent met onze service en vriendelijk dank voor uw lovende woorden.

Geweldige service

Geweldige service: bedrijf gaf per e-mail advies over wat de beste afstandsbediening zou zijn voor mij en leverde vervolgens heel snel. Toen na 4 maanden het apparaatje niet meer werkte, mailde ik hem dit en kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd.

8. april 2024

Beste Agnes,

Wij willen u hartelijk dank voor uw review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bestelde afstandsbediening werkte…

De bestelde afstandsbediening werkte meteen en prima. Na jaren van andere afstandsbedieningen was deze meteen raak en werkte prima.

6. april 2024

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw review en gelukkig dat u na jaren zoeken de juiste afstandsbediening heeft kunnen vinden!

Afstandsbediening

Afstandsbediening was redelijk snel out of order maar na 1 mailtje super goed geholpen en binnen een paar dagen een nieuwe die goed functioneert,Top

5. april 2024

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd mailen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De afstandsbediening ing was de code…

De afstandsbediening ing was de code kwijt om de tv te bedienen. Vraag gesteld en in notime kreeg ik antwoord. Bravo.

27. marts 2024

Beste Ben,

Fijn te lezen dat de afstandsbediening weer volledig werkt!

Goede service!

Eind vorig jaar een afstandsbediening besteld als vervanging voor mijn kapotte exemplaar. Snel geleverd en werkte ook goed. Echter na een paar maanden kreeg ik problemen met deze afstandsbediening, enkele knoppen werkte niet goed meer. Ik heb contact opgenomen met de service afdeling. Deze was erg service gericht en stuurde per direct een nieuwe op. Inmiddels deze ontvangen en het werkt weer prima!

27. marts 2024

Beste Ramon,

Goed om te lezen dat het probleem op deze manier opgelost kon worden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afstandsbediening besteld met klein…

Afstandsbediening besteld met klein defect kan gebeuren
1 mailtje gestuurd en word meteen geregeld binnen dag nieuwe al binnen
Nette en fijne service

5. marts 2024

Beste Jochem,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Prima en snelle service!

Allereerst was de eerste verzending snel geregeld maar bij het gebruik van de nieuwe afstandsbediening werkte hij niet naar behoren, regelmatig reageerde de versterker niet op de afstandsbediening. Het mailtje met de klacht was snel beantwoord en dezelfde dag werd de nieuwe afstandsbediening verstuurd! Deze werkt perfect! Kortom een prima service van 123afstandsbediening!!👍😉

4. marts 2024

Beste heer de Vries,

Hartelijk dank voor uw review en fijn te lezen dat u tevreden bent!
Voor vragen of opmerkingen kunt u ons uiteraard altijd mailen!

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk, ondanks ze mijn artikel niet in de winkel hadden, toch voor mij gezocht, geweldig

29. februar 2024

Beste Piet,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de lovende woorden.