Ønskeskyen Anmeldelser

1.449

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 129 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Forbrugerne fremhæver, at appen gør det utrolig nemt og overskueligt at oprette ønskelister samt dele dem med familie og venner. Kunderne er glade for muligheden for at reservere gaver, hvilket effektivt forhindrer dubletter og gør hele gaveindkøbet langt mere ukompliceret og trygt. Nogle anmeldere var ikke glade for, at priserne på varerne ofte ikke stemmer overens med virkeligheden eller opdateres korrekt i systemet. Forbrugerne nævnte desuden, at det kan være en frustrerende oplevelse, når links sender dem videre til forkerte produkter eller uventede prisstigninger. Visse brugere følte også, at det var svært at navigere i visse funktioner efter opdateringerne.

Det, folk taler mest om

User experience

Kunder havde tvetydig oplevelser med user_experience. Mange forbrugere roser den overskuelige og nemme app,... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om product. Mange forbrugere fremhæver, at platformen gør det nemt og... Se mere

Website

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med website, da forbrugere på den ene side roser den nemme... Se mere

Application

Kunder deler tvetydige meninger om app, hvor nogle roser den som en fantastisk og overskuelig løsning, der... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af prisniveauet, hvor mange forbrugere oplever en stor frustration... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er nemt og overskueligt, men i bliver nødt til at tjekke de butikker der har adgang - det er jo frustrerende at mange varers priser afhænger af at man mindst køber 2 ting eller prisen bare slet... Se mere

Det er nemmere at finde og købe gaver til familien og sikre at samme gave ikke købes flere gange. Der er nemt overblik og link til butikker gør, at gaverne kan findes hurtigere. Eneste irritationsmome... Se mere

Kan live meget beder da jeg opdatere min ønske sky rør dem jeg hvar venner ned og familie kom kikke alle med over i den nye vation af ønske skyen. Det kan ikke være rigtig at jeg skal miste kontant... Se mere

Jeg synes meget godt om Ønskeskyen, og det er helt klart min go-to til at oprette ønskelister. Men jeg har for tiden rigtig mange problemer med den. Jeg prøvede at slette min ene ønskeliste, den endte... Se mere

1. Telefon- og internettjeneste

Med over 10 millioner brugere (februar 2025) er Ønskeskyen verdens førende app til ønskelister og Social Shopping. Den gør det muligt for folk at oprette ønskelister, dele inspiration og købe gaver og varer til de bedste priser online. Ønskeskyen gør drømme til virkelighed og får dobbelte gaver, ubrugte gavekort og returneringer til at høre fortiden til. Ønskeskyen er betroet af millioner af brugere på tværs af generationer verden over til at opfylde millioner af ønskelister og hundrede tusinder af ønsker hver eneste dag.

God

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.449)

127 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg elsker formålet med Ønskeskyen

Jeg elsker formålet med Ønskeskyen. Det sparer tid og ressourcer fordi man kan se om et ønske allerede er købt.
Jeg ville ønske at priserne opdaterede, når man sætter link ind, så det stemmer, når man trykker sig ind på linket, men ellers er det genialt.

6. juli 2025

Hej Ivalo,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 🩵

Det glæder os virkelig at høre, at du elsker formålet med Ønskeskyen – og at det sparer både tid og ressourcer. Det betyder meget for os.

I forhold til dit ønske om automatisk opdatering af priser: Det sker i dag kun for ønsker, der stammer fra vores samarbejdspartnere, hvor systemet løbende henter opdaterede priser efter oprettelsen. For ønsker fra andre webshops – som vi ikke har et samarbejde med – vil prisen desværre ikke opdatere automatisk efterfølgende.

Men det er rigtig god feedback, og vi tager det med i vores videre overvejelser. Tak fordi du deler det med os.

Hvis du har flere idéer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Godt sted at samle og finde ønsker

5. juli 2025

Hej Allan,

Tusind tak for de 4 stjerner og din fine anmeldelse. 🩵

Det glæder os at høre, at du synes, Ønskeskyen er et godt sted at samle og finde ønsker – det er netop det, vi gerne vil gøre så nemt som muligt.

Hvis du har idéer til, hvordan vi kan gøre os fortjent til den sidste stjerne, hører vi meget gerne fra dig på kontakt@onskeskyen.dk. Vi elsker at blive klogere gennem feedback fra vores brugere. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Alt fungerer super nemt og er lige til…

Alt fungerer super nemt og er lige til at gå til!

25. juni 2025

Hej Maria,

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse. 🩵
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever Ønskeskyen som nem og lige til – det er netop sådan, vi håber, det skal føles.

Hvis du på et tidspunkt har forslag til forbedringer, hører vi meget gerne fra dig på kontakt@onskeskyen.dk. Ellers ønskes du en dejlig weekend, når du kommer dertil. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Dejlig nemt og overskueligt at lave…

Dejlig nemt og overskueligt at lave ønskelister til diverse begivenheder

29. juni 2025

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. ☁️

Vi er virkelig glade for at høre, at du synes, det er dejligt nemt og overskueligt at bruge Ønskeskyen til at lave ønskelister – uanset anledning.

Hvis du på et tidspunkt har idéer til forbedringer eller ønsker til nye funktioner, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du rigtig dejlig weekend og sommer. 🌞

Andrea fra Ønskeskyen Support Team ☁️

En rigtig god måde at se ønsker på

En rigtig god måde at se ønsker på, nem at bruge

28. juni 2025

Hej Betina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner. ☁️

Det betyder meget for os at høre, at du synes Ønskeskyen er nem at bruge – og at det gør det lettere at holde styr på ønsker.

Skulle du få idéer eller ønsker til, hvordan vi kan gøre platformen endnu smartere, hører vi meget gerne fra dig på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du en dejlig weekend og en skøn sommer. 🩵

Min profil blev slettet

Min profil blev slettet ved en fejl og så har jeg ingen mulighed for at få den tilbage i nogle dage før den bliver fjernet helt ligesom mange andre steder.

22. juni 2025

Hej Lily,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. 🩵

Som nævnt i vores tidligere mailkorrespondance, er vi virkelig kede af at høre, at din profil blev slettet ved en fejl – vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må være.

Når man vælger at slette sin profil, åbnes der automatisk et bekræftelsesvindue med tydelig information om, at sletningen er permanent og ikke kan fortrydes. Det er en sikkerhedsforanstaltning, vi har indført netop for at undgå utilsigtede sletninger. Desværre betyder det også, at vi ikke har mulighed for at genskabe slettede profiler, da alle data fjernes helt fra vores system i samme øjeblik – i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen.

Vi håber, du har mod på at oprette en ny profil, og hvis du har brug for hjælp til det, står vi naturligvis klar til at assistere dig på kontakt@onskeskyen.dk. ☁️

De bedste ønsker herfra,

Nemt at oprette

Nemt at oprette, dele og tilgå sine egne og andres ønsker. Dejligt man kan reservere ønske, så man ikke giver/får samme gave.

12. juni 2025

Hej Nina,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse. 🩵

Det er skønt at høre, at du oplever Ønskeskyen som nem at bruge – både når det gælder at oprette og dele ønsker, og når man skal finde gaver til andre. Og så er vi selvfølgelig også glade for, at du synes, reservationsfunktionen er en hjælp til at undgå dobbelte gaver.

Hvis du en dag har idéer eller feedback til, hvordan vi kan gøre Ønskeskyen endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig på kontakt@onskeskyen.dk.

Du ønskes en dejlig weekend, når du kommer dertil. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Jeg synes det dejlig at man kan se hvad…

Jeg synes det dejlig at man kan se hvad mine børn og børnebørn samt oldebørn ønsker sig

1. juni 2025

Hej Kirsten,

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse. 🩵

Det lyder så hyggeligt, at du bruger Ønskeskyen til at følge med i ønsker fra både børn, børnebørn og oldebørn – præcis sådan håber vi, platformen kan være med til at gøre gavegivning nemmere og mere glædelig for hele familien.

Hvis du en dag har forslag eller ønsker til forbedringer, må du endelig skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk – vi elsker at høre fra jer. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

App er blevet bedre i 2025 til at gemme…

App er blevet bedre i 2025 til at gemme links til ønsker og nedrage fotos. Tak for det.

4. juni 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte feedback. 🩵

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet forbedringer i 2025. Vi arbejder hele tiden på at gøre appen bedre, så det betyder meget at vide, at det bliver bemærket og gør en forskel.

Hvis du en dag har forslag til yderligere forbedringer, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Du ønskes en dejlig formiddag. ☁️

Fantastisk app og webside

Fantastisk app/webside, det er blevet så meg nemmere at ønske og købe gaver til hinanden! 🥰

4. juni 2025

Hej Ole,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. 🩵

Hvor er det skønt at høre, at Ønskeskyen har gjort det nemmere for jer at både ønske og købe gaver. Hvis du en dag har idéer til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du en dejlig onsdag eftermiddag. ☁️

Fedt koncept, langsom app

Fedt koncept, men app'en er bare så langsom!! Når man trykker på en knap, går der 5-10 sekunder før der sker noget. Dette er alle steder i app'en.

3. juni 2025

Halløjsa,

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du deler din oplevelse med os. 🩵

Det glæder os at høre, at du synes godt om konceptet, men vi er selvfølgelig ærgerlige over, at appen føles langsom. Det er bestemt ikke meningen, og vi vil meget gerne undersøge det nærmere.

Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte os på kontakt@onskeskyen.dk og oplyse, hvilken telefon du bruger (Android eller iOS og modellen), samt hvilken version af appen du har installeret. En skærmoptagelse, der viser, hvor det går langsomt, vil også være en kæmpe hjælp for os til at identificere problemet.

Tak fordi du bruger Ønskeskyen – og for at give os feedback, så vi kan gøre det bedre. ☁️

No go

Jeg ved ikke hvorfor jeg får denne her mail ,jeg bruger ikke ønskeskyen medmindre mine børn har lagt noget op så jeg forstår det ikke,det virker som om der er nogle der ikke har helt styr på det.

1. juni 2025

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse – og fordi du gør os opmærksomme på din oplevelse. 🩵

Det lyder som om, du måske har oprettet en bruger i forbindelse med dine børns ønskelister – f.eks. for at kunne reservere gaver til dem. I den forbindelse kan du være blevet tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@onskeskyen.dk, så vi kan blive klogere på, hvad du har modtaget, og hjælpe dig med at få det løst. ☁️

Brugbar til alle anledninger

Meget brugbar, virkelig en app jeg bruger meget. Veninde venner familie og kolleger kan man lige se hvad de ønsker sig. Bruger den også som huskeliste til en bare for sjov gave.

19. maj 2025

Hej Mette,

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse. 🩵

Hvor er det skønt at høre, at du bruger Ønskeskyen flittigt – både til gaver til venner, familie og kolleger, og endda som huskeliste til spontane gaveidéer. Det lyder som den helt perfekte måde at bruge appen på.

Hvis du på et tidspunkt har idéer til, hvordan vi kan gøre den endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du en dejlig mandag eftermiddag. ☁️

PAS PÅ!!!

Jeg syntes ærligt at det er træls at de lægger et ønske ud med en falsk hjemmeside, jeg havde fundet en hoodie som var på ønskeskyen, så købte jeg den men så fandt jeg hurtigt ud af at det var ET KÆMPE SCAM!! Pas på hvor du køber

16. maj 2025

Halløjsa,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. ☁️

Vi forstår fuldt ud din ærgrelse og bekymring omkring svindelsider, og vi er enige i, at de bør bandlyses. Desværre har vi ikke kontrol over, hvad og fra hvilke webshops vores brugere vælger at ønske sig varer på deres egne, private ønskelister. Det er kun vores gavegenerator og inspirationssider der er de steder, hvor vi kan styre, hvad der bliver vist og promoveret.

Når det kommer til ønskelister, er det vigtigt for os – og hele idéen med en ønskeliste – at brugerne har friheden til at ønske sig alt, hvad de drømmer om. Desværre også fra mindre troværdige webshops, hvis de vælger det. Derfor ligger ansvaret for at undersøge webshoppens troværdighed hos både ønskelisteejeren og gavegiverne, inden der foretages et køb.

Vi har overvejet flere muligheder for at beskytte vores brugere, som f.eks. en advarsel, men sådanne løsninger tager tid at implementere. Vi har derfor lavet en artikel i vores FAQ, som advarer mod svindel og phishing-sider og giver tips til, hvordan man kan afsløre dem: https://support.onskeskyen.dk/da/articles/10165219-advarsel-om-svindel-og-phishing-sider.

Jeg vil derimod meget gerne bede om et link til den webshop, hvor I har haft denne oplevelse, så vi kan blokere den. På den måde vil produkter herfra ikke længere kunne blive foreslået på vores inspirationssider eller i gavegeneratoren. Så hvis du kan sende os disse informationer til kontakt@onskeskyen.dk, så vil vi meget gerne tage et kig på sagen.

Vi ser frem til at høre fra dig – du ønskes en dejlig weekend. 🩵

Hej Johanny,

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse. 🩵

Det betyder meget for os at høre, at du synes Ønskeskyen er både smart og nem at bruge.

Hvis du skulle have nogle idéer til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du en dejlig weekend, når du kommer dertil. ☁️

Ønskekøb direkte nemt

At se en persons ønsker og gå direkte til hjemmeside for syn og køb af gaven var bare så let og bekvemt.
John Larsen

20. april 2025

Hej John,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. 🩵

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med at finde og købe gaver via ønskelisten – det er præcis sådan, vi håber, Ønskeskyen kan gøre gavekøb nemt og bekvemt.

Hvis du på et tidspunkt har forslag til forbedringer, er du altid velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk. Ellers ønskes du en dejlig eftermiddag. ☁️

Ej overraskende

Når man bruger ønskeskyen, er det knap se overraskende hvad man får🫣

6. maj 2025

Hej Mikael,

Tusind tak for de 4 stjerner og din ærlige anmeldelse. 🩵

Vi forstår godt, hvad du mener – med Ønskeskyen kan ønskerne måske føles lidt mindre overraskende, men til gengæld rammer gaverne (forhåbentlig) helt plet.

Hvis du refererer til, at man kan få adgang til, hvad gavegiverne har reserveret, så har vi valgt at gøre det muligt for alle – også dem uden en Ønskesky-profil – at se ønskelisten og de reserverede ønsker via det delte link. Det gør det nemmere for gavegivere, der ikke ønsker at oprette en profil, men stadig gerne vil undgå dobbeltkøb.

Dog betyder det også, at modtageren selv kan tilgå ønskelisten på samme måde og dermed få afsløret reserverede gaver. Derfor gør vi meget ud af at informere om, hvordan man undgår at se sine egne reserverede ønsker – så overraskelsen kan bevares.

Har du idéer til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre (eller mere overraskende), hører vi meget gerne fra dig på kontakt@onskeskyen.dk.

Tak fordi du bruger Ønskeskyen. ☁️

Bruger den vært år❣️

5. maj 2025

Hej Caroline,

Tusind tak for de 5 stjerner og din søde anmeldelse. 🩵

Det betyder meget for os at høre, at du bruger Ønskeskyen hvert år – hvor er det dejligt, at vi kan være en fast del af dine gaveønsker.

Hvis du en dag har forslag eller idéer til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Du ønskes en dejlig eftermiddag. ☁️

Samling af ønsker

Samling af ønsker, for at undgå dobbelt favekøb

5. maj 2025

Hej Birthe,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse. ☁️

Det glæder os at høre, at du synes, Ønskeskyen gør det nemt at samle ønsker og undgå duplikeringer – det er nemlig lige præcis dét, vi gerne vil gøre lettere for jer.

Du ønskes en dejlig (og forhåbentlig solrig) eftermiddag. 🌞

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Det er en fantastisk god opfindelse

Det er en fantastisk god opfindelse. Man kan ikke få flere gaver af en slags.
Så jeg er vild med denne app.🥳🎉

27. april 2025

Hej Jeanet,

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse. 🩵

Det gør os virkelig glade at høre, at du er vild med appen – og at du sætter pris på reservationsfunktionen. Den er netop lavet for at sikre, at man ikke ender med at få den samme gave flere gange, så det er skønt at høre, at den fungerer godt for dig.

Hvis du på et tidspunkt har forslag til, hvordan vi kan gøre Ønskeskyen endnu bedre, må du endelig skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk. Ellers ønskes du en dejlig torsdag eftermiddag. ☁️