Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ringde för att lägga undan varor fick prata med 3 olika personer och den sista skratta och sa det är inget shoppingcenter? Kanske inte vana med kundbemötande eller är bönder och inte ska arbeta i buti... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kommer inte handla hos er så länge ni säljer pyroteknik, djurens rätt borde ni verkligen stå för, ni säljer djur artiklar, ni kan tänka över om ni ska sälja det, när ni inte står upp för djurens rätt,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Med anledning av den negativa påverkan fyrverkerier har på djur och natur, vill jag uttrycka min oro. Denna typ av produkter orsakar onödigt lidande och miljöskador. Jag kommer därför att avstå från a... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Saker på hemsidan som står som lagervaror i närmsta butik behöver inte finnas till salu i butiken fick jag lära mig idag. Butikspersonalen i Varberg struntade fullständigt i om det stod att det man sö... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Missnöjd kund

Köpte en lagerhylla som skulle vara enkel och snabbmoterad utan skruvar.De va inte så enkelt sätta ihop den , är så besviken. Hyllan heter Do-it.Byt ut skiten

9. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1) Erbjudande köp 2st varor kan man…

1) Erbjudande köp 2st varor kan man mycket väl få betala 3st. Att sedan på rätsida i detta var helt omöjligt.
2) personalen behöver utbilda sig i matematik. Återbetalning blev på rabatterad vara inte den 3:e med fullpris
3) Utbildning för att kunna förstå deras egna kvitton.
4) ÖoB i Fridhemsplan och Tranås klar varning.

18. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Återigen lurad på priset i…

Återigen lurad på priset i Butik/kassan, skyltade med 2 Kejsarvåfflor f. 25:- i butiken, jag fick betala 2x16 = 32:- i kassan. Gäller ÖoB i Hudiksvall, kvitto263047, 2024-04-12 11:48 kassör 104, varför ska detta hända nästan var gång jag handlar, det är småsummor men irriterande!! Och ÖoB Hudiksvall går inte att kontakta!

12. april 2024

ÖoB butiken i Farsta

Jag gillade ÖoB förut när det faktiskt var en lågprisbutik. Idag är de inte särskilt billiga. Och jag upptäckte att i Farsta centrum så har de gammalt godis när de har extrapris, inte okej och inte gott. Dessutom så är det bara extrapris på helgerna just nu när det närmar påsk och då gapar det tomt i hyllorna. Vore de smarta så hade de samma pris under hela veckan så att alla hade chansen att köpa godis nu när allt är så dyrt. Får väl gå till Lidl då för de har ännu billigare godis och inte gammalt godis heller. Personalen är slitna och väldigt dryga när man ställer frågor. Går mer sällan till ÖoB idag när Normal finns.

20. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ÖoB större skojare finns inte på planeten.

Dom har annonserat i en vecka nu att en vara skall finnas bara fredag och lördag till ett bra pris. Alla människor som åkte ditt blev lurade.
Detta är mer regel än undantag att dom gör på detta viset.
Varan var slut i Rotebro,Märsta,Uppsala.
Hur är detta möjligt.
ÖoB plockar bort varan med flit bara för att locka kunder.
Dagen efter erbjudandet var slut så fanns varan på hyllan igen.

13. januar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag vill ge personalen på ÖoB i Nässjö…

Jag vill ge personalen på ÖoB i Nässjö beröm. Så trevliga och mycket bra service. Kom dit med en trasig mikrovågsugn Voltage köpt på ÖoB för 1 år och två månader sedan. Dom erbjöd mig pengarna tillbaka eller tillgodo, mina pengar på en annan modell, eller en ny lika dan jag köpt innan som
gått sönder. Nu la jag till 150 kr och fick en bättre och dyrare modell som skulle kostat det dubbla. Så lite tur i oturen kan man säga. Framför allt varmt tack för vänligheten och respekten från personalen på Öob i Nässjö. Ni är guld värda.❤️ Varmt tack Gunilla Beckman

29. december 2023

ÖOB LURAR KUNDER

ÖOB LURAR KUNDER
Man borde stämma dom, annonserar en vara och när man åker ditt finns inte, men nu på black fridag var för mycket, dom har annonserat i en vecka nu en vara att den skall finnas bara fredag och lördag, alla människor som åkte ditt blev lurade, den ansvariga som fanns där klagade på sina överordnade.
Hoppas att kunderna säger emot nu, det räcker med lurendrejeri

24. november 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Förläningsbart skohorn - KÖP INTE!

Brukar handla en del på ÖoB o det har varit bra men igår inköpte jag ett ledat skohorn i metall som gick att förlänga. När jag skulle använda det satt själva hornet kvar i skon o jag stod med skaftet i näven. Gick inte på något sätt att skruva fast det o tilläggas ska att det första hon visade mig var likadant så förmodligen är alla likadana.

10. oktober 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

SaftmajaKöpte en saftmaja som sas rymma 8 l men…

Köpte en saftmaja som sas rymma 8 l men det gick inte en droppe mer än 5 l i , ringde upp tillverkaren som stod på kartongen men döm om min förvåning då hamnade jag hos Ö&B , sökte upp mailadressen och hamnade återigen hos Ö&B , vid kontakt bad man mig åka tillbaka och reklamera detta men besviken och handlar inte där alls numera , stod med bär som måste göras vid så fick använda den jag köpt för att inte alla bären skulle förfaras

3. august 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag skulle köpa deodorant till mig och…

Jag skulle köpa deodorant till mig och sprayade lite på ovansidan på handen för att kunna bedöma om doften passar min smak, då kom en ung mörkhårig tjej och sa att sådär får man absolut inte göra,?? SJÄLVKLART SÅ MÅSTE MAN KUNNA PROVLUKTA DEODORANTER. En seriös affär har oftast provflaskor ofta märkta PROV! Vem köper typ parfym utan att veta hur det luktar, sen säger hon att allergiker kan störas av lukter?? Hur många är det som verkligen parfymerar sig, blir dom stoppade, det kan ju finnas någon allergiker i butiken. Ett sånt hittepå låter inte klokt, hårdare än på lasarett. Det vore bättre om hon fortsätter att plocka upp varor, hål i huvudet är det minsta man kan säga. Detta hände i Köping torsdagen den 31 augusti ca. kl. 14,00 Jag med min familj, vänner och bekanta kommer aldrig mer gå in på Ö&B. Oförskämd och totalt okunnig vad gäller att driva en butik/affär, att stå där och påstå egna fantasier, helt sjukt, om personalen beter sig så intelligensbefriat dröjer det nog inte länge innan kunderna sviker och Ö&B i Köping tvingas stänga, för att undvika detta bör viss personal bytas ut.
#BESVIKEN F.D.KUND.#

31. august 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gick med i ÖoB :s kundklubb.

Gick med i ÖoB :s kundklubb.
Skulle då få en rabattkupong på 10% vid ett köp på över 300 kr
Fick en elektronisk rabattkupong via mail och tänkte lösa ut den vid ett digitalt köp på deras hemsida tänkte jag.
Aktiverade streckkods kupongen (undrade samtidigt denna rabattkupong bara tilläplig fysiskt i en butik)...med tron att det skulle synas i den digitala kassan.
Som nu befarat skedde inte detta och rabattkupongen var nu förverkad😂
Viiilken blåsning🙄

Tur jag aldrig genomförde köpet fullt ut digitalt.

Bad därefter kundtjänst ta bort mig från ÖoB:s kundklubb...dock inte fått någon bekräftelse på detta än.

Vanligt företag erbjuder sånt man inte kan hålla...nu även ÖoB

24. august 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Studsmatta & allergisk reaktion

Köpte en studsmatta till familjen, kvaliteten är ok men dottern fick en allergisk reaktion av stålstommen under monteringen. Hon har vanligtvis ingen nickelallergi men fick stora utslag under tiden vi monterade stommen. Jag hade handskar på mig men var tvungen att kasta dem efteråt. Hon fick duscha & ta antihistamin & det blev bättre men det är fortfarande rodnader dagen efter. Jag får hoppas att regnet sköljer ställningen så att det inte upprepar.

26. juli 2023

otrevlig personal

otrevlig personal. jag råkade parkera bilen fel kommer ut till bilen då kommer en kvinna fram skriker till mig o frågar om det är min bil. ja svarar jag då hade du tur för parkerings vakten är på väg o ge dig en pbot, är det så här man behandlar sina kunder.

10. juli 2023

VÄLDENS SÄMSTA BUTIK!!

Jag köpte en tavelram och det kostade väldigt mycket, så jag kände att detta borde vara något som är i bra kvalitet MEN så fort jag skulle hänga upp den men så lossnade ramen och hela skiten gick i sönder. Jag försökte att laga skitet men som vanligt så gick inte det. SÄMSTA BUTIKEN I HELA VÄRLDEN!!

29. maj 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mestadels vatten i schampo

Köpte en billigare dusch schampo, märke Starlight men den var väldigt vattnigt. Måste vara slöseri att sälja flaskor som innehåller mestadels vatten när den finns gratis i våra kranar.
Andra märket Gunry verkar inte vara märkbart bättre heller.
Köp inte de märken. Bara dumt.
Men de andra kända märken borde vara bra.
Jag testade men gör aldrig om det. Bara kända märken framöver.

17. marts 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.