1,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

Svindlere !!!

De tager r på os.
Købte en trøje der var helt skæv. Skrev til dem om hvor jeg skulle levere tilbage.
De sendte en mail at jeg grundet klimaaftryk kunne få 5% i rabat hvis jeg ville beholde den,,,nej tak
Så 10-15-20-25% rabat, nej tak. Derefter tilbød de mig at beholde trøjen og købe for 500 på ny
Nej tak til sidst fik jeg en adr at sende retur til.
Trods butikken kalder sig zula kbh, var det så Kina, at jeg selv skulle sende den retur til. Det ville koste 305 kr

..Endte med at takke ja til deres idiotiske tilbud om at købe for 500 kr på ny. Har fået ordrebekræftelse og ikke siden hørt en skid. Skrevet til dem to gange og er blevet ignoreret. Så 100% en svindlergesheft
Der har kosten mig en godt 500

19. februar 2025

I må endelig ikke handle på Zula.

I må endelig ikke handle på Zula.
Efter at have handlet et produkt på Zula og oplevet en lang omstændig frem og tilbage mailkorrespondance om produktet til ombytning, er min oplevelse, at der fra Zulus side ikke handles i samarbejde med kunden, men kun sendes ligegyldige robot autosvar tilbage.
Jeg vil absolut ikke anbefale Zula til nogen.

1. april 2025

Efter at have læst alle de dårlige…

Efter at have læst alle de dårlige anmeldelser om Zulu KBH. var mine forventninger til varen og levering lig 0.
her til morgen leverede DAO min lyserøde rejsetaske, havde ikke de store forventninger til tasken og kvaliteten, men blev virkelig positiv overrasket over tasken. Den er så fin, fin kvalitet og præcis som jeg havde forventet. Er rigtig glad for den og den opfylder mine forventninger.
De var 2 uger om at lev. Ordren, men skrev til kundeservice og de svarede med det samme, at den var forsinket. Fin service og flot taske.

20. marts 2025

Zula - København er ren svindel

Zula - København daglige reklamer på DR BT mfl en hel anden varer jeg fik og helt forkert størrelse, fulgte leveringen og så det kom fra Kina, 4 uger efter, trak penge med det samme. Hvis retur en adresse i Kina som ingen danske firmaer ville sende. Blev lover 25 % rabat 4 uger efter ingen penge. Håber de store medier dropper dem

12. januar 2025

Lad jeg IKKE friste af billederne!

Billeder og virkeligheden stemmer på ingen måde overens. Købte tre ting (bluse, skjorte og t-shift) som jeg desværre har afleveret direkte til en genbrugsbutik. Virkelig dårlig kvalitet, formentlig produceret i Kina. Hold jer langt væk. Det er ikke pengene værd!

15. februar 2025

Hold jer væk

Hold jer væk. Bestilte for 1 måned siden og har intet modtaget. Skriver man til dem får man et flabet svar, hvis de i det hele taget svarer.

22. januar 2025

Hold jer langt væk.

Hold jer langt væk.
En måneds leveringstid, penge trukket dagen efter bestilling.
I dag kom pakken som så ikke var den trøje jeg havde bestilt. Elendigt kineser crap.

4. februar 2025

SVINDEL…

DET er en af de værste SVINDEL firmaer, jeg har handlet hos.
Har meldt dem til Politiet, for svindel.. SÅ må vi se hvor længe Politiet er om at få dette lukket ???

19. januar 2025

Ikke noget

Jeg købte en kjole der skulle bruges til galla den kom 3 uger efter jeg havde bestilt den og prisen var meget dyr og kvaliteten på kjolen var så dårlig

Køber ALDRIG noget der fra Igen

24. januar 2025

ADVARSEL!

FORKERT TRØJE ER IKKE DET DER ER PÅ BILEDERNE!
Og når man så skriver med dem er det en robot der svare og skriver 10% 15% rabat og behold trøjen men den er ikke rigtig det er fra kina!!

7. december 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (108 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto