Ringde för att lägga undan varor fick prata med 3 olika personer och den sista skratta och sa det är inget shoppingcenter? Kanske inte vana med kundbemötande eller är bönder och inte ska arbeta i buti... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kommer inte handla hos er så länge ni säljer pyroteknik, djurens rätt borde ni verkligen stå för, ni säljer djur artiklar, ni kan tänka över om ni ska sälja det, när ni inte står upp för djurens rätt,... Se mere
Med anledning av den negativa påverkan fyrverkerier har på djur och natur, vill jag uttrycka min oro. Denna typ av produkter orsakar onödigt lidande och miljöskador. Jag kommer därför att avstå från a... Se mere
Saker på hemsidan som står som lagervaror i närmsta butik behöver inte finnas till salu i butiken fick jag lära mig idag. Butikspersonalen i Varberg struntade fullständigt i om det stod att det man sö... Se mere
Alla...Hemköp, Willys och Lidl är billigare...
Alla...Hemköp, Willys och Lidl är billigare nuförtiden...
Förr var det ÖoB som var billigare, men inte längre... Kolla själva...tex Marabou choklad 200 g...ÖoB 40 kr..Henköp 30...
Det var Pepsi...billigare på Lidl...
Många andra varor säljer ÖoB dyrare än andra butiker
Vilseledande och värdelöst.
Vid samtal till förtaget hänvisas till deras fantastiska hemsida för information om lagerstatus för specifik vara.
Cafestol Bologna 10+ i Skurup.
Väl på plats så finns det 0 st i butiken.
Sex mils körning i onödan.
Fullständigt värdelöst och kag är ej länge medlem.
Finns kalsonger storlek L,XL,XXL man…
Finns kalsonger storlek L,XL,XXL man vill tro att märkningen är riktigt men det är för barn. Inte får man byta bruten förpackning kan man kanske förstår... Fast man testar ju med dubbla kallingar Detta är att luras kommer aldrig gå dit igen skitdåligt
Öob i Farsta
På deras hemsida finns deras stora logo, som kommer ivägen, när man scrollar nedåt för att titta på utbudet. Fattar inte varför man på Öob inte vill att folk skall kunna se deras produkter på hemsidan. Har även kontaktat dem om det, och svaret var att de vet om det. Eftersom det är trångt i butiken, vill jag kolla på hemsidan om de har det jag vill köpa, och logot gör det alltid så irriterande.
Helt värdelös om obefintlig kundtjänst
Helt värdelös om obefintlig kundtjänst.
Bokade adventsljusstakar på nätet. Fick inget svar. Besökte butiken som inte fått bokningen.
Skrev till kundtjänst och klagade på den usla servicen.
Bokade tre veckor senare utan att få svar, klagade 4 veckor senare och har inte fått svar.
Helt värdelöst kundtjänst och bokningssytem
Köpte godis till min hund
Köpte godis till min hund, spydde och bajsade efter det.. dåligt mat för hundar
ÖoB reklamblad bluff
Går tll butiken för att handla. Bl a varor som finns i reklambladet. Visar sig att varorna aldrig funnits i butiken! ÖoB reklamblad är tydligen en önskelista och inte krav för butikerna att ta in. Aldrig mer ÖoB
Undermåliga produkter till höga priser
ÖoB har blivit ett slags Temu fast till mycket högre priser. De säljer undermåliga produkter i form av t ex deras mikrovågsugnar av märket Voltage, som rostar sönder och samman efter ett halvår.
Tandborstar i flerpack var stråna faller av efter en minuts borstning.
Sen reklamerar de stort för billiga produkter men när man kommer till affären är de alltid slut, "Vi fick bara en låda"
Lurendrejeri hela vägen igenom! Undvik!
Fredag 20241129 Vi har glömd från…
Fredag 20241129 Vi har glömd från butiken Västra Frölunda Topasgatan på eftermiddagen 16:18 en vara Vitpeppar pris 20 kr.
Strax innan stängning av butiken kom jag tillbaka med kvitto att kollade om försäljare har hittat eller någon kund efter oss har lämnat tillbaka varan.Jag fick en ny förpackning utan extra undersökningar och kollandet av personalen om de hade hittat min Vitpeppar eller inte. Det var väldigt fint och proffsig av en kvinnligt anställd Jag tackar för detta Hanna
Klagomål på personal i ÖoB i kungens…
Klagomål på personal i ÖoB i kungens kurva i Stockholm. Jätte otrevlig människa som jobbar där, har varit stammis sedan flera år tillbaka först nu träffa jag en sån otrevlig personal han vägrade säga sitt namn men en fin skallig man som plippade flera varor dubbla gånger han var otevlig mot flera kunder. Ringde till kundservice och klagade oaccaptabel att bete sig mot kunderna på detta vis!
Dyrare än på ica
Jag har börjat jämföra priser senaste 3 år och tyvärr så öob är ofta dyrare än ica och andra det gäller flera olika varor . Jämför innan ni betalar för mkt jag var trogen kund innan men nu handlar jag hos andra mer och mer. Ni borde byta namn för öob passar inte längre er...
Vad har hänt med deras priser
Vad har hänt med deras priser?
Dom är ju dyrare än typ ICA och liknande nu :D
Skräp företag
Reklamation
Jag beställde trädgårdsstolar där en var defekt och efter skickat bilder löste de reklamationen som önskat. Återkommer med köp hos er
Ja tycker att det är en bra affär som…
Ja tycker att det är en bra affär som har en kunnig personal
Min mamma (77 år) beställde solstol…
Min mamma (77 år) beställde solstol online. Gick inte att fälla bak och när jag anmälde så visade det sig att man bara kunde maila in klagomålen... När jag sen gjorde det så frågade de vilken vara som åsyftades (trots att ordernummer stod i mailet). Och de skickade med en blankett (ej möjlig att fylla i online) 2024... fruktansvärt dålig kundservice
ÖoB Årjäng!!
ÖoB Årjäng!!
Var och handlade med mina barn för två dagar sedan. Kände mig iakttagen lite väl genomskinligt för barn är barn och tycker om att titta på saker. Men de sprang inte runt, lekte och härjade heller.
Betalar mina varor och när vi ska ta i varorna så upptäcker vi att min dotters glass är av på mitten. Samma personal som tittat på oss begärde att min dotters ouppnade isglass som var av på mitten, den kunde hon väl suga på ändå .. Tillslut när jag inte gav mig så bytte jag dotterns glass. När jag gick och bytte den till en hel höll jag i de två andra glassarna samtidigt. När jag går förbi kassan ifrågasätter hon mig varför jag har tre glassar(samma personal) och jag förklarar att vi alla skulle ha glass, jag har betalat men vi skulle byta ut . Fick visa henne kvittot igen, självfallet hade jag inget att dölja men
RiktigT DÅLIGT kundbemötande och slarvigt !!!
Fick mig att framstå som en snattare och inför mina barn samt kön .
Öob Norrtälje
Öob Norrtälje
Det kostar ingenting att vara trevligt. Möte en otrevlig och sur personal på Öob Norrtälje👎👎👎
Bluff och båg
Gjorde två beställningar av varor, fick två bekräftelser. Det skulle ta 3-7 dagar för beställningen att verkställas. Efter sju dagar har ingenting hänt. Skickade förfrågan om vad som hänt med mina ordrar, fick inget svar. Som tur är har jag dock inte blivit avlurad några pengar, men deras internethandel är uppenbarligen bluff och båg. Uruselt ÖoB!!!!
Billiga och bra sortiment.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.