Se, hvad kunderne siger
Ik had per ongeluk de verkeerde dakgootbeugels besteld, maar na één telefoontje werd mijn bestelling direct aangepast. Wat ik echt top vond: de nieuwe beugels waren duurder, maar dit werd zonder ext... Se mere
Vorig jaar ook een bestelling gedaan bij de zinkbouwmarkt. Makkelijk te bestellen en de volgende dag bezorgd volgens afspraak. Alles keurig verpakt.
Ik had per ongeluk een te kleine dakgoot beugel besteld telefonisch contact gehad en vandaag is de verkeerde beugel kosteloos omgeruild voor een grotere beugel. Ik heb hem direct gemonteerd en de goot... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Zinkbouwmarkt.nl is de nr.1 webshop voor Zinken dakgoot & regenpijp onderdelen
- zinkbouwmarkt.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima ervaring!
Fijne, duidelijke website, met goed werkende keuzenhulpen. Uitstekende bezorging en kwaliteit materiaal (exact op maat gemaakt!). Vanzefsprekend niet de allergoedkoopste, maar zeker goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Mooie website met goede configurator…
Mooie website met goede configurator voor een dakgoot op maat.
Redelijke prijzen en snelle levering van de lange stukken.
Vorig jaar ook een bestelling gedaan…
Vorig jaar ook een bestelling gedaan bij de zinkbouwmarkt.
Makkelijk te bestellen en de volgende dag bezorgd volgens afspraak.
Alles keurig verpakt.
Ik bestel b37 bakgoot 12 m ,ik krijg ze…
Ik bestel b37 bakgoot 12 m ,ik krijg ze binnen ze passen niet eens
Bestel er nooit meer wat

Besvarelse fra Zinkbouwmarkt
De beugels van de dakgoot pasten niet…
De beugels van de dakgoot pasten niet goed.heb ze met pijn en moeite iets in de vorm van de dakgoot gedrukt.en dakgoot iets beschadigd tijdens het vervoer.

Besvarelse fra Zinkbouwmarkt
Geweldig goede ervaringen …
We hebben voor de 2e keer een grote bestelling gedaan bij zinkbouwmarkt en het ging net als de 1e keer super! De goederen worden snel en goed verpakt geleverd en de maten die we door hebben gegeven kloppen exact! De prijs/kwaliteitsverhouding is prima!
Kan de site iedereen aanraden. Heel overzichtelijk en makkelijk te bestellen
alles lekker duidelijk op de site en de…
alles lekker duidelijk op de site en de bezorging was top en ook zeker het zink was heel netjes
Kant en klaar en goed
Bakgoot op maat besteld
Ik kon hem zo monteren zoals hij is
Niet goedkoop maar geld zeker waard
Zeer snel geleverd,vermeld dat hij naast de voordeur neer gelegd mocht worden maar ik was 'wel' thuis jammer dat er niet wordt aangebeld .
Verder perfect
Lijkt een prima bedrijf voor…
Lijkt een prima bedrijf voor standaardproducten, maar voor maatwerk helaas geen goede ervaring. Ik heb een prijsopgave aangevraagd en kreeg geen bevestiging dat deze in behandeling was. Na telefonisch contact werd beloofd dit snel op te pakken, maar twee weken later nog steeds niets vernomen. Dat komt niet erg professioneel over.

Besvarelse fra Zinkbouwmarkt
alles volgens afspraak geleverd.
Prima indruk van alle stappen
Makkelijk bestellen, keurig verpakt. Snel geleverd. Communicatie netjes. Prima spul. Zou niet weten waarom ik minder als 5 zou beoordelen.
Een goed passend product heel…
Een goed passend product heel functioneel en strak ontwerp.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.