Ik heb op 12-07-2026 een airco afstandsbediening besteld van het merk tristar . Tot mijn verbazing kreeg ik een universele afstand bediening binnen die niet reageerde op de airco. 15 -07 mail gestuurd... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Omdat alles goed is gegaan , het duurde even alvorens we echt contact hadden . Daarom zonder advies besteld , gelukkig bleek het latere advies , mijn keuze. De bestelling kwam vlot binnen en werkt ge... Se mere
Klein foutje gemaakt maar perfect opgelost door 123 afstandsbediening. Snelle reacties via mail en puik afgehandeld. Zo hoort het
Binnen 24 uur waren de beide garagedeur afstandsbedieningen geleverd. 2x Marantec met vieren knoppen. Batterijen zaten er zelfs al aan, waar zie je dat nog? Daarnaast is de uitleg zeer duidelijk... Se mere
Virksomheden har svaret
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gewoon prima ervaring, alles goed gegaan
Gezocht op afbeelding die overeen kwam met mijn originele afstandsbediening. Besteld, prima prijs, er was ook een goedkiper alternatief gegeven, maar toch voor de originele gegaan. Met een paar dagen was die binnen, gewoon lekker in de brievenbus. Track and trace was netjes ontvangen. Gewoon prima ervaring.

Duidelijk, vriendelijk, efficient
Duidelijke communicatie over verzending.
Zeer tevreden over de back-office, reacties
Kwaliteit afstandbediening is prima.

Snel en efficient
Snel geleverd, snelle hulp bij vragen, vriendelijk!

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Afstandsbediening voor mn Marantz…
Afstandsbediening voor mn Marantz versterker gekocht. Gebruiksaanwijzing was alleen voor het koppelen aan verschillende tv merken. Gemaild hoe dit dat voor de versterker en kreeg snel een reactie met de oplossing.

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Een muurbeugel of een afstandsbediening…
Een muurbeugel of een afstandsbediening nodig? Dan weet ik waar ik moet zijn! Top service en snelle levering.

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Binnen 24 uur leveren is niet altijd…
Binnen 24 uur leveren is niet altijd waar. Telefonisch niet bereikbaar en antwoorden niet op mail.

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Bestel je een afstandsbediening volgens…
Bestel je een afstandsbediening volgens model specificaties en afbeelding op de site, krijg je na twee dagen een totaal andere toegestuurd! Zonder enige handleiding hoe deze te bedienen. Blijkt dus niet te werken! Logisch natuurlijk, maar je probeert het toch even uit. Contact opnemen is zeer lastig!

Waardeloze service!!!!
Zondag 12/1 bestelling gedaan, staat er bij: voor 15u besteld, de volgende dag in huis. Ok, het is dus voor maandag 15u besteld, ik krijg een bestelbevestiging en daarna niks meer. Het is nu donderdagmiddag, gisteren mail gestuurd (binnen 24u antwoord op mail is dus ook BS), ik krijg GEEN antwoord, GEEN verzendbevestiging en ik weet dus ook niet wanneer ik mijn bestelling al dan niet zal ontvangen.
Eerste keer maar nooit meer!!

Super service hele fijne medewerkers
Super service hele fijne medewerkers

Bij retourneren niemand thuis
Een netjes geleverde sleutel alleen was deze niet te koppelen. Netjes terug gestuurd en contact gehad om het bedrag te retourneren maar tot op heden niks ontvangen (19-11-2024 terug gestuurd) maar na een review is het gelukkig toch snel opgelost en is alles netjes verlopen en terug betaald

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Na een niet-levering en twee mails 7…
Na een niet-levering en twee mails 7 dagen later toch een perfect werkend product ontvangen met een mooie compensatie tot grote tevredenheid.

Super service
Duidelijke website. Snelle levering van het bestelde artikel. Na een aangegeven probleem (bleek achteraf mij fout te zijn) zeer snel contact om dit op te lossen. Fijn bedrijf. Gr. Ron.

Vertrouwen naar klant
Geen wantrouwen naar klant maar gewoon respectvol reageren.

Topservice!
Na ruim 1 jaar wilde ik voor de kerstboom een - bij 123afstandsbediening gekochte - Belife slimme stekker aansluiten, maar deze bleek kapot te zijn. Na melding kreeg ik onmiddellijk, gratis, een nieuwe opgestuurd!

Snelle levering.top product
Snelle levering.top product. Echt een aanrader

Goede kwaliteit producten
Goede kwaliteit producten. Al eens eerder een afstandsbediening gekocht en die werkte niet goed bij mijn apparaat. Zonder discussie kreeg ik mijn aankoopbedrag terug. Deze keer is het een afstandsbediening die perfect werkt. Snel geleverd. Betrouwbaar bedrijf.

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Heb een afstandbediening gekocht tot…
U heeft me toch goed geholpen na een beetje zeuren !!

Geen reactie op mail
Edit: Ik had destijds in 'spam' gekeken en geen mail gevonden, maar blijkbaar niet goed, want het bericht zat in 'ongewenste mail'. Onhandig van mij dat ik 2 spamboxen heb. Review aangepast!
Voor de afstandsbediening en verzending zou ik eigenlijk 5 sterren willen geven.
Ik geef er maar 3 omdat ik mijn aankoop terug wou sturen (ik had hem toch niet nodig), maar dat kon alleen dmv een retour aanvraag. Dat heb ik gedaan, maar vervolgens geen antwoord ontvangen, dus kon hem niet retour sturen.

Bestelling nooit ontvangen
Ik heb maanden terug afstandsbediening besteld tot op heden niks ontvangen verschillende keren gemailt en gedaan via achteraf betaling dus nog niet betaald. Nu willen ze hebben ik betaal voor iets wat ik niet heb ontvangen.

Besvarelse fra 123afstandsbediening
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.