Beste mensen, Wij hebben een aantal maanden geleden een veranda laten plaatsen door deze partij. Wij hebben alles volgens hun en door hun aangegeven stappen gedaan. Tot onze grote spijt. Na bijna 10... Se mere
Se, hvad kunderne siger
10 Zonnepanelen laten leggen. Verwachtte montage half tot eind november. Door omstandigheden eerder. Vrijdags gebeld en de dag erna (zaterdag) geïnstalleerd. De Mannen (3) werkten netjes. De instal... Se mere
Hele duidelijke website waaruit je een pakket kan kiezen dat jou het beste past. Mooie prijzen inclusief leggen. Als je belt kun je vakkundig advies krijgen en een gepersonaliseerde offerte. Na goedke... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
ZonPa Installaties B.V
Kontaktoplysninger
Algerastraat 11C, 3125BS, Schiedam, Holland
- info@zonpa.nl
- zonpa.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vanaf de aanvraag van de offerte tot de…
Vanaf de aanvraag van de offerte tot de dag van plaatsen en het contact erna is alles super geregeld bij hun.
Mooie prijs voor de zonnepanelen.
Ze helpen je met alles als je contact met hun zoekt, zijn goed bereikbaar en bellen zelfs terug indien nodig.
We hadden 3 mannen om ze te plaatsen, waren zeer vriendelijke jongens die weten waar ze mee bezig zijn.
Super net bedrijf en personeel
Super net bedrijf en personeel
Ze bezorgen je een goed werkende installatie.en weten wat ze doen , nette monteurs en ruimen alles netjes weer op je kunt eigenlijk niet zien dat ze zijn geweest, betaling gaat ook netjes ,zit geen druk op ik heb er zelfs achteraan moeten bellen om de rekening te mogen voldoen . Net bedrijf ondanks de afstand waren er geen problemen en komen ze de afspraken na .
Aanschaf zonnepanelen.
Na benadering van Zonpa Solar ontvingen wij zeer snel een volledige offerte, voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Opdracht gegeven, voor 9 panelen met toebehoren.
Gelijk bevestiging ontvangen voor zeer snelle levering.
Vandaag zonnepanelen geplaatst, zeer deskundig, door een team van 3 monteurs goed overleg, ook prima contact ondervonden door het team wat op kantoor ondersteuning geeft, alles snel en schoon opgeleverd, en betaling vind plaats nadat alles werkt Zonpa Solar wordt door ons zeer aanbevolen
EEN AANRADER !!
Vorig jaar eind November 2022 een zonnepaneel systeem van zonpa solar laten installeren. Voor en na begeleiding zeer goed. Duidelijke Communicatie en komt afspraken na.
Systeem laten installeren van Solaredge met 10 optimizers en 10 panelen van DMEGC 400wp. Alles netjes afgewerkt ook in de merterkast (extra groep erbij) alles bij de nette prijs inbegrepen.
Zonpa Solar werkt eerlijk en professioneel
We zijn heel goed geholpen door Zonpa Solar (Xueyan Zhu). Voordat ik dit bedrijf heeft benadeerd, hadden we eerst twee andere bedrijven gehad die het mogelijk voor ons wilde zetten. Dat was in 2021. Bij beide bedrijven moest ik een aanbetaling doen maar allebei hadden mij na een jaar toch niet kunnen helpen. De reden hadden ze niet gezegd.
In december 2022 heb ik van Zonpa Solar gehoord en in Januari was het contact getekend. Ik hoefde geen aanbetaling te doen en dit bedrijf had zelfs mijn vraag kunnen beantwoorden over het mogelijk weigeren van de twee bedrijven.
Ik werd heel goed geholpen door Xueyan en haar collega’s die hier waren gekomen voor een schouw en de installatie. Ze gaven goeie uitleg over de verschillende systemen en ook tijdens schouw was alles goed en duidelijk uitgelegd wat men konden doen voor ons. Een datum was vrij snel geprikt voor de installatie en op de dag van installatie was alles goed en snel gelegd. Bedankt voor alles!
Top bedrijf en super geholpen door Xueyan!
Geweldig geholpen door Xueyan van begin tot eind! Zonnepanelen zijn perfect en netjes gelegd. Zou het een ieder aanraden. Wij kijken of we mogelijk eind dit jaar nog extra panelen laten bijleggen, waarbij we zeker weer contact zullen opnemen met Xueyan van Zonpa Solar!
Zeer tevreden over het plaatsen van de…
Zeer tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen. En de meterkast vakkundig aangepast . Vakkundig personeel die weet wat ze doen .
Zonpa vier sterren, hadden er vijf kunnen zijn.
Gedurende het bestellingsproces en de installatie hebben we goed contact gehad met Aydin. Goede prijsafspraken gemaakt en betalen pas na de oplevering. Aydin heeft alles uitstekend begeleid.
De installatie kregen ze op de afgesproken datum niet af, bij de tweede afspraak waaide het te erg en bij de derde hebben we bedongen dat ze, zodra het weer het toeliet, dezelfde dag terugkwamen om de installatie af te maken.
De monteurs spreken geen Nederlands, wel Engels. Voor zover ik kan beoordelen zijn ze vaardig (alles werkt). Verder niks op aan te merken.
Ik had een probleem dat de wifi geen verbinding meer had met de omvormer na een dag of twee. Ik heb gebeld met Zonpa, maar de persoon die nier over ging werkte thuis. Als ik een mail met SPOED in het onderwerp zou sturen zou hij contact met me opnemen…drie dagen later nog niks gehoord. Gelukkig heb ik het dankzij Google zelf kunnen oplossen. Dit is wel jammer. Ik hoop dat hun 24/7 service beter werkt, mocht ik dit ooit nodig hebben gehad dan laat ik via deze weg weten hoe dit verliep maar hopelijk heb ik dit niet nodig.
Vier sterren i.p.v. vijf vanwege het uitblijven van service na de installatie, verder zou ik het bedrijf wel aanbevelen vanwege het uitstekende contact met Aydin, de scherpe prijs en het feit dat de zonnepanelen snel gelegd konden worden.
Telefonisch goed te bereiken
Telefonisch goed te bereiken. Word netjes gewerkt en er wordt gedaan wat er is afgesproken.
snelle afhandeling klantvriendelijk…
snelle afhandeling klantvriendelijk bekwaam personeel
Dik tevreden over alles
Dik tevreden over alles. Klantvriendelijk, goed bereikbaar, duidelijke offerte, servicegericht.
Inmiddels liggen er 12 zonnepanelen op ons dak in Waddinxveen. Laat de zon maar komen!
Complimenten aan de installateurs, die werkelijk vlot en deskundig de zonnepanelen installeerden. En ook zeker complimenten voor het Zonpa Solar team, die het hele traject prettig hebben begeleid.
Zeer tevreden over de levering /…
Zeer tevreden over de levering / plaatsing van de zonnepanelen.
Hele goede ervaring, absolute aanrader!
We kregen snel een offerte met een goede prijs. Er werd rekening gehouden met wat persoonlijke wensen die we hadden, er werd met ons meegedacht. De communicatie was vriendelijk, duidelijk en goed, alle gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. De panelen werden vakkundig en netjes uitgelijnd neergelegd door een hardwerkend en vrolijk team. Wij zijn erg tevreden en kunnen Zonpa Solar aan iedereen aanraden!
zij zijn zeer vriendelijk en keurige…
zij zijn zeer vriendelijk en keurige installatie verricht
zij komen afspraak na.
hele leuke onderhandeling met Ayden thanks!!!
Zeer tevreden klant
Ik ben zeer goed geholpen door Xueyan Zhu medewerker van Zonpa.
Bij vragen stond ze altijd klaar. Reactie was ook zeer snel.
Mijn zonnepanelen zijn zeer snel geleverd door Zonpa, ondanks de drukke periode.
Professionele installateurs die precies weten wat ze doen.
Werken netjes en secure .
Kortom een dikke 10
ZonpaSolar was snel met alles. Een topbedrijf!
ZonpaSolar was snel met alles. De offerte, de beoordeling van de situatie ter plaatse, het uiteindelijk advies én de uitvoering van het werk was snel en prima geregeld.
De communicatie met de diverse medewerkers verliep perfect.
De plaatsing van de zonnepanelen en het uitleg geven over het gebruik verliep ook zeer vakkundig en plezierig.
En last but not least: de prijs was zeer aantrekkelijk en concurrerend met die van andere aanbieders.
Kortom, ZonpaSolar heeft aan ons een zeer tevreden klant. We kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Snelle service en prima monteurs.
Snelle service en prima monteurs.
Na vele verbroken beloftes van andere grote bedrijven lagen er na 2 jaar nog geen panelen op m'n dak.
Na contact met Aydin liggen ze binnen een maand, voor een mooie prijs.
Kortom, betrouwbaar en snel!
Prima bedrijf om zaken mee te doen.
Prima bedrijf om zaken mee te doen.
Het systeem van 24 panelen is deze week geïnstalleerd.
Mijn ervaring met ZonPa:
Snel en duidelijke communicatie.
Complete offerte, zonder verborgen extras.
Flexibel; aangevraagde aanpassingen aan de offerte worden snel opgenomen.
Wachttijd op installatie korter dan bij andere bedrijven
Nette prijs
Installatie snel en vakkundig uitgevoerd
Zeer vriendelijke mensen.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Michel, Nootdorp
Geen spijt van de aankoop bij Zonpa
Geen spijt van de aankoop bij Zonpa , medewerkers die mee denken om een oplossing te vinden om zoveel mogelijk panelen te plaatsen. Aydin Maral gaf mij een offerte en belde snel terug of het bij paste wat prijs en aantal.
Na wat heen en weer denken2was de beslissing snel genomen. nu 12 panelen geplaatst binnen 3uur. Echte vak mensen die weten wat ze doen ook de verkoop. Ben blij met deze aankoop. Laat nu de zon maar komen.
Monteurs en Aydin bedankt.
binnen een zeer korte tijd geregeld…
binnen een zeer korte tijd geregeld voor een goede prijs
bij telefonisch contact geen uren wachten binnen 10 sec een medewerker aan de lijn en in zeer korte tijd geplaatst de mannen komen optijd en werken hard door 3 uur en alles was geplaatst
helaas waren mijn huidige panelen niet binnen gekomen aydin meral van zonpa nam zelf contact met ons op om dit slechte nieuws te vertellen gelukkig heeft hij dit direct op gelost en hebben we duurdere en zwaardere panelen gekregen zonder bij te betaling in een woord Zonpa regelt het inderdaad zeer tevreden ook met de communicatie met aydin meral
Læs mere om andre typer anmeldelser.