Anmeldelse af Midtvestfestudlejning

Fantastisk fest i Holstebro – alt spillede

Vi holdt for nylig en fest i Holstebro og valgte at leje udstyr hos MidtVest Festudlejning – og det var virkelig et godt valg. Vi lejede en hoppeborg, som var mega sjov, og børnene elskede den fra første minut. Det var næsten umuligt at få dem ud igen.

Vi havde også lejet en slush ice maskine med, og det var uden tvivl et kæmpe hit blandt både børn og voksne. Som prikken over i’et havde vi også en softice maskine som dessert, og her må jeg bare sige, at Kastbergs softice er noget af det bedste, vi nogensinde har smagt. Sammen med fadøl til de voksne var der virkelig lagt op til en fantastisk fest.

Servicen var i top hele vejen igennem. MidtVest Festudlejning leverede det hele og hentede det igen uden problemer. Det var virkelig rart, for der er rigeligt at tænke på i forvejen, når man holder en fest.

Vi kan klart anbefale MidtVest Festudlejning til andre – det blev både nemt, sjovt og problemfrit.

1. november 2025

Besvarelse fra Midtvestfestudlejning

Tusind tak for den flotte og grundige anmeldelse og for at I valgte MidtVest Festudlejning til jeres fest i Holstebro. Det glæder mig virkelig at høre, at både hoppeborg, slush ice maskine, softice maskine og fadøl var med til at skabe en god oplevelse for både børn og voksne. Og ekstra skønt at Kastbergs softice faldt så godt i smag. Det betyder meget for os at høre, at levering og afhentning fungerede problemfrit, for netop det skal gøre det nemmere at være vært. Tak for anbefalingen og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

MVH
Cliff Agerbo