Anmeldelse af Telenor Danmark

Læs alt med småt - de holder ikke hvad de lover.

Jeg støder på en sælger i Telenors butik i Bilka, Herning, der gerne vil sælge mig et telefon og internet abonnement. Jeg er bundet endnu 30 dage ved mit tidligere teleselskab. Men han sørge for at alt blive flyttet, på dagen jeg bliver opsagt der. Men han starter alligevel, uden min viden, mit internet abonnement op samme dag, så jeg pludselig står med internet regninger i en måned fra 2 selskaber. Dette opdager jeg først da regningen kommer. Jeg bliver lovet at der ingen binding er, men pludselig er jeg bundet i 6 måneder. Han lover at der er "rigtig god dækning" på min adresse, men da jeg får mobilnummeret flyttet over til Telenor, er der INGEN dækning. Jeg får en højtaler med i prisen til værdi 800 kr. Men da jeg så vil benytte mig af min fortrydelsesret, starter næste problem, for i det at sælgeren har ved en fejl startet mit abonnement op 1 måned for tidligt, er der gået de 14 dages fortrydelsesret. Det løses. Men højtaleren som jeg fik gratis med - og ikke som sådan var et ønske, forlanger de nu 800 kr for, i det at den er pakket ud af dens kasse. Det er dybt pinligt. Det er i min verden bondefangeri. Og i hvert fald en udbyder jeg på ingen måde vil anbefale til nogen. Og hvis I skifter, læs alt med småt, inden i bliver snydt.

25. juni 2025

Besvarelse fra Telenor Danmark

Åh, det er jeg godt nok ked af at læse, Brian 😒Det lyder for mig som om, at der har været lidt misforståelser omkring, hvornår det skulle startes op, og det er selvfølgelig ikke optimalt.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på socialemedier@telenor.dk, så vil jeg kaste mine 👀 på sagen for at se på dækningen 😊

Rigtig skøn dag 💙

Amalie, Telenor