Anmeldelse af Ziggo

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Input controle Alias Email adres

Al bijna 4 weken heb ik een probleem met mijn alias Email adressen.
Mijnziens is er bij Ziggo een groot probleem met de input controle bij de aanmaak van een alias.
Een onder een nieuw Email adres staande alias heb ik verwijderd. Deze alias was niet te gebruiken omdat het onder een oud Email adres staat.
Na 5 minuten ben ik opnieuw ingelogd bij mijn Ziggo en heb ik de verwijderde alias opnieuw kunnen aanmaken.
Terwijl deze alias naam onder het oude Email adres geblokkeerd staat.!
Mijns inziens duid dit op een ernstige input controle fout. Of heb ik het fout??
Het probleem is telefonisch aangegeven: geen oplossing.
Het probleem is in de Ziggo Community behandeld: geen oplossing.
Veel antwoorden van: het is in behandeling we reageren naar U als we meer info heb.
Ik ervaar dit als zeer slechte service omdat ik door vele Email contacten niet te bereiken ben!
Opmerkingen zoals: wat spijtig voor dit ongemak en we doen er alles aan lossen niets op.
Dus let heel goed op voordat U aliassen bij Ziggo aanpast!!! Het kan ook U gebeuren.!

28. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Ziggo

Hi Alias,

Een heel specifiek probleem, zo te lezen en dan is het niet leuk dat het niet goed opgelost raakt.

Ik heb geen idee waarom dit fout gaat en heb de collega's bij de community even om hulp gevraagd. Er wordt opnieuw naar je situatie bekeken en geven ze je snel een update.

Ik duim met je mee dat je snel weer bereikbaar bent op al je adressen!