Ik had bij de bestelling aangegeven dat ik het wilde ophalen. De verrassing was dan ook groot dat er aangebeld werd. De producten werden persoonlijk geleverd! Schoonmaken gaat prima, en de producten... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jaren geleden, waarschijnlijk in de start van jullie bedrijf, hebben we alle producten van jullie aangeschaft en Gebruikt. Daarnaast hebben we de “ gewone “ schoonmaakmiddelen opgebruikt. Nu werden... Se mere
Heel tevreden over het product. Duidelijke communicatie dat de levering pas midden september zou zijn. De navulling voor 10 beurten zal wel sneller op zijn dan een jaar.
Zo is een bedrijf dat zeer meedenkend is. Je kunt gemakkelijk contact leggen via de app en het maakt ook nog eens fantastisch schoon en is gemakkelijk in gebruik. Als wijkverpleegkundige promoot ik da... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
ZO is een merk met ambitie: een schone plek voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Samen werken we aan een schone planeet.
Kontaktoplysninger
Holland
- zoschoon.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
vloerwisser
Een onderdeel van mijn vloerwisser was kapot.
Hij sproeide niet meer.
Zonder kosten een nieuw onderdeel ontvangen.
Echt een super service!!!!
Super product
Super product, interessante en grappige nieuwsbrieven, snelle levering, natuur- en mensvriendelijk!
Ons hele pand staat in het teken van…
Ons hele pand staat in het teken van ZO. . . We zijn gewoon dagelijks met ZO in de weer. En ervaar je een situatie neem dan met de klantenservice contact op . . . er ligt altijd een oplossing op de plank. Alle lof voor het team van ZO . . .
Fan vanaf het eerste moment!
Een mooi pakket met voorraad voor minimaal een jaar. Het lijkt simpel maar deze producten zijn zo goed doordacht en heel erg fijn om te gebruiken. Zo duurzaam mogelijk met veel innovatieve snufjes. Fan vanaf het eerste moment!
Al ruim 2 jaar een zeer tevreden klant
Ik gebruik de producten van ZO schoon al 2 jaar! Het is echt superfijn schoonmaken, je bent zo klaar en het ruikt heerlijk! Naar verhouding ben je veel goedkoper uit. Een keer per jaar bestel ik een jaarpakket en daar red ik het mee. Dit keer heb ik de dweil besteld! Ook ZO handig, je pakt de dweil veel sneller en het maakt de vloer goed schoon! Ik zeg doen!!
Fijne kwaliteit
Naast mijn normale (navul)producten nu ook eens de handdoek en de theedoek besteld. Wat een heerlijk zachte kwaliteit! En ze drogen ook nog eens goed dus niet twijfelen maar gewoon aanschaffen.
Prima levering kwaliteit is top
Mooie roze doekjes voor mijn keuken…
Mooie roze doekjes voor mijn keuken gekocht. Snel geleverd en prijs/kwaliteit is goed.
Het product wat ik ontvangen doet zijn…
Het product wat ik ontvangen doet zijn werk uit stekend
ZOoooooo blij met ZO
ZOoooooo blij met ZO. Blij dat het op mijn pad is gekomen. Schoonmaken voelt als een feestje en is ZO gedaan.
Producten snel in huis
Producten snel in huis, goed op de hoogte gehouden via de mail en de producten waren uitstekend verpakt.
Fijne producten!
Fijne producten van ZO om mee te werken. Snelle reactie en behandeling van mails.
Ik ben super tevreden met Zoschoon!🤗😘
ZO maakt snel schoon
Zo maakt schoonmaken echt makkelijker met fijne produkten en bijpassende microvezel doekjes.
Ik gebruik alles behalve de vloer en raam reiniger.
Ben zeer tevreden over het resultaat en de dienstverlening van Zo schoon.
Ben zeer tevreden over de producten!
Ben zeer tevreden over de producten!
En zeer snelle en correcte levering!
Ik ben er blij mee!
Doen wat ze zeggen te doen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.