Simon på Zparo en grym och kompetent kontakt från början till slut. Han får högsta betyg från mig med sitt otroliga generösa men professionella tillvägagångssätt att hjälpa mig till en bättre liv... Se mere
Banky Lån har verkligen imponerat mig med sin professionalism och kundservice. Deras process för att ansöka om lån är enkel och transparent, vilket gör att man känner sig trygg genom hela lånehanterin... Se mere
Riktigt otrevligt bemötande och när jag sa att jag inte var intresserad så blev han mer eller mindre lite hotfull. Svara inte när dom ringer
Jag rekommenderar starkt Zparo de har konsekvent tillhandahållit pålitlig och effektiv service. Teamet är kunnigt, vänligt och går alltid den extra milen för att säkerställa kundnöjdhet jag fick hjälp... Se mere
Zparo jobbar med att jämföra privatlån åt privatpersoner i Sverige. Du får svar från flera långivare samtidigt som endast en kreditupplysning tas.
Sibyllegatan 18, 11442, Stockholm, Sverige
Svarer typisk inden for 24 timer
Jag blev väldigt bra bemött och fick bra hjälp. Han ringde och kollade upp hur det gått 👍

Besvarelse fra Zparo
De lyssnade gav oss ett råd! Jag som brukar sätta döv örat åt fick mig haja till give honom en chans !! Han sänkte våran kostnad så vi kan betala en ränta 300 kr betala av lånet på 10000kr på amortering per månad !!

Besvarelse fra Zparo
Everything i s perfect.It was very nice and smooth process

Besvarelse fra Zparo
Hjälpte oss att sänka billånets ränta genom att byta lånegivare. De gjorde allt arbete åt oss.
Är tålmodiga, vänliga och återkom som de lovat.
Kommer att anlita dem igen vid behov.

Besvarelse fra Zparo
Fick ett bra bemötande hela vägen samt smidig och väldigt bra återkoppling under hela processen från start till slutet.

Besvarelse fra Zparo
Himla snabb och bra service, helt utmärkt kundbemötande (kommer tyvärr inte ihåg namnet på killen jag pratade med)
Känns som med deras hjälp så blir mitt liv helt annorlunda nu

Besvarelse fra Zparo
Väldigt bra information, snabbt och enkelt svar

Besvarelse fra Zparo
Lätt bästa och smidigaste låneprocessen jag varit med om

Grymt bra!
Zparo ska vara glada att de har just Frank som hjälpte mig!
Duktig och gav info och upplyste på ett sätt flera av jämförelse tjänster inte gör.
Frank är grym!

Besvarelse fra Zparo
Mycket bra tjänst, professionella handläggare, snabb hantering, och bäst av allt att de mer än halverade min månadskostnad.

Besvarelse fra Zparo
Supertrevlig säljare som inte kändes ”säljig” och vi fick bra hjälp och service.

Besvarelse fra Zparo
Kunnig och trevlig personal som lyssnade på mina tankar o funderingar.