Ønskeskyen Anmeldelser

1.449

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 126 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget glade for, at det er utrolig nemt og overskueligt at oprette samt dele ønskelister, hvilket gør det meget hurtigere at finde og købe de rigtige gaver. Forbrugerne fremhæver, at appen er en enorm stor hjælp til at koordinere indkøb i familien og helt undgå at modtage dubletter. Dog bemærkede nogle kunder også, at priserne på de tilføjede varer ofte ikke svarer til virkeligheden eller ændrer sig uventet. Andre anmeldere var ikke glade for tekniske fejl, såsom når opdateringer sletter lister, eller når links sender dem videre til helt forkerte produkter.

Det, folk taler mest om

User experience

Forbrugere finder oplevelsen med brugerfladen og navigationen tvetydig, da meningerne er stærkt delte. Mange... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med product, idet mange oplever stor tilfredshed med at finde gaver... Se mere

Website

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med website, idet mange roser det gode overblik og de nemme... Se mere

Application

Anmeldere udtrykker tvetydig feedback om app, hvor nogle fremhæver konceptet som en overskuelig og fantastisk... Se mere

Price

Kunder havde tvetydig oplevelser med priserne på platformen. Mange forbrugere bemærker, at de beløb, der... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er nemt og overskueligt, men i bliver nødt til at tjekke de butikker der har adgang - det er jo frustrerende at mange varers priser afhænger af at man mindst køber 2 ting eller prisen bare slet... Se mere

Det er nemmere at finde og købe gaver til familien og sikre at samme gave ikke købes flere gange. Der er nemt overblik og link til butikker gør, at gaverne kan findes hurtigere. Eneste irritationsmome... Se mere

Kan live meget beder da jeg opdatere min ønske sky rør dem jeg hvar venner ned og familie kom kikke alle med over i den nye vation af ønske skyen. Det kan ikke være rigtig at jeg skal miste kontant... Se mere

Jeg synes meget godt om Ønskeskyen, og det er helt klart min go-to til at oprette ønskelister. Men jeg har for tiden rigtig mange problemer med den. Jeg prøvede at slette min ene ønskeliste, den endte... Se mere

1. Telefon- og internettjeneste

Med over 10 millioner brugere (februar 2025) er Ønskeskyen verdens førende app til ønskelister og Social Shopping. Den gør det muligt for folk at oprette ønskelister, dele inspiration og købe gaver og varer til de bedste priser online. Ønskeskyen gør drømme til virkelighed og får dobbelte gaver, ubrugte gavekort og returneringer til at høre fortiden til. Ønskeskyen er betroet af millioner af brugere på tværs af generationer verden over til at opfylde millioner af ønskelister og hundrede tusinder af ønsker hver eneste dag.

God

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.449)

127 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det er supergodt hurtig nemt at finde…

Det er supergodt hurtig nemt at finde ud af og snart

13. marts 2025

Hej Victor,

Tusind tak for de 5 stjerner! ☁️

Vi er virkelig glade for at høre, at du synes, det er hurtigt og nemt at finde ud af Ønskeskyen. Vi arbejder altid på at gøre oplevelsen endnu bedre og forbedre brugervenligheden af platformen, så din feedback betyder meget for os.

Hvis du har nogen idéer eller yderligere feedback, er du altid velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du en rigtig dejlig og solrig torsdag. 🌞

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Jamen jeg fik jo af mine børn

Jamen jeg fik jo af mine børn, alt hva der stod på ønskeskyen. Kan man så ønske sig mere ;-)

9. marts 2025

Hej Sven-Erik,

Tusind tak for de 5 stjerner. ☁️

Vi er virkelig glade for at høre, at du fik alt, hvad der stod på din ønskeliste – det lyder også som om, du har plads til endnu flere ønsker på dine ønskelister fremover. 😉

Hvis du har nogle idéer til forbedringer på platformen eller andet feedback, er du altid velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du en dejlig (og måske solrig) tirsdag. 🌞

Hurtig betjening

Hurtig betjening

12. marts 2025

Hej Eva,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse. 🩵

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support. Vi stræber altid efter at være hurtige og hjælpsomme, så det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Hvis du har nogen idéer eller andet feedback, er du altid velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk.

Du ønskes en rigtig dejlig weekend, når du kommer dertil. ☁️

Bedste opfindelse

Det er så dejligt at man kan reserverer ønsker så alle ikke køber det samme.
Også dejligt nemt når man selv skal lave en ønskeseddel

1. marts 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for de 5 stjerner og dine pæne ord om vores platform! 🩵

Vi er rigtig glade for at høre, at vi hjælper dig med at holde styr på dine ønsker og gør det nemt at lave ønskelister. Og så er vi selvfølgelig også glade for, at du værdsætter vores reservationsfunktion.

Hvis du har nogle idéer til, hvordan vi kan gøre vores platform endnu bedre, vil vi elske at høre dem på kontakt@onskeskyen.dk.

Du ønskes en dejlig og solrig mandag! 🌞

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Dejligt gaverne ikke skal byttes

Dejligt gaverne ikke skal byttes, og skønt man kan se hvad andre ønsker sig når man skal købe en gave

1. marts 2025

Hej Grethe,

Tusind tak for de 5 stjerner og for din fine anmeldelse! 🩵

Vi er super glade for at høre, at du sætter pris på vores reservationsfunktion, så du undgår gavebytteriet, og at vores platform gør det let for dig at se andre ønsker.

Hvis du har nogle idéer eller andet feedback, er du mere end velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk – vi holder så meget af at høre fra vores brugere og lære jer endnu bedre at kende.

Du ønskes en dejlig eftermiddag. ☁️

Fornuftig app

Jeg synes det er så fedt at bruge ønskeskyen. Både til inspiration til mig selv og til når andre spørger efter mine ønsker. Det er fedt at man kan reservere et ønske, sådan at vedkommende ikke får 2 af den samme gave og skal bytte. Man kan lave en ny ønskesky til hver lejlighed, hvilket også gør det nemt at man kan dele det op. God fornuftig app.

12. februar 2025

Hej Natalie,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! ☁️

Vi er virkelig glade for at høre, at Ønskeskyen både giver dig inspiration og hjælper med at koordinere gaveønsker. Det er sjovt, hvordan ønskelister kan udvikle sig til at blive meget mere end bare til fødselsdage og jul!

Igen mange tak for din anmeldelse, og hvis du har nogle idéer eller input, er du altid velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk – vi elsker at høre jeres gode idéer for at gøre platformen endnu bedre.

Du ønskes dejlig (og måske snefuld) torsdag! ⛄️

Nemt og overskueligt

12. februar 2025

Hej Sussi,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse! 🩵

Det er dejligt at høre, at du synes Ønskeskyen er nemt og overskueligt at bruge. Vi arbejder hele tiden på at gøre platformen så enkel og brugervenlig som muligt, så det betyder meget for os at få din feedback.

Hvis du har yderligere idéer eller input, er du altid velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk.

Du ønskes en dejlig onsdag eftermiddag! ☁️

Overholder ikke loven

Overholder ikke loven. Jeg skulle være slettet fra jeres mail liste for lang tid siden og i bliver ved med at sende mig mails. Jeg har bedt jer slette alt omkring mig og min profil, men jeg høre intet fra jer. Jeg anmelder jer til datatilsynet.

12/2: Hvorfor er det lige at Trustpilot vil fjerne min anmeldelse, hvis jeg ikke indsender yderlige information... og hvor skal jeg sende dette ??

10. februar 2025

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse! ☁️

Jeg er ked af at høre, at du har haft den oplevelse, og at vores mails har været til irritation. De mails, du modtog, var en servicemeddelelse sendt i henhold til GDPR-lovgivningen, der kræver, at vi sletter inaktive profiler efter en vis periode. Formålet med disse mails var at give dig mulighed for at bevare din profil og de tilhørende ønskelister og data, så intet gik tabt uden din viden.

Jeg beklager, hvis dette har føltes som uønsket kommunikation. Det er aldrig vores intention at sende mails, som opleves som spam, og vi tager selvfølgelig din feedback til os.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@onskeskyen.dk. Ellers ønskes du en dejlig tirsdag. 😊

Andrea fra Ønskeskyen Customer Support

Rigtig god og overskuelig app

Rigtig god og overskuelig app. Dejlig nem at tilføje og reserve ønsker.

Det eneste minus som jeg og flere i min omgangskreds er, at det kunne være fedt hvis der stod; reserveret af xxx, så det måske er nemmere at koordinere hvem der køber hvad, og finde ud af om der er noget man skal snakke med parten der har reserveret gaven om.
Blot et kæmpe ønske i fremtiden 🙌

6. februar 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for de 4 stjerner og for din anmeldelse! 🩵

Vi er glade for at høre, at du holder af vores platform og finder den nem at bruge. Vi arbejder hele tiden på at forbedre appen, så vi vil helt sikkert tage dit forslag om at vise, hvem der har reserveret en gave, med i overvejelserne for fremtidige opdateringer. Det vil helt sikkert gøre koordineringen endnu nemmere, og vi er glade for, at du har delt dette ønske med os!

Hvis du har flere idéer eller feedback, er du altid velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk.

Du ønskes en rigtig dejlig weekend, når du kommer dertil! ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Customer Support

Fik hvad jeg ønskede mig.

1. februar 2025

Hej Tove,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🩵

Det er dejligt at høre, at du fik nøjagtig det, du ønskede dig! Vi er glade for, at Ønskeskyen kunne hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt.

Hvis du skulle have nogle ønsker eller idéer til platformen, er du mere end velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig weekend, når du kommer dertil! ☁️

Fungerer perfekt

Fungerer perfekt, for både giver og modtager.

23. januar 2025

Hej Britt,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 🩵

Det glæder os at høre, at du synes, vores platform lever op til dine forventninger – både som gavegiver og modtager!

Hvis du har idéer eller forslag til, hvordan vi kan gøre Ønskeskyen endnu bedre, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag! ☁️

Den er smart

Den er smart, men den er ikke lige til at gå til for besværligt at håndtere, jeg er 78 år og ikke en nørd til at lægge noget ind får børnebørn til at sætte ønsker ind, kan det ikke blive lidt nemmere?

1. januar 2025

Hej Ane-Lise,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🩵

Vi er glade for, at du synes, Ønskeskyen er smart, men vi er kede af at høre, at du oplever den som besværlig at bruge. Vi ønsker selvfølgelig, at vores platform skal være nem og brugervenlig for alle – uanset alder og teknisk erfaring.

Din feedback er derfor meget værdifuld for os, og vi vil bestemt tage det med videre i vores arbejde med at forbedre platformen. Hvis du har specifikke forslag til, hvad der kunne gøre det lettere for dig, må du endelig dele dem med os.

Har du brug for hjælp til at lægge ønsker ind, er du også meget velkommen til at kontakte os på kontakt@onskeskyen.dk eller ringe til os på +45 31 66 04 62.

Vi håber, at vi med tiden kan gøre det endnu nemmere for dig at bruge Ønskeskyen og forhåbentlig gøre oplevelsen endnu bedre. Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag! ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Customer Support

Ønskeskyen er smart og nem

Vi bruger altid Ønskeskyen som er dejlig nem og smart. Man sparer korrespondancen med flere ang gaveindkøb. Det eneste minus er, at man jo er bundet til at holder sig til ønskerne, og ikke bare kan købe andet som man selv kunne have lyst til at købe.

6. januar 2025

Hej Lisa,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 🩵

Det betyder meget for os at høre, at I bruger Ønskeskyen så ofte og finder den både nem og smart. Netop at gøre gavekoordinering enkel og bekvem er vores største mål – så det varmer at høre, at det fungerer for jer!

Vi forstår også godt din pointe om fleksibiliteten i gavevalg. Ønskeskyen er jo en ønskeliste og ikke en bestillingsliste, så du er selvfølgelig altid velkommen til at give gaver uden for listen, hvis du har en idé, der passer perfekt til modtageren.

Endnu en gang tak for din feedback og dine flotte ord! Hvis du skulle have flere idéer eller input, må du endelig skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Vi håber, du får en rigtig dejlig tirsdag! ☁️

Fantastisk app

Fantastisk app. Som løser mange problemer med ønsker til gaver. Desværre er det ikke alle hjemmesider den kan overføre deres link fra og nogen gange er det heller ikke den rigtige vare den ligger på ud fra linket. Men ellers en rigtig god hjælp til indkøb af gaver🤗

24. december 2024

Hej Thomas,

Tusind tak for de 4 stjerner og din fine anmeldelse! 🩵

Det glæder os at høre, at du synes Ønskeskyen er en fantastisk app, der løser mange gaveønske-problemer – det er lige præcis det, vi håber at kunne hjælpe med!

Vi er dog kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med at tilføje links fra visse hjemmesider, og at der nogle gange ikke er fuld overensstemmelse mellem linket og varen – det må ikke ske.

Hvis du støder på specifikke hjemmesider eller links, hvor det ikke fungerer som forventet, må du meget gerne sende os et eksempel til kontakt@onskeskyen.dk. Det hjælper os med at optimere systemet og gøre det endnu bedre.

Tak for din støtte og dine input! Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag! ☁️

Fungerer fint

7. januar 2025

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🩵

Vi er glade for at høre, at Ønskeskyen fungerer fint for dig. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med vores platform.

Endnu en gang tak for den pæne anmeldelse! Du ønskes en rigtig dejlig weekend! ☁️

Det er let at bruge

Det er let at bruge, det er let at se hvad der er købt og hvad der er fri.

20. december 2024

Hej Mette,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 🩵

Vi er virkelig glade for at høre, at du synes det er let at bruge Ønskeskyen, og at du har nemt ved at holde styr på, hvilke ønsker der er reserveret, og hvilke der er frie. Det er netop en af vores hovedfunktioner, vi stræber efter at gøre så enkle og brugervenlige som muligt.

Hvis du skulle ligge inde med idéer til, hvordan vi kan blive endnu bedre, er du altid velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du en rigtig dejlig weekend! ☁️

Smart

Smart
Jeg har nu brugt Ønskeskyen et par år nu og jeg har kun været ret så tilfreds.
Både til at lave min egen ønskeliste, samt at finde familie og venners ønsker.

Synes det er dejligt nemt og overskueligt.

4. januar 2025

Hej Tanja,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 🩵

Det gør os virkelig glade at høre fra en trofast bruger, at du har haft en god oplevelse på vores platform og finder den let og overskuelig at lave og dele ønskelister igennem.

Hvis du har idéer eller forslag til, hvordan vi kan blive endnu bedre, er du altid velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig weekend! ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Customer Support

Er ellers glad for at bruge Ønskeskyen

Er ellers glad for at bruge Ønskeskyen, men ville lige tilføje et nyt navn som jeg fik som link. Jeg kunne ikke huske mit login så bad om en nulstilling, den vil så ikke gå videre med mit nye login, så nu har jeg ingen adgang mere, har prøvet at nulstille 3 gange. Jeg opgir.....øv

3. januar 2025

Hej Anni,

Tusind tak for din anmeldelse, og vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse. Det skal selvfølgelig være nemt og lige til at nulstille din adgangskode, og det er noget, vi meget, meget gerne vil lære mere om, da det ikke må ske.

Vi vil naturligvis også meget gerne hjælpe dig med at få adgang til din konto igen. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk, eller du kan ringe til os på +45 31 66 04 62. Vi har åbent på hverdage, mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 9-15.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan få løst det hurtigst muligt. Indtil da ønskes du en rigtig dejlig weekend! ☁️

er fan af ønskeskyen...

er fan af ønskeskyen.... det er så nemt at lave en ønskeliste og også se andres. Man undgår at der bliver købt flere af samme ønske og bytteriet der følger.

1. december 2024

Hej Helle,

Tusind tak for de 5 stjerner og de meget flotte ord! 🩵

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er fan af vores platform – og vi er fan af dig! Netop de tre ting, du nævner:

1. Nemt at lave ønskelister
2. Let at dele ønskelister
3. Undgå gaveduplikeringer

… Det er grunden til, at vi er her, og det vi ønsker at opnå! Så tusind, tusind tak for din støtte og dine flotte ord.

Hvis du har idéer til, hvordan vi kan gøre Ønskeskyen endnu bedre, er du altid velkommen til at dele dem med os på kontakt@onskeskyen.dk.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig weekend! ☁️

Fsntastisk

Fantastisk

1. december 2024

Hej Susanne,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse! 🩵 Det betyder meget for os at høre, at du har en god oplevelse med vores platform.

Hvis du har forslag eller idéer til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers vil vi ønske dig en rigtig dejlig weekend! ☁️