Zita Home Anmeldelser 514

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne ervaring met Zita Home. Ze hadden precies het product dat ik zocht, en dat ook nog eens voor een mooie prijs. De levering was snel (binnen een week) en de tafel was eenvoudig te monteren.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie, Zita home heeft gezorgd dat wij de tafel keurig op tijd geleverd kregen, ondanks het slechte weer. Dikke pluim voor dit bedrijf, tafel is precies zoals op de afbeelding! Wij kun... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goede service. Als je op tijd bent met contact leggen over annuleren bestelling, kunnen ze de bezorging nog tegenhouden en daarmee volledige bedrag terugbetalen. Dat ze uberhaupt die moeite doen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende zaak, zijn in Haarlem gaan kijken op goed geluk en zijn daar uiterst vriendelijk en naar tevredenheid te woord gestaan. De verkoper heeft ons de meubels laten zie welke we op het oog hadde... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning

Om Zita Home

Skrevet af virksomheden

Bij Zita Home draait alles om warmte, karakter en persoonlijke aandacht. We zijn gespecialiseerd in mangohouten tafels met een stoere uitstraling – van ronde eettafels tot stijlvolle salontafels. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld: geen honderden varianten, maar juist dát wat werkt in elk interieur. En daarbij staan we altijd voor je klaar met eerlijk advies en snelle service. Want een tafel koop je niet zomaar – die kies je met gevoel.

Onze belofte

Skrevet af virksomheden

Over Zita Home
Bij Zita Home geloven we dat een sfeervol interieur begint met meubels die karakter uitstralen én passen bij jouw levensstijl. We zijn gespecialiseerd in mangohouten eettafels en salontafels met een stoere, warme uitstraling. Persoonlijk contact en snelle service staan bij ons voorop. Geen eindeloze keuzes, maar een zorgvuldig geselecteerd assortiment waar we écht achter staan. Of je nu op zoek bent naar een complete eetset of een los meubelstuk – we denken graag met je mee, zodat jouw huis een plek wordt waar je je thuis voelt.

Onze bezorgingbelofte

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd
Bij Zita Home houden we van helderheid én gemak. Daarom bezorgen wij al onze meubels gratis bij je thuis, binnen 5 werkdagen. En het mooiste? Onze eettafels worden zelfs voor je gemonteerd. Geen gedoe met schroeven of handleidingen – wij zorgen dat jouw tafel stevig en netjes op z’n plek komt te staan. Zo kun jij direct genieten van je nieuwe aanwinst, zonder extra kosten of stress.

Kontaktoplysninger

Ontdek onze combi deals

Speciaal samengesteld: onze populaire eettafels met prachtige stoelen

4,6

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Goede communicatie

Goede communicatie, ook telefonisch. Snelle levering en netjes in elkaar gezet door de bezorger.

12. september 2025

Besvarelse fra Zita Home

Bedankt voor uw positieve feedback!
Wat fijn om te horen dat de communicatie en de levering naar wens waren, en dat onze bezorger alles netjes heeft gemonteerd.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Snel geleverd

Snel geleverd. Tafel is mooi glad.

11. september 2025

Besvarelse fra Zita Home

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn dat de tafel snel geleverd is en dat u tevreden bent met het gladde blad.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zou iedereen hier aanraden te kopen!

Wij hebben een eettafel en bijpassende salontafel van mangohout besteld, ontzettend mooie kwaliteit tafels, we zijn er heel erg blij mee! Ook erg goede service dat de tafels helemaal in elkaar worden gezet door de bezorgers.
Ook was mijn ervaring met de klantenservice met Silvester positief, erg servicegericht en klantvriendelijk. Niets dan positiefs over dit bedrijf, de klantenservice, bezorging en mooie meubels!

2. september 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Zita Home

Dankuwel voor uw reactie! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de eettafel en salontafel van mangohout. Geweldig dat zowel de bezorging als de service van Silvester zo positief is ervaren. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe meubels en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij Zita Home!

Top klantenservice

De tafel die ik besteld heb was super goed verpakt en zag er heel mooi uit! Alleen erg jammer dat de bezorgers de tafel tot aan de lift bezorgden. Hierdoor moest ik hem zelf naar 2 hoog brengen en ook zelf monteren. Dit terwijl er aangegeven was dat de bezorgers dit zouden doen. Dit viel erg tegen, want het was een zwaar blad!

Gelukkig goed opgelost door de klantenservice. Het bleek een foutje te zijn in de bezorging, hierdoor netjes mijn bezorgkosten teruggekregen. Super klantenservice!

2. september 2025

Besvarelse fra Zita Home

Dankuwel voor uw reactie! Wat fijn om te horen dat de tafel naar wens is en dat de verpakking in orde was. We begrijpen dat het zelf naar boven brengen en monteren erg vervelend was, zeker omdat dit niet de bedoeling was. Gelukkig konden we het snel voor u oplossen en zijn we blij dat u tevreden bent over de service. Veel plezier met uw nieuwe tafel!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb m'n tafel nog niet ontvangen dus…

Ik heb m'n tafel nog niet ontvangen dus eigenlijk kannik hier niets over zeggen.zodra de tafel er is zal ik een review plaatsen.

30. august 2025

Besvarelse fra Zita Home

Dank voor uw bericht. We begrijpen dat u nog even moet wachten op de levering. Zodra de tafel is ontvangen, hopen we natuurlijk dat u alsnog uw ervaring wilt delen.

Prima service

Correcte levering en ze hebben de tafel zelf geplaatst. Dit had ik niet

Besvarelse fra Zita Home

Dank voor uw review. Goed om te horen dat de levering correct is verlopen en dat de tafel direct voor u is geplaatst.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Van te voren telefonisch contact gehad…

Van te voren telefonisch contact gehad over bestelling. Dus heel makkelijk bereikbaar.
Tafel is geleverd en in elkaar gezet.
Dus tevreden

Besvarelse fra Zita Home

Dank voor uw uitgebreide beoordeling. Fijn om te horen dat het telefonisch contact goed is verlopen en dat de levering en montage naar wens zijn verlopen. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel vriendelijk geholpen door…

Wij zijn heel vriendelijk geholpen door Een lieve Dame niks was teveel en geslaagd met de meubels.

Besvarelse fra Zita Home

Dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen en geslaagd bent met de meubels. We waarderen uw feedback enorm.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldig geholpen en de afhandeling…

Geweldig geholpen en de afhandeling zoals bezorging en montage was perfect ik zeg 5 sterren

Besvarelse fra Zita Home

Dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat zowel de hulp als de bezorging en montage naar volle tevredenheid zijn verlopen.

Zeer mooie houten eettafel

Zeer goede service. Het product wat ik heb gekocht is van goede kwaliteit.

Besvarelse fra Zita Home

Dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat zowel de service als de kwaliteit van de eettafel naar wens zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zou hier zo weer bestellen

Goed geregeld, bezorgafspraak werd snel gemaakt en werd keurig bezorgd. Tafel werd in elkaar gezet en het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Ook de tafel is van super kwaliteit. Erg tevreden!

Besvarelse fra Zita Home

Dank voor uw uitgebreide beoordeling. Wat goed om te horen dat alles van bestelling tot bezorging en montage zo soepel is verlopen en dat de tafel naar volle tevredenheid is.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie via de mail hoe…

Goede communicatie via de mail hoe wanneer het geleverd wordt.

Besvarelse fra Zita Home

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de communicatie per mail duidelijk was en de levering daardoor prettig is verlopen.

Aankoop Fabrice 4 Season stoelen

Wij hebben 4 hele mooie stoelen geleverd gekregen voor een scherpe prijs. Netjes geleverd, niets op aan te merken. Gewoon zeer goed bedrijf.

29. august 2025

Besvarelse fra Zita Home

Dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat de stoelen naar wens zijn en dat u tevreden bent over zowel de prijs als de levering.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat de service van Zita Home super…

Omdat de service van Zita Home super klantvriendelijk is. Alles naar binnen gedragen. Karton en plastic nemen ze mee. Plus zetten ze alles netjes in elkaar. Waar krijg je tegenwoordig nog zo’n service?

Besvarelse fra Zita Home

Wat een prachtige review, dank daarvoor! We zijn blij dat onze service zo gewaardeerd wordt, van het dragen tot het monteren en netjes opruimen. Het is precies dit stukje extra service waar we trots op zijn.

Læs mere om andre typer anmeldelser.