ON-GE-LOOFLIJK waardeloze zoef 2 ramen robot. halfjaar ergernis noooooit enig resultaat en slechte service. GEKOCHT ECOVACS w2 omni pro 200 euro duurder maar wat een genot!!!!!!! Professioneel appa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Direct bij het eerste gebruik deed de Zoef niet wat hij hoorde te doen. De klantenservice tweemaal een mail gestuurd, nooit reactie gehad. Geen aanrader.
2 dagen voor t feest geeft cateraar geannuleerd - zoef zeer slecht bereikbaar (telefoon nr niet actief en andere telefoonnr's die via internet te vinden zijn, zijn niet actief of horen niet bij dit... Se mere
Virksomheden har svaret
Op 7 juni 2019 een bestelling gedaan en direct moeten betalen via ideal. Op 10 juni heeft Zoef.com de bestelling geannuleerd. Het geld zou binnen drie werkdagen teruggestort worden. Heeft nog steeds n... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Klanten die het gehele bestelproces doorlopen ontvangen van ons een reviewverzoek voor Kiyoh. Kijk ook daar eens, via onderstaande link, voor nog meer positieve ervaringen van klanten met ons bedrijf. https://www.kiyoh.nl/zoef_com/.
Kontaktoplysninger
Haarlemmerweg 317 L, 1051 LG, Amsterdam
- 0883334480
- info@zoef.com
- zoef.com
Snel, gemakkelijk en goed!
Goede service, bereikbaarheid en eenvoudig te installeren beamer. Alleen is de spreekinstallatie bij de deur (locatie Amsterdam) bijzonder slecht te verstaan. Dit door het langsruizende verkeer. Wellicht deze een standje harder zetten;)
Prima Service
Telefonisch echt prima te woord gestaan door de heren van Zoef. Ze hebben me door het hele bestelproces geleid en mijn bestelling keurig op tijd en naar wens geleverd. Ik ben erg tevreden.
uitstekende snelle service
Uiteindelijk geen gebruik gemaakt van de diensten maar was een vriendelijke, snelle en goede communicatie met zoef.
Behulpzaam
Helaas heb ik geen gebruik gemaakt van de beamers en waren ze per ongeluk bij mijn buren geleverd. Verder goed telefonisch contact gehad en mijn geld teruggekregen. Ze denken goed met je mee.
Zeer plezierig en betrouwbaar bedrijf
Ik doe al jaren zaken met Zoef.com en ik ben zeer tevreden. 1 keer een verkeerd scherm geleverd gekregen maar direct naar volle tevredenheid opgelost.
Prima spullen, prima service.
Beamer + supergroot scherm gehuurd bij Zoef. Ik werd goed geadviseerd, telefonisch contact heel prettig. Alles liep perfect. Volgende keer weer!

Besvarelse fra Zoef.com
Uitstekende service en snelheid van levering
Beamers werkten prima, afspraken waren ook goed geregeld van brengen en ophalen, helemaal top
Slecht!
Kortgesloten dat de Beamer buiten gebruikt kon worden. Bij veel te veel licht buiten werkt dat dus niet. Slecht advies, verprutste avond.

Besvarelse fra Zoef.com
Prima service, vriendelijk en er wordt meegedacht.
Prima Service, logistiek ook prima geregeld. Er wordt meegedacht, Ik had een product (reversmicrofoon) nodig, deze hadden ze niet in het assortiment, toen hebben ze er één aangeschaft zodat ik mijn zoektocht kon stoppen en het bij hun kon huren. Top geregeld.
Rammelt aan alle kanten
Het ophaal- en aflever adres bleek onbemand. Dat was een hoop vaag gedoe.
Het terugstorten van de borg was ook slecht. Pas na een paar aanmaningen van mijn kant, en veel te laat kwam uiteindelijk de terugstorting binnen.
Maakt al met al een onbetrouwbare indruk.

Besvarelse fra Zoef.com
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.