No Phone Support
Sometimes I just want to talk to a human on the phone, especially about money stuff. They only have chat and email. For a financial service, that feels a bit cheap.
Wij bieden een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste online casino's zonder CRUKS voor Nederlandse spelers. Het is essentieel om te kunnen spelen zonder de beperkingen van het CRUKS-systeem, en daarom hebben we een platform gecreëerd waar je kunt genieten van een veilige, betrouwbare en ongestoorde speelervaring. Of je nu op zoek bent naar het beste casino zonder CRUKS of juist nieuwe online casinos zonder CRUKS wilt ontdekken, wij hebben de beste online casino's zonder CRUKS voor je uitgezocht. Onze lijst bestaat uitsluitend uit casino's zonder CRUKS die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en eerlijkheid, zodat jij met een gerust hart kunt spelen en profiteren van de beste bonussen en spellen. We bieden gedetailleerde beoordelingen van casinos zonder CRUKS, zodat je altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Ontdek het beste online casino zonder CRUKS en speel zonder enige belemmering.
Groningerstraat 59, 9401 BJ, Assen, Holland
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Happened twice on different games: as soon as I hit a bonus round, the slot froze and kicked me out. When I reloaded, it just said ‘round already played’ and gave me some random small amount. Doesn’t feel right.
Wanted to self exclude because I was losing too often, but there was no clear option. Had to email and wait, and in that time I deposited again like an idiot. Not good for people with weak control.
I sent clear screenshots of a bug with a stuck spin. They barely looked at them, just repeated generic phrases. Felt like they didn’t even open the attachments.
Gewoon prima casino’s hier zonder die onzin filters van de kansspelautoriteit. Lekker snel spelen en direct je geld pakken.
Wat een verademing om weer eens fatsoenlijke bonussen te zien bij een casino van deze site. In Nederland krijg je bijna niks meer maar hier smijten ze echt met gratis spins en dikke stortingsbonussen. Heb me prima vermaakt gisteravond op die live tafels en de interface werkte vlekkeloos op m’n telefoon.
Gewoon goud. Geen CRUKS is voor mij de belangrijkste reden en de gokkasten draaien heerlijk soepel zonder lag.
Man wat een verademing om weer eens fatsoenlijk te kunnen gokken zonder die strenge regels van de kansspelautoriteit. Heb een paar honderd euro gepakt met live blackjack gisteravond en de sfeer in die lobby was echt chill. Zeker een aanrader voor de serieuze spelers onder ons.
Wat ik handig vind aan deze site is dat er ook een ranking staat met casino's zonder CRUKS. Daardoor kon ik makkelijker kiezen waar ik wilde spelen. De spellen werken soepel en de interface is overzichtelijk. Uiteindelijk een kleine winst gepakt en de uitbetaling verliep netjes.
Top aanbod aan slots hiero! Heb gisteren een leuke winst gepakt op een van de suggesties van deze lijst en het was fijn dat er geen limieten waren die je bij de standaard NL casino's wel hebt.
Dikke vette aanrader gruwelijke spellen en alles werkt perfect zonder gedoe
Normaal verlies ik altijd alles maar hier viel gister opeens een dikke klapper op een megaways gokkast niet normaal man ik was helemaal door het dolle heen de uitbetaling stond vanmorgen al op mijn rekening echt super betrouwbaar en een heel tof spelaanbod ook als je niks wint is het gewoon een mooie plek om ff op te spelen ben echt hyped over deze
Dankzij de ranking op deze website een goede plek gevonden om te spelen. Veel spellen, snelle site en uiteindelijk een mooie winst gepakt.
Op deze site gekeken naar de opties en er eentje geprobeerd. Registratie snel, iDEAL werkte meteen. Prettige ervaring.
Læs mere om andre typer anmeldelser.