Ik was eerst een beetje sceptisch om online te bestellen bij deze webshop maar het heeft me verrast. Het pakket kwam netjes verpakt aan en het product zag er zo uit als op de foto.
Virksomheden har svaret
Het retourbeleid is heel ingewikkeld, ze sturen heel veel mails met opties om toch niet je geld terug te hoeven storten. De retourkosten zijn voor eigen rekening en blijken bij retourneren bijzonder... Se mere
Virksomheden har svaret
Eerste keer dat ik hier bestelde en ik ben positief verrast. Alles kwam netjes verpakt aan en de kwaliteit voelt beter dan verwacht voor deze prijs. De tracking was makkelijk te volgen en ik wist prec... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik vind het bestellen bij zinara zeer handig aangezien ik op hun website het pakket in detail kan opvolgen.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 57 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Niet kopen. Ze zijn geen Nederlands bedrijf en zijn oplichters!
Je krijgt troep uit Azië en als je het terug wilt sturen krijg je een mail dat ze dat liever niet doen omdat ik dan nog een keer dat hele bedrag mag betalen. En dan bieden ze je aan om 20% van het totaalbedrag terug te betalen! Dat noemen zij netjes handelen! Ik kan mijzelf alleen verwijten dat ik toch even wat verder had moeten kijken naar de bekende webshops. Ik ben er weer een keer ingetrapt. Helaas.

Besvarelse fra Zinara
De retourkosten zijn voor eigen rekening en blijken bij retourneren bijzonder hoog omdat het magazijn in Azië staat. Bijzonder slechte service, ik koop hier nooit meer.

Besvarelse fra Zinara
Zeer slechte ervaring met Zinara! Ik heb helaas een zeer slechte ervaring gehad met Zinara. Achteraf gezien heb ik veel te veel betaald voor een paar schoenen waarvan de kwaliteit absoluut niet overeenkomt met de prijs.
De levertijd was al een eerste tegenvaller: ondanks de beloofde service heb ik meer dan 15 werkdagen moeten wachten voordat mijn bestelling werd bezorgd. Bij ontvangst bleek dat de schoenen simpelweg in een dunne plastic zak waren verpakt. Geen doos, geen bescherming, niets.
Toen ik de schoenen uitpakte, kwam er bovendien een sterke chemische geur vanaf. De kwaliteit en afwerking deden mij sterk vermoeden dat het om goedkope import gaat, vergelijkbaar met producten die je op andere Aziatische webshops kunt vinden voor een fractie van de prijs.
De klantenservice reageerde wel snel op mijn e-mails, dat is het enige positieve punt dat ik kan noemen. Toen ik echter aangaf de schoenen te willen retourneren, bleek men daar weinig enthousiast over. In plaats van een retourprocedure aan te bieden, kreeg ik meerdere keren een voorstel om een bepaald percentage van het aankoopbedrag terug te ontvangen. Pas na drie aanbiedingen ben ik uiteindelijk akkoord gegaan met een terugbetaling van 60% van het totaalbedrag.
Retour sturen naar Azië zou mij bijna net zoveel hebben gekost als de aankoop zelf, waardoor ik feitelijk geen andere keuze had. Uiteindelijk houdt Zinara alsnog een aanzienlijk deel van het aankoopbedrag, terwijl de schoenen naar mijn mening nog geen tien euro waard zijn.
Al met al voel ik me misleid door de mooie foto’s en marketing. Voor mij nooit meer Zinara. Lees goed de ervaringen van andere klanten voordat je hier bestelt.
Wees gewaarschuwd!

Besvarelse fra Zinara
Komt uit China dus lange levertijd, slechte kwaliteit sandalen, lijkt net plastic, super hard en niet comfortabel. Het riempje sluit nauwelijks aan en kan dus niet eens dicht. En dan nog een langdurig en lastig retour proces waarbij ze alles op alles zetten om toch nog geld aan je te verdienen. Echt heel slecht!!!

Tweede bestelling al die ik gedaan heb en ben nog steeds 100% tevreden

Besvarelse fra Zinara
Ik heb iets van zinara cadeau gegeven en de ontvanger was er zeker tevreden mee.

Besvarelse fra Zinara
Mooi product en goede prijs-kwaliteitverhouding

Besvarelse fra Zinara
Ik had een kleine vraag over mijn bestelling en de klantenservice reageerde snel en vriendelijk.

Besvarelse fra Zinara
Ik heb al een paar keer besteld bij Zinara en elke keer opnieuw tevreden. De verzending gaat altijd vlot

Besvarelse fra Zinara
Het duurde weken voordat mijn pakketje kwam. De blouse zag er heel anders uit dan op de foto in de webshop. Een soort van dezelfde print, maar dan vager. Synthetische stof, ander model en slechte kwaliteit. Terugsturen kan, maar fan moet je wel betalen en een pakje naar China is best duur. Houden en 20 % terugbetaling kreeg ik aangeboden.

Besvarelse fra Zinara
Duurde erg lang voordat het pakket over was.
Qualiteit viel erg tegen. Dunne jassen, terwijl het een winterjas was.
Teruggestuurd, kostte €51,80 op 13-2- 2026
Ligt nog steeds bij douane.
Contact via email is prima, snel antwoord.
Ik heb inmiddels de helft van mijn geld terug.
Maar waar blijft de andere helft?
Contact met Post Nl gehad, maar de overdracht van het pakket is prima verlopen..
Rara.ik wacht nog op €60,-
IK BEN ER ANDERS €101,- BIJIN GESCHOTEN.
Vind ik veel geld.

Besvarelse fra Zinara
Mooie jurken beschikbaar van goede prijs/kwaliteit

Besvarelse fra Zinara
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.