Anmeldelse af Noise ApS

I oktober kontaktede Noise i…

I oktober kontaktede Noise i forbindelse med et fotoshoot til vores tøjmærke, White Coffee, og det har været en fornøjelse fra start til slut.

Kommunikationen var knivskarp hele vejen igennem. Efter vi havde sat dem ind i vores kreative vision, leverede de varen til punkt og prikke! De forstod præcis, hvilket udtryk vi gik efter, og kom selv med stærke forslag til den kreative stil, som løftede resultatet yderligere.

Vi har netop brugt dem igen til vores kommende kollektion her i januar, og jeg kan kun gentage, at vi er ekstremt tilfredse. Vi har aldrig fået så god respons på et shoot før, som vi har med deres arbejde.

Vi har faktisk allerede booket og planlagt det næste shoot i den kommende måned.

Man skal ikke tøve et sekund med at kontakte Casper og Asger! De er absolut top i orden og professionelle til fingerspidserne!

Mads
WHITE COFFEE

23. januar 2026

Besvarelse fra Noise ApS

Tusind tak for de utroligt flotte ord, Mads!

Det har været en fornøjelse at arbejde med jer og vi ser frem til flere produktioner i fremtiden.

Tak for tilliden og for et samarbejde, hvor der er plads til både klare visioner og kreativ sparring.

De bedste hilsner
Casper & Asger