ZoMa Opleidingen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben bij Zoma opleidingen de spiritueel Coach opleiding gaan doen per eind april 2026 . Helaas kreeg ik veel last van een entiteit in mij, hij deed zich voor als mijn gids. Zeer zware negatieve ener... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bijzondere masterclass, met als thema ZIJNs oriëntatie. Wow wat mocht een ieder ervaren, voelen en beleven. Zeer waardevol om bij aanwezig te zijn. Fijne sfeer en een goede eerlijke, warme, presentati... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met recht het grootste opleidingsinstituut op het gebied van holisme in Nederland en daar buiten! Groot, maar juist ook klein gebleven, wat voelt als thuiskomen! Hierdoor erg warm en persoonlijk, qu... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Erhvervsskoler
  2. Coachingcenter
  3. Meditationscenter
  4. Psykiatrisk behandling

Skrevet af virksomheden

ZoMa Opleidingen biedt opleidingen aan op twee locaties; Westervoort en Moerkapelle * 2-jarige Opleiding tot Holistisch Therapeut * 1-jarige Opleiding tot Reiki Trainer * 1-jarige Opleiding Holistisch Energetisch Therapeut * 1- jarige opleiding Holistisch Coach * Reiki cursussen: om jezelf en anderen te helen, bewustwordingsgroei * diverse online cursussen: oa hoogsensitief als kracht, spiritueel ontwaken, leven vanuit je ware essentie, van burn-out naar balans, holistisch voeden, rust in je hoofd, holistisch opvoeden en holistisch leven in de praktijk.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb bij Zoma-opleidingen in…

Ik heb bij Zoma-opleidingen in Westervoort de hbo opleiding Holistisch Therapeut en Reiki trainer gevolgd.
In één woord is Zoma te omschrijven als: Thuiskomen. Het personeel zorgt er voor dat iedereen zich letterlijk thuis voelt. Dit zit hem niet alleen in de inrichting van het gebouw. Maar vooral door de visie die ieder personeelslid uitstraalt. Er wordt niet gelet op wat je fout doet, maar wel op wat je wel kunt. Waar kun jij als persoon/individu/professional nog in groeien. Voeg dit samen met de Theorie en het Praktijk gerichte van de opleiding en je hebt een ideale combinatie. Na een dagje Zoma ben je weer helemaal ontladen met weer flink wat handvatten om te kunnen gebruiken in je eigen leven of dat van anderen als Therapeut.

25. februar 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enorme steun in moeilijke tijden!

Deze opleiding heeft mij enorm veel steun gegeven in zware emotionele tijden. Het is heel breed waardoor je toegang krijgt tot simpele tools om elke situatie dan ook aan te pakken. Ik heb geen enkele second spijt gehad van de investering. Het is ook makkelijk te combineren met gezin en fulltime baan - je wordt namelijk volledig ontspannen tijdens de lesdagen. Je komt daardoor in balans. Het beste cadeautje voor jezelf (én je omgeving ;).
Een aanrader!

16. februar 2021

Dank je wel Olena!

Een cadeautje voor jezelf

Deze opleiding doe je als een liefdevol cadeau voor jezelf. Het kennismaken met de Holistische visie, Reiki en andere mooie methodes om jezelf, maar ook anderen te ondersteunen.
Marjolein is een geweldige vrouw met veel liefde voor alles en iedereen en zeer zeker een vakvrouw in het opzetten van deze mooie opleiding. Ook in hoe ze deze Corona crisis benadert en hoe snel ze actie onderneemt met de beperkingen van de overheid en daar zeer professioneel mee omgaat.
Love you...

10. februar 2021

Dank je wel mandy!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een mooie en zeer leerzame opleiding

Bij ZoMa opleidingen heb ik de opleiding tot Holistisch Therapeut gevolgd en het is een zeer mooie en leerzame opleiding en ontdekkingsreis geweest voor mezelf. Een was enorme leerzame ervaring!

7. februar 2021

Dank je wel Marja!

Zoma opleiding Holistisch therapeut

Tijdens de opleiding tot holistisch therapeut ben ik steeds meer thuis gekomen bij mezelf. Sta veel meer in mijn kracht vanuit rust, warmte en liefde. Sommige stukken waren best pittig, maar hierin werd ik door de docenten en ook zeker tijdens de retraite (wat ook echt een aanrader is voor iedereen) goed begeleid.
Les inhoud was duidelijk en overzichtelijk. Na een ochtend intensief bezig te zijn geweest, stond er altijd een heerlijke lunch voor ons klaar, top geregeld.

Afgelopen november heb ik de opleiding tot holistisch therapeut af mogen ronden. Ben nog elke dag dankbaar dat deze opleiding op mijn pad is gekomen. Heb nu vele tools gekregen om hierin ook andere mensen te mogen gaan helpen.

Ik zou de opleiding tot holistisch therapeut aan iedereen aan kunnen raden. Als is het alleen maar om in je eigen kracht te komen staan, en thuis te komen bij jezelf.

Liefs van Melanie

5. februar 2021

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dank je wel, wat mooi lieve Melanie!

Onderweg naar huis

Ik ben zo blij dat ZoMa op mijn pad is gekomen. Mijn eigen zoektocht is een belangrijke inspiratiebron geweest. Alles wat ik nu doe en wat me bezielt heeft te maken met mensen helpen thuis te komen bij zichzelf. Zelf ben ik ook onderweg naar thuis. Het vinden, verwelkomen en voelen van vreugde, vrede, veiligheid en verbinding. Zowel met jezelf, als ook met anderen en in je leven.
Daar sluit de opleiding Holistisch therapeut voor mij naadloos op aan. Met heel veel dank aan mijn trainer Eveline.

15. januar 2021

Dank je wel Marianne!

Zoma

Ik kwam bij Zoma opleidingen om Reiki te volgen en ging naar huis met een aanmelding voor holistisch therapeut. Een cadeautje voor mijzelf. Zoma is thuiskomen. Een warm bad en een welkom gevoel. Ervaren docenten die je ondersteunen in je eigen proces. Ik kijk met veel plezier uit naar de komende modules en wat ik nog allemaal mag leren en ervaren!

11. december 2020

Dank Nadine!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ZoMa opleidingen is thuis komen

ZoMa opleidingen is thuis komen. Thuis komen bij jezelf en andere geleikgestemden. In juni 2019 ging ik naar een opendag om me in te schrijven voor reiki 1. Ik kwam thuis met een aanmelding voor de opleiding op zak.
Tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van gehad.
De watmte liefde en energie is gewoon voelbaar als je binnen stapt.
Het is voor mij elke maand weer een oplaad dag.

11. december 2020

Dank je wel Carin!

Elke keer weer héérlijk

Elke keer weer héérlijk. Tijdens een open dag voelde het meteen goed en ben mijn reiki 1 gaan volgen bij Zoma en vervolgens de opleiding tot holistisch therapeut. Elke opleidingsdag voelt als een feestje! Heerlijke sfeer, hele interessante materie en hele betrokken mensen. Perfect!

Wat mooi! Dank! liefs

Top opleiding Zoma!

30 september 2020 had ik bij Zoma een informatiedag, wat ik daar allemaal hoorde en zag sprak mij meteen aan! Ik schreef me gelijk in voor de opleiding Holistisch therapeut die begon op 6 oktober. Maar daarvoor moest ik eerst nog Reiki 1 halen, de enige mogelijke datum was 1 oktober. (De volgende dag dus!) Gelukkig kon dit en ben dus ook gegaan. Ik voelde me meteen op mijn plek. Ondertussen heb ik ook Reiki 2 erop zitten en ben gestart met de opleiding. Ik durf te zeggen dat dit de beste beslissing is die ik ooit heb gemaakt. Dankjewel Zoma!

wauw, mooi! Dank je wel Tjitske

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na eerst in Friesland gezocht te hebben…

Na eerst in Friesland gezocht te hebben naar een Reiki cursus kwam ik bij ZoMa opleidingen in Westervoort terecht, mijn intuïtie zei me dat ik deze opleiding mocht volgen bij ZoMa, eindje rijden naar Westervoort, maar ach.
Daar gestart met de Reiki 1 cursus en dat voelde zo thuiskomen, zo liefdevol, dit is mijn pad en wat is er veel mogelijk, veel meer dan ik me had kunnen bedenken.
Daarna Reiki 2 gestart en behaald met een mooi certificaat en ik was nog niet uitgeleerd.
De Holistisch Therapeut opleiding had ik me inmiddels ook in verdiept en ik ben hier 2 maanden geleden mee gestart. In een paar maanden tijd ben ik enorm gegroeid op mijn spirituele pad en zo enorm dankbaar.
Wouw, wat een mooie opleiding en ja, dit is mijn pad.
Ook al mag ik er een enkele reis 1.45 uur voor rijden, ik heb het er dubbel en dwars voor over.
Dank je wel ZoMa opleidingen.

Namasté
Aukje

Dank je Aukje, wauw!!!!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik zou ZoMa opleiding willen…

Ik zou ZoMa opleiding willen omschrijven als een plek waar je iedere les dichter bij jezelf mag komen. Waar je allerlei verschillende technieken leert die je kunt inzetten om iemand holistisch te behandelen. Dit maakt dat jij zelf kunt aanvoelen wat wel of niet bij jou resoneert, zodat jij uiteindelijk aan clienten kunt aanbieden wat vanuit jou komt. Verder is het een studie waar je je veilig mag voelen een warme sfeer hangt en waar je tijdens de les de handvaten krijgt om daar vervolgens thuis mee aan de slag te gaan! Het is een studie waarbij je zoveel mogelijk moet oefenen om het steeds meer eigen te maken. Maar de tijd die je hier in stopt, is het dubbel en dwars waard!

Dank je Elisia!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

In 2018 kwam ik Marjolein tegen op de…

In 2018 kwam ik Marjolein tegen op de Heapinezz beurs en ik ging voor een Reiki behandeling. Daar sprak Marjolein mij aan en vroeg of de opleiding HT niets voor mij was. Ik twijfelde heel erg omdat ik geen idee had wat dit nu precies inhield. Ik heb het foldertje mee naar huis genomen en dacht deze lees ik nog wel een keer. Deze pakte ik dus een aantal weken op en las het door, en door de informatie die ik las in de folder, voelde het als thuiskomen. Geen moment spijt van gehad en volg met veel enthousiasme deze opleiding.

30. november 2020

Dank je wel Wendy!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoe kan het nog beter worden dan dit?

Anderhalf jaar geleden ben ik bij Zoma terecht gekomen via youtube filmpjes van Marjolein. Ik ging voor informatie voor een Reiki cursus en kwam thuis met een opleiding Holistisch Therapeut. Ik kon gewoon niet anders dan mijn hart volgen; Ik kwam thuis!!!
Nu ben ik halverwege de opleiding en het is iedere keer weer een feest om een Zoma dag te beleven. Het voelt iedere keer weer als een warm bad door met gelijkgestemden aan het werk te gaan en het geleerde in de praktijk te brengen. Het is een praktijkgerichte opleiding waarbij je leert door heel veel te doen en waarbij je zelf verdieping moet zoeken in de aanbevolen boekenlijst. Daarnaast is het een opleiding waarbij je kennis maakt met verschillende onderwerpen/tools die je kunt intergreren. Het tweede jaar gaan we nog meer de diepte in. Als ik terugkijk wat dit afgelopen jaar me heeft gebracht, word ik helemaal warm van binnen. Ik heb zoveel meer inzicht gekregen in mezelf en prachtige vriendschappen gesloten. Het voelt als een avontuur waarbij ik nieuwsgierig bent van wat gaat komen, maar waarvan het in het moment al geweldig is. Hoe kan het nog beter worden dat dit?
Warme groet,
Danielle Pluimers

27. november 2020

Dank je wel Danielle!

Prima basis opleiding

In 2019 ben ik begonnen begonnen met reiki 1 en 2 en daarna de opleiding tot holistisch therapeut. Ik kijk er elke keer weer uit naar een nieuwe lesdag om weer een nieuw onderwerp uit te proberen. Deze opleiding is een prima basis om kennis te maken met diverse tools om je daarna te verdiepen en te specialiseren in de gewenste richting d.m.v. een gerichtere en diepgaande opleiding.

27. november 2020

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dank je wel! Inmiddels dus de extended versies toegevoegd, zodat het juist die diepgang heeft!

Warm en liefdevol

Het voelt als thuiskomen.
Mijn lesdag voelt iedere maand weer als een cadeautje van en voor mezelf.
Prettige sfeer en fijne lessen.
Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en te ontwikkelen.
HEERLIJK! 🥰

23. november 2020

Dank je wel Wendy!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoma opleidingen kwam in mei 2020 op…

Zoma opleidingen kwam in mei 2020 op mijn pad. Tot de dag van vandaag dankbaar voor. Al heel veel inzichten gekregen en ook veel kennis op het gebied van het Holisme en Reiki. Ik voed mijzelf nu op de 5 holistische niveaus en dat heeft heel veel positieve invloed gehad. De reis nu aan het maken met behulp van de opleiding Holistische Therapeut waarmee ik afgelopen september mee begonnen ben, ook dit stuk van de reis zal mij weer veel inzichten geven en kennis die ik dan zelf uit wil voeren en delen. Om zo met ekaar veel liefde en licht uit te stralen. Liefde is Energie, Energie is Levenskracht. Lieve groet Sabrina ♥️

22. november 2020

Dank je wel, sabrina!