Anmeldelse af Hella Service Partner - Kolind Autocenter ApS

Jeg havde bestilt et lille service til…

Jeg havde bestilt et lille service til næsten 6.000 kr, i beskrivelsen fremgår det, at de også tjekker bremsevæske, hvis de har gjort det og ikke tænkt at det skulle skiftes (Det er 2 år gammelt og burde skiftes), så ved jeg snart ikke hvad jeg har fået lavet, for der var ingen anmærkninger af nogen art, de burde have ringet og sagt at de ville skifte væsken, nu er det så mit eget problem at få bilen på værksted og undvære den igen, det hjalp intet at beklage sin nød til værkstedet, både Mathias og Henrik var lige glade med mit problem, de får så ikke mig som kunde mere.

25. februar 2026

Besvarelse fra Hella Service Partner

Hej Keld,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at der har opstået en misforståelse omkring servicetjekket af din bil. Værkstedet har udført arbejdet i henhold til den booking, der blev lavet (service til kr. 1.995 og reparation af klimanlæg for kr. 4.000), men vi forstår, at du muligvis havde forventet et eftersyn i henhold til producentens serviceplan, herunder skift af bremsevæske.

Hvis du ønsker en nærmere gennemgang af udført arbejde, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Kolind Autocenter // Hella Service Partner