Budget Beloftes nakomen
Ik ben na 6 jaar, eind december overgestapt van Budget alles-in-1 (internet, TV en bellen) naar een andere provider om financiële redenen. Ik had sinds 2017 NLEx als provider, in 2019 ging NLEx over in Budget. Ik kreeg in 2017 van NLEx alle apparatuur in 1 doos, inclusief een internet versterker. Nu, bij het beëindigen van mijn abonnement bij Budget alles-in-1, werd mij gevraagd de verschillende componenten van de apparatuur terug te sturen naar 3 verschillende adressen, waarvan ook nog es 1 betaald. Ik was er niet blij mee dat ik zelf moest betalen voor het versturen van de internet versterker en heb de klantendienst daarover gecontacteerd. Eerst werd mij verteld dat de reden was dat de internet versterker terug moest naar het adres van NLEx in Amsterdam, maar met een beetje zoeken, kwam ik er achter dat het betreffende adres (Regulier Dwarsstraat, Amsterdam) het hoofdkantoor is van Budget. Toen ik daarop wees bij de klantendienst, werd ik vervolgens 19/1/26 thuis gebeld door een medewerkster van de klantendienst, met het bericht dat ik de verzendkosten alsnog terug zou krijgen. Ik was daar blij mee, maar we zijn meer dan een maand verder en ook 2 herinneringen (per e-mail) aan de klantendienst van Budget, en ik heb nog steeds die verzendkosten niet ontvangen. Budget belt mij persoonlijk met een belofte en vervolgens wordt die belofte niet ingelost. Zij hopen wellicht dat ik het vergeet.
Opvolging nav de respons hieronder.
Ik heb hier al 3 emails over geschreven. Ik ben het eerlijk gezegd een beetje zat er achteraan te zitten, nu weer via social media. Van he kastje naar de muur en terug. Wordt er bij jullie wel gecommuniceerd? Ik heb er eerlijk gezegd weinig zin, noch vertrouwen in nu weer opnieuw te beginnen via social media. Ik vraag me wel af waarom de moeite gedaan wordt mij hier thuis over te bellen en er dan niets van komt van die beloftes.
Besvarelse fra Budget Internet