Zimmo Anmeldelser 9

2,4

Virksomhedsoplysninger

1. Mediehus

Skrevet af virksomheden

Zimmo is het op één na grootste vastgoedplatform in België. Met een uitgebreid aanbod van meer dan 125.000 vastgoedadvertenties in binnen- en buitenland trekken ze maandelijks 6.2 miljoen bezoekers aan. Met hun gebruiksvriendelijke website, dynamische app en innovatieve producten, wil Zimmo de 360°-partner voor elke gebruiker, vastgoedmakelaar, notaris én projectontwikkelaar zijn. Zimmo streeft ernaar om al haar gebruikers slimmer te maken. Zo bieden ze extra informatie bij woningen aan zoals de prijshistoriek en tonen ze met een performante online schattingstool aan hoe de waarde van een woning wordt bepaald. Die producten en tools maken het aan- of verkoopproces voor alle partijen in de vastgoedmarkt meer transparant en begrijpbaar. // Zimmo est la deuxième plus grande plateforme immobilière en Belgique. Avec une offre étendue de plus de 125 000 annonces immobilières en Belgique et à l’étranger, elle attire 6,2 millions de visiteurs chaque mois. Avec son site web convivial, son app dynamique et ses produits innovants, Zimmo a pour objectif d’être le partenaire complet de chaque utilisateur, agent immobilier, notaire et promoteur immobilier. Zimmo vise à rendre tous ses utilisateurs plus malins. Par exemple, la plateforme propose des informations supplémentaires sur les habitations, comme l’historique du prix, et montre comment la valeur d’une habitation est déterminée grâce à un outil d’estimation en ligne performant. Ces produits et outils rendent le processus d’achat ou de vente plus transparent et plus compréhensible pour toutes les parties sur le marché de l’immobilier.

Kontaktoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik plaatste een zoekertje via Zimmo

Ik plaatste een zoekertje via Zimmo, maar het automatisch ingevulde e-mailadres bleek foutief en kon niet handmatig aangepast worden. Ondanks meerdere pogingen via het contactformulier én telefonisch werd het probleem niet opgelost. Daardoor was ik onbereikbaar voor geïnteresseerden en was mijn betaling volledig nutteloos.

Bovendien werd er geen enkele vorm van terugbetaling aangeboden, ondanks het feit dat de fout bij hun systeem lag. De dienstverlening was ondermaats, traag en totaal niet klantgericht. Had ik 0/5 kunnen geven, dan deed ik dat zonder twijfel.

Een bedrijf dat klanten laat betalen voor een onbruikbare dienst en vervolgens elke verantwoordelijkheid afschuift, hoort geen professionele service te noemen

23. maj 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Juger son origine.

Le site est impossible a contacter personne ne rappelle ,loue uniquement a des Belges et juge votre origine.ll faut plus de concurrence pour mettre fin a cette situation.

1. oktober 2025

Waardeloze contacten uit buitenland

We hebben een zeer slechte ervaring met jullie diensten: jullie huren click- en respondmensen in uit het buitenland om jullie cijfers en ranking van jullie website beter te maken, maar allemaal waardeloze contacten. Echt allemaal.

We hebben het erna op immoweb geplaatst en was binnen de 5 dagen verhuurd met allemaal zeer waardevolle contacten.

Een print screen van jullie contacten en werkwijze gaat naar test aankoop waar een dossier rond jullie praktijken geopend zal worden.

8. september 2025

Dag Flip,
Jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Dat spijt ons enorm, want we willen dat iedereen positieve en waardevolle contacten krijgt via onze website. We willen dit graag goed onderzoeken, want wij maken absoluut geen gebruik van nep- of betaalde contacten. Mocht er sprake zijn van misbruik of fraude op onze website, dan nemen we dat heel serieus. Zou je ons de contacten die je bedoelt kunnen doorsturen? Dan kunnen we dit samen bekijken en een passende oplossing vinden. Je kunt ons bereiken via support@zimmo.be - we helpen je graag verder.
Met vriendelijke groet, Marjorie

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede website

Goede website, gelukkig 1 appartement gevonden via deze site, vind beter dan de andere websites die ook woningen te huur of in de verkoop hebben

3. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer beoordeeld op basis van je inkomen…

Zeer beoordeeld op basis van je inkomen en als ze genoeg kamers beschikken gaan ze toch zeggen dat het te klein is

10. august 2025

Besvarelse fra Zimmo

Dag Anna, we vermoeden dat dit een vergissing is. Zimmo is namelijk geen vastgoedkantoor. We verhuren of verkopen zelf geen panden. We bieden een platform aan waar makelaars, notarissen en particulieren hun woningen te koop of te huur aanbieden. We willen je graag verder helpen. Kan je ons laten weten op welk pand je gereageerd hebt, dan nemen we contact op met de aanbieder. Vriendelijke groeten, team Zimmo.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Website werkt voor geen meter

Website werkt voor geen meter, zoeken naar iets is onmogelijk omdat filters niet "luisteren". Maximumprijs 150.000 instellen en resultaten krijgen van een miljoen en meer. Plaats aanduiden en geen resultaten krijgen, tot je zo ver inzoomt dat er plots wel resultaten op de kaart komen, maar je zit dan wel helemaal ingezoomd...

11. juli 2025

Besvarelse fra Zimmo

Oei, Gibbs, dat klikt niet goed. We hebben het even voor je nagekeken en het instellen van een maximumprijs werkt prima als het veld 'toon ook panden zonder prijs' hebt uitgevinkt. Op welke locatie zoek je een woning? Dan kijken we even na waarom je geen resultaten te zien krijgt op de kaart. Woningen waarvan we geen straat hebben doorgekregen, tonen we enkel centraal op de kaart omdat we de exacte plaats niet kennen. Vriendelijke groeten, team Zimmo

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze beoordelen mensen op basis van hun…

Ze beoordelen mensen op basis van hun afkomst.

27. maj 2025

Besvarelse fra Zimmo

Dag Duaa Al Chayeb, we vermoeden dat dit een vergissing is. Zimmo is namelijk geen vastgoedkantoor. We verhuren of verkopen zelf geen panden. We bieden een platform aan waar makelaars, notarissen en particulieren hun woningen te koop of te huur aanbieden. We willen je graag verder helpen. Kan je ons laten weten op welk pand je gereageerd hebt, dan nemen we contact op met de aanbieder. Vriendelijke groeten, team Zimmo.

Niet serieus nemen

Niet serieus nemen, men neemt gegevens over en vermelden onjuistheden, daarna kan je naar de verkopende makelaar doorlinken. Door zulke vermeldingen kunnen potente kopers afhaken.
Ze zouden van het internet af moeten, ik ga er in ieder geval mijn best voor doen.
Wees gewaarschuwd en gebruik je gezond verstand, in mijn ogen zijn ze incompetent.

16. april 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.